Online dating

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aspiranta74 spune:

[quote]Originally posted by Bee

Si eu cred ca e problema de useri nu de site-uri. Mai e problema de noroc, de cum pui problema (criteriile de cautare/sortare) si cat de dispusa esti sa iesi la un numar de intalniri nereusite, pana sa gasesti ceva potrivit. Eu una am avut noroc. Am stiut exact ce caut, am ales un numar de potentiali parteneri cu care am si iesit rapid (ce sens are sa lungesti timpul pe net) si cand deja imi pierdusem speranta si voiam sa renuntz (ma intalnisem cu vreo 11 persoane in 3 saptamani, i-am si numarat spre amuzamentul iubitului si sotului meu. SI nu e vorba ca n-ar fi fost respectivii persoane serioase. Fiecare avea alte idei despre viata, problema era ca ideile lor nu coincideau cu ale mele), am dat peste actualul. Care actual e sotul meu si taticul celor 2 copii ai mei, deci pentru noi netul a fost o mare chestie.
Bafta.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Absolut perfect de acord cu tine.Nu vreau sa bag spaima in cei singuri ,dar eu se pare ca nu am avut noroc.Am o afacere care-mi ocupa mult timp iar pe langa acest mic inconvenient,sa-i zicem,nu este nici macar un mediu cu deschidere spre socializare.Am 33 de ani,Dupa ce am trecut in revista,toate cunostintele cunostintelor,am ales si eu internetul intrun final.Ok,mi-am facut cont la un site,mi-am postat o fotografie,spre o reusita mai convingatoare.Din cele cateva mesaje primite in fiecare zi,raspundeam la cateva,cateodata la nici unul...urmau lungi convorbiri pe messenger,iar a insemnat concesii in defavoarea afacerii care nu este prevazuta cu statul la computer.Existau barbati interesanti,exista o comunicare dar invariabil se termina cu..."sunt casatorit" sau "am o prietena".Mai existau si barbati liberi care spre surprinderea mea nu erau decat prostituate masculine.Am cunoscut un tip liber,care doar gura era de el,infatuat cu nevoi speciale: "am nevoie de masina ta" "am nevoie de un imprumut".Apoi l-am intalnit pe marele EL...inca sunt socata de naivitatea mea...m-am indragostit ca o bleaga si neavand nici un indiciu dupa care sa ma ghidez,decat spusele lui" sunt asa si pe dincolo" "fac asa si pe dincolo","sunt ceea ce-ti trebuie"...si am lalait-o eu cam un an de zile,fara sa am habar ca nu sunt unica si speciala pentru el...Acum sunt exact in punctul din care am plecat...aceasi afacere,acelas gol imens al singuratatii aceeasi neputinta de a socializa intrun mediu,oricare.Nu mai am incredere,mi-e teama.As mai incerca internetul( cand sufletul meu va inceta sa mai sangereze)dar numai cand ma gandesc cat timp trebuie sa pierd din nou,cata rabdare trebuie sa ai sa discerni un adevar de minciuna( pentru ca sunt tot felul de frustrati,si e foarte usor sa pretinzi ca esti altceva,cand ai in fata un monitor)...destin? poate.vorba unei prietene,poate o sa-l intalnesti pe marele El intro parcare la hypermarket...nu mi s-a intamplat niciodata asta...dar cine stie? speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

acum ca un mic offtopic
din cate am observat exista un model in ceea ce cauta femeile(dupa cerintele scrise de ele pe siteurile de profil) : musai individu' sa aiba de la 1,80 in sus,sa aiba "cascaval"(am asistat scarbit la niste discutii intre niste tipe de 30 si de ani legat de aspectul "cascaval").
de unde deduc ca nici femeile nu se lasa mai prejos cand e vorba de a obtine profit.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

quote:
Originally posted by espiritu

acum ca un mic offtopic
din cate am observat exista un model in ceea ce cauta femeile(dupa cerintele scrise de ele pe siteurile de profil) : musai individu' sa aiba de la 1,80 in sus,sa aiba "cascaval"(am asistat scarbit la niste discutii intre niste tipe de 30 si de ani legat de aspectul "cascaval").
de unde deduc ca nici femeile nu se lasa mai prejos cand e vorba de a obtine profit.

Bineinteles, nu exista padure fara uscaturi... Nu suntem toate la fel, cum nici barbatii nu sunt la fel. Ai cam generalizat nejustificat.

Acum, la subiect: Sunt o persoana care a fost inscrisa pe site-uri de profil, pana cand s-a saturat de personajele de pe acolo. Am insa si eu cunostinte care s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe net. Interesant e faptul ca site-urile astea au contribuit la lecuirea mea de disperarea de a-mi gasi un partener! Asa de relaxata sunt acum, ah! Deci au fost bune si ele la ceva pt mine...

Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si eu mi-am cunoscut sotul acum 5 ani jumate pe net. Pe aman2.ro.

Cred sincer ca e totusi, o chestiune de noroc, pana la urma. {Poti alege cu cine discuti, poti s-o lungesti pe messenger cu diversi insomniaci, betivani romantici care in noptile pustii dupa 5 pahare iti promit marea cu sarea, poti intalni multi casatoriti care n-au ce face la job sau dupa ce le adorm nevestele si copiii). Din pacate, multe specimene ciudate populeaza astfel de site-uri. As spune ca majoritatea sunt frustrati, ciudati, derutati, plictisiti, dependenti de net si obscuritatea lejera din care devin ceea ce si-ar dori sa fie.

Am intrat si pe noi2.ro. Sincer, mi s-a parut ceva mai serios.

