sa va feriti!!!

sa va feriti!!! | Autor: rpetraru

Link direct la acest mesaj

Sa va feriti de sistemul de creditare CETELEM, sistem de creditare pe care il folosesc marea majoritate a magazinelor de talie mare, gen FLANCO, MOBEXPERT, etc. Este o hotie la drum mare. Eu m-am "ars" recent in urma achizitionarii si platii integrale (dupa 3 luni de gratie) a unui produs, din magazinul FLANCO si am vrut sa va avertizez sa cititi foarte atent contractul pe care il semnati cu aceata societate, CETELEM. Sunt hotarata sa ma duc la protectia consumatorului cu toate ca nu stiu ce rezolv...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Nu ai ce rezolva,toate clauzele sunt trecute in contract.Ar fi trebuit de la inceput sa te interesezi daca ti s-ar recalcula dobanda in cazul in care achiti anticipat.
Insa sfatul e foarte bun,cititi contractul bine inainte...banuiesc ca de acum il vei aplica si tu...

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Orice sistem de credite este o hotie grosolana. Nu vedeti ce de banci la parterul blocurilor si ce palate de marmura au? Infloresc pe banii amaratilor care nu-si permit sa ia un obiect casnic cu banii jos, nu mai vorbesc de o locuinta, o platesti triplu.
Deci feriti-va de credite in general, mai bine strangi un ban luna de luna si abia apoi iti cumperi ce vrei, sau mai bine te imprumuti la vreo ruda, prieten, sau un sistem din ala de joc cum era odata in colectivitati. Orice metoda e mai buna decat sa platesti un obiect de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de rpetraru

Sa va feriti de sistemul de creditare CETELEM, sistem de creditare pe care il folosesc marea majoritate a magazinelor de talie mare, gen FLANCO, MOBEXPERT, etc. Este o hotie la drum mare. Eu m-am "ars" recent in urma achizitionarii si platii integrale (dupa 3 luni de gratie) a unui produs, din magazinul FLANCO si am vrut sa va avertizez sa cititi foarte atent contractul pe care il semnati cu aceata societate, CETELEM. Sunt hotarata sa ma duc la protectia consumatorului cu toate ca nu stiu ce rezolv...

Si eu m-am ars cu Euroline, am cumparat de la Altex, si am primit un card de credit si am facut si greseala sa-l folosesc. Urmarea, m-am ales cu un credit pe viata. Pentru ca nu stiu cum altfel se explica faptul ca in fiecare luna platesc rata si de fapt pe extras imi apare ca e numai dobanda.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Initial creeata de rpetraru

Si eu m-am ars cu Euroline, am cumparat de la Altex, si am primit un card de credit si am facut si greseala sa-l folosesc. Urmarea, m-am ales cu un credit pe viata. Pentru ca nu stiu cum altfel se explica faptul ca in fiecare luna platesc rata si de fapt pe extras imi apare ca e numai dobanda.

Criss si Alex (11.05.2003)

Criss75 Ai dat inapoi suma folosita de pe card? cardul il poti inchide cu o cerere la emitent, iti platesti tot ce ai de plata la zi. daca platesti ce ai folosit, nu mai platesti dobanda, insa iti vor cere in continuare comisioane lunare.

rpetraru, cum adica te-ai ars? ai platit comision de rambursare anticipata sau cum?

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput