Puncte endometrioza - GRAVI imediat dupa laparo

Puncte endometrioza - GRAVI imediat dupa laparo | Autor: silvy24

Link direct la acest mesaj

Fetelor poate ca o sa ma mutati la forumul "Endometrioza" dar credeti-ma ca am nevoie de incurajari.

Vreau sa stiu cate dintre voi ati avut puncte de endometrioza cauterizate in timpul laparoscopiei si ati ramas gravidutze imediat dupa interventie. Sau poate ca ati auzit de astfel de cazuri. Si as vrea sa-mi mai spuneti si de cat timp va straduiati sa ramaneti gravide, ce alte probleme medicale aveati etc.

Eu m-am operat acum 7 zile la doctorul Tutunaru si mi s-au gasit cateva puncte de endometrioza si atat. Doctorul a spus ca este posibil ca aceasta sa fi fost cauza sterilitatii. Spermograma sotului (facuta acum un an) nu este perfecta dar ni s-a spus ca putem ramane gravizi. Isi va mai face una peste 4 zile. Noi nu ne mai protejam de aproape 3 ani si jumatate si nu am ramas niciodata gravida. Asa ca ma intreb eu: aceste puncte de endometrioza le aveam si acum 3 ani jumate sau s-au format mai recent? Cu alte cuvinte, oare asta e singura cauza din care nu ramaneam?

credeti-ma ca pana pe 9 aprilie, cand ar trebui sa-mi vina rushii, voi fierbe asa ca am nevoie de incurajari.

Va pup si astept povestile voastre.
Silvy.