Noi ne-am scris 3 mesaje pe site, apoi am vorbit pe mess, apoi o pauza de cateva zile, el era plecat la mare si eu nu stiam si.... la ora aia nici nu-mi pasa, era cineva care credeam ca se distra. Cand s-a intors, am inceput 2 sapatamani de nopti albe pe net, el astepta salariul sa poata veni sa ne vedem, am vorbit la telefon de milioane bune (asta in 2002!).

Ca sa ies din padure:
- 18 aug. 2002 prima convorbire lunga pe mess
- 15 sept. el in vizita la mine (ia in considerare: eu - Cluj, el - Buzau, deci distanta nu gluma)
- 1 octombrie eu la Buzau sa vad de unde se trage
- in 1 decembrie era deja mutat cu tot la mine, avea job si unul fte bun chiar (primul interviu - reusita totala)
- 1 martie anul urmator logodna oficial, cu popa si tot tacamul si ai lui in vizita la ai mei
- la 1 an dupa ce ne-am cunoscut ne-am casatorit
- primul an de casnicie a fost cam nasol, desi stateam deja de 1 an impreuna, nu ne cunosteam prea bine, la el a fost totusi grea adaptarea cu zona, orasul mult mai mare, multele discrepante de mentalitate

- acum avem 2 fete minunate, ne intelegem foarte bine, ne iubim cu mult mai mult decat la inceput, el a inceput o afacere si ii merge fte bine, de fapt noua ne merge, si sunt chiar fericita si multumita. Consider ca am avut un noroc imens, ma rog si el si ca nici in 10 vieti nu intaleam pe cineva mai potrivit la mall, de ex. Asa a fost sa fie.Espritu: sotul meu a venit cu o sacosa cu tricouri, chiloti, 2 perechi de blugi uzati si o geaca all seasons. Sa zicem ca eu aveam o alta situatie financiara si familiala, net superioara, dar chiar nu a contat.

Gluma noastra este: te-am luat de frumos, nu de bogat, si recunoaste ca te-am facut om!

Cand ne-am cunoscut eu aveam 27 si el 30 de ani, si da, eram la varsta la care cautam ambii stabilitate din toate punctele de vedere.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Ripley tot respectul.ai cautat un OM si nu o afacere.e important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu cred ca la vremea respectiva cautam mai mult decat o schimbare de orice fel in viata mea, ceva special. Era totusi 2002 cand netul nu era atat de frecvent intalnit ca acum. Nu credeam in net, in destin (nici acum nu prea cred) si in niciun caz nu ma gandeam ca imi voi construi intreaga viata ulterioara pe o relatie de pe net.

Dar NICIODATA nu mi-as pune problema de a cauta o afacere in viata intima, personala, in cea de familie. "Afaceri" aveam si inca am ocazia culmea, cu 2 copii mici-mici si cateva kg in plus) la tot pasul. Dar de ce sa imi prostituez sufletul? Viata? Am ceva mai de pret decat confortul material, care a venit oricum prin munca impreuna.

De ce sa caut pe net genul "patron fara obligatii?" "Nefericit, 1.80, 103 kg, stare materiala fte buna?" "caut sufletul pereche, sa fie blonda, max. 45 kg si 1.70" (Adicatelea stafie in toata regula, faceti si voi un calcul)

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elysabeta spune:

[quote]Initial creeata de blahblah

ok, o intrebare care sper sa nu va para prea ciudata:

a avut cineva experiente pozitive cu vreun site romanesc de online dating? Care?

Stiti vreun site serios de online dating pentru RO? Nu trebuie sa fie chiar ca altele de tip formulare de compatibilitate, dar caut ceva serios (am 31 de ani, nu-mi arde de tampenii) si nu gasesc. Vreo recomanda DA PE OKAY e un site misto incearca sigur vei avea succes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elysabeta

[quote]Initial creeata de blahblah

ok, o intrebare care sper sa nu va para prea ciudata:

a avut cineva experiente pozitive cu vreun site romanesc de online dating? Care?

Stiti vreun site serios de online dating pentru RO? Nu trebuie sa fie chiar ca altele de tip formulare de compatibilitate, dar caut ceva serios (am 31 de ani, nu-mi arde de tampenii) si nu gasesc. Vreo recomanda DA PE OKAY e un site misto incearca sigur vei avea succes

gaitan

huh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Pe vremea mea....cand internetul era ceva greu de obtinut, era o telenovela americana cu o iubire online....Mama, ce romantica si frumoasa!Pe atunci imi doream si eu sa-l cunosc pe Fat-Frumos pe internet, desi habar n-aveam cum functioneaza!
Slava domnului, ca l-am gasit mai usor, fara sa fie nevoie sa folosesc atata "tehnologie".

Facand abstractie de amintirile expuse mai sus, cred ca intalnirile online ar fi o varianta pentru persoanele timide, care nu ies prea mult sau n-au timp, etc.La urma urmei, nu te obliga nimeni sa te si intalnesti cu el, daca nu vrei...
E ca o prietenie de proba, virtuala!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Pe vremea mea....cand internetul era ceva greu de obtinut, era o telenovela americana cu o iubire online....Mama, ce romantica si frumoasa!Pe atunci imi doream si eu sa-l cunosc pe Fat-Frumos pe internet, desi habar n-aveam cum functioneaza!
Slava domnului, ca l-am gasit mai usor, fara sa fie nevoie sa folosesc atata "tehnologie".

Facand abstractie de amintirile expuse mai sus, cred ca intalnirile online ar fi o varianta pentru persoanele timide, care nu ies prea mult sau n-au timp, etc.La urma urmei, nu te obliga nimeni sa te si intalnesti cu el, daca nu vrei...
E ca o prietenie de proba, virtuala!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput