Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, la cat mai multe plimbari prin strainataturi :).
Maine mergem si noi sa ne refacem pasapoartele, ca expira, si sa-i trecem si pe bursuci. Mi-e putin teama ca Victorila n-o sa stea la pozat. Cand e printre straini, sta mai mult la mine-n brate. La voi cum a fost? Si inca ma intreb daca n-ar fi mai bine sa le fac pasapoarte separate?!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, parca-i vad pe flacaii tai cat de frumosi sunt in poze, si nu numai...Dar nu mi-ai spus, ce calatorii preconizati, pe unde??
Kikineata, sarbatori fericite! Uite, n-am retinut aspectul asta, noroc cu Ktrinel! la noi la SM catolicii sunt in procent f. mare, asa ca e atmosfera de sarbatoare in oras.
Anateo, multumesc mult pt. gandurile bune si pt. sugestii. Analize a tot facut, n-au remarcat dr. nimic deosebit, iar de operatie, din pacate la varsta asta nu cred ca mai poate fi vorba, sa speram ca nici nu va fi cazul.Nu, n-a slabit brusc.E inca in putere.
Imi pare rau pt. buni tau!
Sanatate multa puiutilor tai si tie rabdare multa si putere!
Lavinia,cum sunteti cu laptele ala P... nu stiu cum?? Il accepta Mihaita?Parca Chinico ne povestea ca e destul de ciudat, dar Bea ei il devora.
Chiar asa, imi explica si mie shineva de ce nu apare Chinico pana-n aprilie??
Aka, voi cum mai stati cu sanatatea?? Dupa vaccin ceva reactii au ba? Mai stranutatzi??
Acs, ti-am admirat minunile, f.f.f frumosi, un vis! Poza aia in care sunt toti trei era aproape gata sa ma convinga sa-i fac un fratior sau o surioara lui David, dar imi revin la timp.Deocamdata.
Marani, foarte rau imi pare pt, voi doi, sa-ti pierzi parintii intr-un an...o, Doamne! Stiam de durerea voastra si va admir ca sunteti puternici! Ce mai zice bubamara cu ochii azurii???
dayanara[/b], ce faci, fata frumoasa?? Mananca Ivan mai bine??
dandusule[/b], nici nu stii cat ma bucur ca esti mamica fericita, ca burtica ta creste, ca Crinuta o striga pe Dalia din burtica. Sa-ti fie bine, draga mea!

Edit: nu stiu de ce imi bolduieste ultimele randuri

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani a_deju !!! sa fii fericita alaturi de familie (si de noi), unde vrei tu pe pamantul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by acs

Ruxandra, la cat mai multe plimbari prin strainataturi :).
Maine mergem si noi sa ne refacem pasapoartele, ca expira, si sa-i trecem si pe bursuci. Mi-e putin teama ca Victorila n-o sa stea la pozat. Cand e printre straini, sta mai mult la mine-n brate. La voi cum a fost? Si inca ma intreb daca n-ar fi mai bine sa le fac pasapoarte separate?!

Pt foto Matei a stat in picioare pe un scaun, iar pt Grigore mi-am pus eu un picior pe ac scaun, iar conu a stat pe coapsa mea. Nu au fost probleme, si-am repetat figura de 2 ori.. pt fiecare pasaport.

Am zis ca, deocamdata nu se merita sa le facem individuale, in primul rand costa (asa nu a costat decat 2 x 3 x 3 ron; pe voi daca va faceti pasapoarte noi n-o sa va coste nimic), apoi oricum nu sunt valabile decat 3 ani.. Si nici nu se prefigureaza iesiri afara fara noi. Si daca vor fi, le-om face atunci individuale.

Apropo Roxanica, nu avem planuri mari si umblarete. Doar o mare in Turcia, daca va fi sa fie. Astept cu interes targul de turism de sapt viitoare.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost la spital la pansat e mai bine,de acum o spal eu acasa cu ceai de galbenele o dau cu crema si o pansez,bine ca nu ma mai duc la spital vom mai merge doar pt control sa vedem cum evolueaza

Aseara ne-am pus toti trei in patul mare la somnic deodata Antonia a coborat din patul nostru a urcat in patutul ei si a facut nani acolo singurica azi la pranz la fel sper sa ne tina

acum cand face kk repeta incontinuu kaka-kaka-kaka fug sa o schimb

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A_deju
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

n-am apucat sa dorm asta noapte mai de loc: s-a trezit Stephanie pe la 12:30 si de abia pe la 4:30 a adormit; la 5:30 a sunat ceasul - Mihai a trebuit sa plece la Montreal azi dimineata, iar eu am plecat la 7 fara 10 de acasa
sa va zic de biletele de avion: l-a sunat seful lui aseara dupa 7 ca azi la 7:30 are avion - sa-si ia bilet; si-a luat de pe internet, a printat o foaie cu care s-a dus la aeroport unde urma sa o scaneze la un automat si sa primeasca beletul- cool nu?
am inceput sa beau cafea adevarata ca nu se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bambo, sa-ti traiasca finutu! Cum il cheama?

