Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Dragelor,numai acum plecam la spital,ca intre timp au mai variat contractiile..Va si un sfarsit de saptamana placut!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

BIDONSKY sa stii ca eu primele 3-4 luni de sarcina am avut probleme aproape tot timpul,ma enervam,si plangeam...Chiar m-am mirat cum a rezistat Ambra atatea luni,eram sigura ca va fi o fetita agitata-din cauza problemelor mele-,dar nu e asa.Viata e asa cum e...ar fi bine daca s-ar intampla numai ce vrem noi,dar nu e posibil.Eu zic sa nu iti faci probleme,daca simti nevoia sa plangi,plangi linistita,important e ca bb simte ca tu il iubesti,si o sa vezi ca nu vor fi probleme.

AMBRA e mai bine,incepe sa isi dea drumul la burtica,se pare ca o ajuta sa manance para.Ieri a facut al doilea vaccin,nu a plans deloc,saracuta,am si trezit-o eu,sa mergem la USL.

RALUK nastere usoara!.Sa fie totul bine!

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai mult ptr Raluam intrat si ce vad ca e pe drum...Anais...baftaaaaaaaaa si nastere usoaraaaaaaaaaaa!

Noi n-am mai plecat din 2 motive din cauza vremi si mai ales ca am aflat ca soacra are leucemie...binenteles ca barbatamiu e debusolat...are 82 de ani,i-am refacut analizele si vom vedea.

Stefi nu v-ati intors??

Berarpiri ma bucur ca n-a avut probleme cu al doilea vaccin...ptr meningita nui faci??...eu deja am platit ptr primul si il voi face pe 31 martie.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Eu care ziceam ca plec si cand colo...sant singura pe aici...
Raluk nici veste...sper din toata inima ca la ora asta sa iti strangi in brae printesica.

Un Paste fericit fetelor!

Celor care au plecat in Ro distractie placuta alaturi de cei dragi!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

MULTUMESC MULT FETELOR DE INCURAJARILE DE PLANS.
CHIAR ERAM INGRIJORATA DE STARILE MELE DE SUPARARE SI NU AM PE NIMENI SA IMI DEA CATE UN SFAT(CU EXPERIENTA).AICI SUNTEM CAM SINGURI NU PREA AVEM PRIETENI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by bidonsky

raluk-eu sunt in 26 saptamani.Stiu,sunt micaaaaaa.MAI AM MULT DE ASTEPTAT PANA IL VAD PE BUBU MEU.
BAFTA MAINE LA CONTROL.
A,pe mine ma enerveaza faptul ca ziua nu prea il simt mai mult seara,nu imi explic de ce.Oare sa doarma asa mult bebe meu??
fetelor ,voi care aveti experienta daca eu nu dorm noaptea este adevarat ca nici copilul n u o sa doarma?nu stiu ce am dar sunt nopti cand nu pot dormi

,de ex aseara am adormit pe la 4 dimineata

dragomir corina

bidonsky si eu aveam insomnii cand am ajuns la sapt.32 de sarcina, dar aveam probleme doar noaptea, in timpul zilei in schimb dormeam foarte mult ....oricum cred ca eu am inversat ziua cu noaptea (din cauza lipsei de zgomot nu dormeam noaptea decat cand ajungeam la epuizare) si totusi am facut un baietel de 5 kg. si 54 de cm sanatos tun.... daca recuperezi somnul in timpul zilei eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi, dar oricum incearca sa vb.cu dr. tau .
multi

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

multumim fetelor... stati sa va arat ce am luat ..nu sunt in extaz... dar meglio de niente.. ce ziceti? de rochita,papucei si un fetit ciufulit

1 zi pana la marele eveniment :)
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!

slimatei sunt superbe hainutele ptr. botez !!!
va dorim sa fiti fericiti la un eveniment asa de important !!!

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Paste Fericit, celor ce sarbatoresc!

Mergi la inceput

PASTE FERICIT !!!!!!

si apropos, dau eu astazi, deci......

POFTITI LA fetelor !!!