Cine stie mai multe despre gradinita Doris?

Cine stie mai multe despre gradinita Doris? | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautare de o gradinita pt fetita mea mai mare, de fapt caut una de stat in sect 5 sau 4, si am vazut ca aceasta ar fi cat de cat convenabila la pret, din pacate site-ul e in constructie, iar pe forum nu am putut gasi mai multe informatii. Daca stie cineva ceva va multumesc pt detalii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna, eu am baietelul inscris acolo si sunt foarte multumita....ce te-ar interesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna, ina! pai as fi vrut sa stiu cum sunt educatoarele, cati copii sunt in grupa, daca fac exact ceea ce scrie pe site sau in plus/minus, cum e mancarea, ce dotari au, cam atat. daca imi mai aduc aminte ceva te mai intreb. eu sunt la inceput in munca asta de cautare a unei gradinite si mi s-a parut ca pretul e f ok aici, fata de ce am mai gasit pe net, de asta vroiam sa vad ce ofera pt aceasta suma. multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

....si al meu este...si eu sunt multumita.

Mergi la inceput

pai acum depinde si ce varsta are copilul tau...al meu este la grupa mica si are 2.8 ani..iar in grupa sunt cam 10 copii cu aprox.Mancarea este gen catering insa este proaspata si nu am avut probleme din cauza asta..exista ciorbita in fiecare zi, felul doi,mic dejun...acum depinde si la ce program vrei sa il dai.Educatoarele sunt super ok si se ocupa de ei.

Mergi la inceput

hai ca imi dati sperante, dar de ce nu ne si povestiti cate ceva? macar putintel!

Mergi la inceput

ina, mersi, cred ca am postat in acelasi timp, fetita cea mare face 2 ani in iunie, cea mica area de-abia 4 luni, ma gandeam sa o dau pe cea mare din spetembrie, si eventual sa o dau si pe cea mica la anul in cand face 2 ani, e mai bine sa fie amandoua in acelasi loc, la stat am vazut ca primesc doar dupa implinirea varstei de 3 ani, asa ca cea mica ar fi ramas descoperita cand incepeam eu munca. multumesc de informatii, cred ca o sa fac si eu o vizita acolo sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmeni spune:

Buna, eu zic sa stai linistita si sa-ti iei gandul de la aceasta gradinita. Eu am avut baietelul acolo 2 luni si a avut o experienta foarte urata, imi povestea ca mereu il batea peste manute, nu au personal specializat in primul rand, a fost la program scurt in prima luna, a fost binisor, cand l-am lasat la program lung am avut numai probleme, in fiecare zi ori il luam lovit, zgariat si mai grav primesc copii bolnavi cu bombonele la ei, eu nu am inteles la inceput de ce un parinte a spus ca ;vedeti ca are bombonelele in rucsac, pana a deschis copilul meu un dulap si erau numai antibiotice acolo. Nu inteleg cum spun mamicile ca sunt multumite si eu m-am orientat dupa raspunsurile lor, daca ceream o informatie din doua locuri raspunsurile nu coincideau, sunt multe semne de intrebare??? Dupa toate astea eu l-am retras pentru ca a racit foarte puternic, il schimbam dimineata intr-un hol la usa de la intrare daca in acel timp venea alt copil se deschidea usa fara nici o jena iar copilul era dezbracat si afara erau -8 grade, nu erau atente deloc.Eu l-am inscris in ideea ca el vorbea mai greu, am zis ca in colectivitate va fii mai bine, de unde nu a ramas cu nimic, acum am o bona si de o luna nici nu-mi vine sa cred ca a progresat atat de mult.Mai mult nu vreau sa ma pronunt pentru a nu jigni mamicile care au copii acolo si sunt ;multumite;Nu asi fi intrat sa-ti scriu dar nici nu pot sa fiu indiferenta la ceva care am argumente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

...da...ma rog...cred ca nu exista gradinita fie ea si particulara unde sa nu fie si mamici nemultumite...la pretul asta nici nu poti avea pretentii prea mari aici !!...cunosc mamici care au retras copii de la gradinite ce costau 400-500 euro pe luna ca nu erau multumite.Eu personal am cautat o gradi aproape de casa , cu copii putini in grupa , si mai ieftina. Nu pot sa nu recunosc ca am vazut nereguli , dar probabil as gasi la toate gradinitele cite ceva daca as cauta.Repet :eu sunt multumita cum a evoluat fii-miu aici.

Mergi la inceput

Si eu sunt de parere ca nici o gradinita fie ea si particulara nu este perfecta, insa atata timp cat copilul evolueaza bine si nu se petrec chestii grave ,copilul este ok...asa cum am mai spus eu sunt multulita de gradinita Doris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmeni spune:

Raspunsul era pentru Ralucis, comentarii sunt multe, nu am vrut sa jicnesc pe nimeni, daca sunteti multumite de ce intrebati pe forum despre alte gradinite(lidia)INTAMPLATOR AM VAZUT.E bine sa dati informatii sincere daca tot intrati pe forum si eu m-am orientatat dupa raspunsurile voastre, totusi nu este bine sa faci compromisul ca este ieftin si nu ai ce sa spui s-au sa ai pretentii, sunt copii nostrii si nu conteaza banii ci unde ii lasi.Va multumesc si doresc sa inchid subiectul pe tema aceasta.

Mergi la inceput