Condica Salajencelor (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ne uitam, ne uitam.
vazuram si inotul,storsesem 2 lacrimi ca al nostru nu se califica in finala.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si io m-am uitat, dar am fost cu Silvia la nani si intre timp s-a terminat...

Nu sarbatoreste nimeni Pastele acum in we? Toate sunteti ortodoxe?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

ioi tu fetelor,musai sa va pove ceva.azi am dat o fuga la DEJ sa-mi aleg neste modele de balustrada,balcoane,porti,gard, draperii alea alea din fier forjat.mama mia ca-s beteaga la cate modele am vazut[am vazut o masa si scaune bestiale , deja le si visez in casa mea].io le vreau pe tuate.bun.....dupa ce mi-am clatit ochii am mers sa savuram o cafeloaie si unde puteam, ca doar eram cu matei dupa noi,intr-un loc unde nu se fumeaza.am mers la o cofetarie pi sentru unde erau di tate ,curatenie luna si bec, o gama variata de prajituri dar si 2 dulapuri mari[da dulapuri din sticla cu usa ,frumoase si curate]pline cu jucarii .mai am ramas socata, erau neste jucarii noi, frumoase la preturi fff mici.am deschis frumos usa si i-am spus la matei alege ce vrei ca io platesc.mno copilului atat i-a trebuit ca dadu buzna in dulap de credeam ca musai a fi sa-mi fac credit ca sa achit.am platit frumos si eram socata la cat is de ieftine jucariile acolo.faza nasoala a fost ca matei nu dormise pe masina ca vroiam sa bat magazinele sa vad ce preturi sunt si la toale si altele.amu io-s in dilema cum pana mea la noi aceleasi produse sunt cu mult mai scumpe chiar cu 100%?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Si io m-am uitat, dar am fost cu Silvia la nani si intre timp s-a terminat...

Nu sarbatoreste nimeni Pastele acum in we? Toate sunteti ortodoxe?

daca ma inviti la tine io cu maredrag sarbatoresc si week asta.io aduc oo-le sau ruju.

Peseu :miha ghiceste cine e in tara si sta pana pe 15 iunie.iti dau un indiciu:are o fetita si-un baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Haha sa nu-mi spui ca Dora? Ca zau daca stiu pe altii cu o fata si un baiat plecati din tara si pe care sa-i cunosti si tu .

Bia cu drag te astept, io anul asta pictez oua cu carioci, am luat deja sabloane . Cred ca mere si ruju' noa!
Si fac cozonac sambata, sa-mi tineti pumnii!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi sarbatorim si acum pastele, adica avem tati acasa, aici e sarbatoare maine nu duminicanu am facutoua rosii, dar am facut mancare si poate maine o praji.
bimilit mama nu te mai mira asa, ca doar trebe sa castige si intermediarii ceva, nu?Eu aici ii caut lui Alex un gimnasiu, scuze da in romana nu stiu cum ii zice, e o patura , sta pe spate si are deasupra capukui niste jucarii, si am gasit si diferenta de 300% la acelasi produs.Depinde daca iti vrei si punga gratis de la un magazin de fite.
Oricum pe mine ma umesc preturile la mancarea aici la copii si acasa, ca sa nu mai spun de restu
va doresc zi frumaosa sa aveti toate, noi maine petrecem cu tati, vrem sa ii schimbam camera lui Alex.
va pupam,

mami si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Haha sa nu-mi spui ca Dora? Ca zau daca stiu pe altii cu o fata si un baiat plecati din tara si pe care sa-i cunosti si tu .

Bia cu drag te astept, io anul asta pictez oua cu carioci, am luat deja sabloane . Cred ca mere si ruju' noa!
Si fac cozonac sambata, sa-mi tineti pumnii!

Bingo.
ioi ce curajoasa esti.faci dospituri si framantaturi .ai masina de paine?ai mai facut?musai sa ne pui poze.spor la bucatarit.

Mergi la inceput

olim.stiu, centru de activitate.si io am avut la praslea,e util.la voi sunt mari preturile la articolele ptr bb-ici?

Mergi la inceput

olim si mihaela sa aveti sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumim de urari
nu sunt chiar asa mari ca la voi, adica carucioru ce l-am luat eu aici la 400 de euro la voi e 21 de milioane, si e modelu de acum doi ani, dar difera mult de la un magazin la altul, chiar si de 3 ori mai mult.Magazinele care is numai pt copii is scumpe, eu am cumparat lucruri din magzine gen Carrefour, Alcampo(Auchan la voi) sunt mult mai ieftine.Sunt atatea jucarii ca nici nu stii ce sa ii cumperi, si tot cumparam de avem deja o gramada.

mami si Alex

Mergi la inceput