Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gecko, mai bine ai profita si tu de situtie si ai baga o inducere mica acolo..

kya, mama, in familie se apcepta orice...asa ca ai liber la puratat halatzelul cel dulce!

eu cred ca o sa-mi iau la mine si pompita...de maine trec pe ceai de frunze de zmeur si de saptaman viitoare pe garmastan...ca nu se stie cand vine gaza asta...

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Pidana, , si-ti multam frumos pentru pontul cu Dona din Sebastian, mi-a gasit randunelu Garmastan, gata, m-am linistit. Multam fain inca o data.

Papacios, din nefericire m-a "energizat" o veste proasta, de am uitat si de raceala si de tot. A fost randunelu' la soacra-mea la spital si a vorbit cu doctoritza care i-a zis ca are ciroza cardiaca, cam pe faza finala. Poa' sa se duca oricand. Nici nu stiu cum sa-l imbarbatez pe randunel cand o veni acasa, era saracul atat de buversat ca uitase si unde a lasat masina.

Naty, iti cer si tie parerea, doctorita a zis ca sintromul in situatia ei nu mai este recomandat, dar in acelasi timp poate sa faca oricand un AV daca nu-l mai ia. Oare ceva naturist nu exista pentru subtierea sangelui?

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

fetele, mai auzisem o chestie babeasca...valabila pt cele care au linia nigra...cica atunci cand ajunge linia sus, unde incepe sa se rotunjasca burtica, vine si bebe...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

crisule, asta nu suna bine deloc...dar , nu vreau sa par rautacioasa, trebuie sa fii tare si sa nu lasi sa te afecteze f tare necazul asta...offfffffffff, si randunoiul tau., pe care l-am vazut ce om bland este, fix de asta nu avea nevoie...

apropos sovicule...si de bunicutzul vostru drag... probabail ca a venit vremea sa plece...si daca el simte asta, sigur asa este...crede-ma, sofitel e deja de nu te mai poti intelege cu ea, a gasit-o mami de nu stiu cate ori ba taiata la vene, ba cu sireturi si alte basmale de gat...e ingrozitor sa o vedem asa...pt ca viata pt ea este deja un chin...si pt mama, nu mai spun...e bine ca oamenii sa plece lucizi din lumea asta si impacati cu ei!

cory, stii ca si eu ma gandeam la stela si la socrela ei! mie mi se pare s.f. ce povesteste ea acolo...

fetelor, nu vreti sa stiti in ce hal miroase la mine in casa (de la vecini evident) a pulpe prajite si a paine calda...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Inca o randunica mica! Felicitari mamica Laly!!!
Bine ai venit pe lume bebe Clarinda!!!

Mami deja te apuci de ceai de zmeur ... Cand va aud si pe tine si pe Ariel, ca avem acelasi DNP, imi dati emotii... Chiar se aproprie momentul... Ma apuca tremuriciul!

Criss imi pare rau pentru voi, si prin ce treceti! Of!

Stela felicitari pentru achizitii. Eu mi-am luat din Bucur si camasile si halatul. Iar la cadita am patit la fel ca tine - luata din Carrefour, frumoasa, draguta, etc, DAR abia acasa am vazut ca nu are dop de scurgere... Nu m-am mai dus inapoi sa o schimb, o sa ne descurcam cu ea asa.

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

kya, cam asa ceva...si cand ma uit ca astea 4 saptamani sunt de fapt 3 si ceva..,.si cand ma gandesc ca saptamana asta am facut planul ca tziganul si va trece fara sa stiu...vba aceea, numai maine nu-i poimaine...

fug acus ca vine florinle acasa, a fost plecat cu treburi casnice si acum vine sa papam din ciorbita mea celebra...pupuri multe tuturor!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eu sunt cu batul pe langa randunoi aici,la treaba,il asteptam pe finul sa monteze cu randunoiul patutul si ma supi ca face numai treburi nepotrivite,off si nu-mi place deloc sa fiu cicalitoare,dar nu-si da si el seama cum trebuie,numai pe dos le aseaza..Il iert,ca o fi obosit,dar el e oricum asa...
cris,imi pre rau de socrela ta..
cory.
Mamicule,tu de ce linie vb?La mine linia e de sus pana jos,ce vrei sa spui??S.f.intamplarea cu vanzatoarea sau ca e draguta socrela?Draguta e si super femeie,sunt norocoasa,mai ales ca stam cu ea,si asta ca nu m-a considerat niciodata nora,ci fiica..
kya..Ce nasol ca ati nimerit si voi cadita asa..E greu cu scurgere,o grija in plus..Dar oare,cadita fara scurgere si forma anatomica nu exista??

Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela am mai citit o data ce postasei cu cadita. Eu am inteles gresit - ca ati luat-o fara scurgere, desi o vroiati cu scurgere.

Eu inainte sa cumpar, ma gandeam ca e practica cu scurgere, dar cand am cumparat-o mi-a iesit complet din minte amanuntul asta, si am luat-o simpla. Si are forma anatomica. Nu "scaunel" din ala construit in interior, dar e mai ridicata la un capat, ovala, si pe laterala are un fel de suporti pentru maini, ca niste manere. Cred ca asta insemna forma anatomica, nu? Sau te refereai la altceva?

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya si Stela, acum din experienta practica va spun ca MERITA forma anatomica la cadita, nici nu aveti idee cat ajuta, ca nu-i treaba simpla baita asta...
Cris, intr-adevar Sintromul la ciroza cardiaca e periculos DOAR daca ciroza e decompensata, in stadiu final (cu coagulograma alterata); altfel insa, se poate da in continuare dar cu prudenta. Daca nu e clar cat de mare e riscul, e preferabil sa NU il ia, pentru ca pericolul de AVC e relativ, pe cand cel de sangerare fatala in ciroza e imens; eu nu i-as mai da.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ma scuzati ca am lipsit iar..dar treaba mare am avut cu windows_ul asta(nu aveam licenta si ma tot gaseau astia...acum mi-am pus cu licenta si gata......in fine...)

FELICITARI NOILOR MAMICI
Ma duc sa mai citesc cate ceva asa in mare ca nu prea pot sta pe fund ma dor toate...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-4 Saptamani pana la

Mergi la inceput