Asiza, ce bine-i sta lui Denis in portocaliu. Frumuselu!!

Acs, ce frumosi sunt. Da frumosi rau. Victorila e maaare, zici c-are pe putin 2 ani. Iar Ioana e mortala cand spune poezia.. cu jocul din rochita.

Flore, Lavinia multumim.

Aka, ieri au papat amandoi la cina taietei fierti in lapte, cu putin zahar brun. Azi pt idem am facut o budinca de cartofi+ou+smantana+branza. Asaaa.. sa nu zic ca nu ma sparg si eu in figuri cu bucatareala.. macar cand si cand. Cat despre ziua de ieri, nu suntem aici sa ne criticam una pe alta, ci ca sa invatam, dar in intelegere si voie buna. De ex poate ne povestesti ce s-a intamplat.. in ideea sa-avem grija sa nu patim si noi..

Daphna, Elisa e delicioasa, cel putin in camesuta in picatele e cu adevarat "mancabila". Si ce freza faina are. Ati fost la coafor??

Teutz,

intalnirea cu Laura:
- nu stiu inca, nu promit nimic.. avem un w-e tare aglomerat.. ca se strang prietenii din afara, cu mini-vacanta de Paste. Dar va rog sa m-anuntati si pe mine daca puneti ceva la cale.

.. atat deocamdata.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

hei, fetili, dormiti si voi cu puiutii la ora asta?? Hai ca pe gravidutzele noastre le inteleg, si pe Dia ca se plangea de oboseala si pe Kiki, ea pregateste drobul, dar pe restul ...mai, mai, voi n-aveti nicio scuza
Hai sa va mai spun despre noi, mai tineti minte ca aveam probleme tocmai la supremul cuvant: "mama" ?? Ei, s-au rezolvat! De mai multa vreme, da' m-am luat io cu altele si am uitat sa va spun. Mai, eram eu invidioasa pe "ta-ta, tata" toata ziua "tata", dar acum e randul mult-prea-adoratului tata sa fie verde de invidie.Fetelor, daca l-ati auzi cum zice "mama" v-ar tzasni instant lacrimile din fumosii ochisori, cam asa cum face David cand il iau de la groapa cunisip.Zice mama cu atata drag, si asa melodios, si daca e in bratele mele sau in apropierea mea imi pune manuzta pe fata, imi mangaie obrajii, isi apropie caputul de tampla mea si sta acolo lipit, nemiscat si tot zice "mama, mama". Vreau sa va zic ca nici nu se compara cu modul in care zice "tata", recunoaste pana si Cristi,mama-i mama, ce mai??
Mai mult, daca pana acum eram si eu tot "tata" sa nu mai zic de "ham-ham" sau 'muuuu", acum toata lumea e mama. Si lui Cristi ii spune asa, dar el smecher, intoarce situatia in favoarea lui, zicea si ieri: "Da, da, pai daca io sunt si mama si tata pt. copil???" ei, nu mai spune!!!
David al meu e un copil atat de afectuos, in ultimul timp sta atat de mult in brate, se cere el, la dragalit, la pupat, ne da si el pupici, unde apuca, unde vede liber un coltz de piele se pune pe pupat.
Ce sa va mai povestesc??
aaaaa, da! Am observat ca mi-a luat spray-ul si l-a ascuns in sertarele de la bucatarie, unde are el acces nelimitat si de cate ori vede ca-mi dau jos bluza de casa si ma imbrac pt. afara, alearga razand nevoie mare si mi-l aduce. deja el e responsabil la capitolul asta.
Apoi noaptea se trezeste si-mi cere apa, asa simplu , fara plansete, se pune in fundic si zice 'apa", ii aduc sticlutza, bea pe saturate, si inapoi la somnic.Ca omu' mare.
Gata, s-a trezit puiu

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani fericiti a_dejule!!!
Toata fericirea lumii pentru asa o minunatie de pisica!
Sa ai parte de o viata lunga ca sa te bucuri de motanime si ca sa-i bucuri si tu pe cei din jur (persoanele de fata se mult-prea-includ!)

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput