Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

meu s-a transformat in....in....
Sunt ffffff bucuroasa !!!! Yuhuuuu

15+
Mamica de septembrie 2008

felicitari!!!!

vreau si eu

culmea dupa-amiaza m-au lasat greturilesi in seara asta am mancat si eu doamne ajuta!!!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

cam tarziu v am gasit..deja lumea merge la somn:d
la mine deja e tarziu..la ora asta trebuia sa dorm deja:))
eu dorm atat de mult, de la 21 la 7 si la servici imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm...de fapt am si adormit o data cu capul pe birou, vreo 10 min:d si m am speriat asa tare cand a intrat cineva in birou:))
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

felicitari giuliana!!!
astept sa aflu si eu ce bb am:P
mierc merg la control...dar nu stiu daca imi face si eco:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Acum am venit si eu de la scoala, cand toata lumea merge la culcare deja , prima zi dupa vacanta de primavara, si ce bine e ca nu ma mai gandesc ca mi-e greata si altele asemenea, vine ea mai spre seara insa Si eu sint din cele stresate de kg

La Multi Ani fericiti Eva si Monica, sa fiti iubite , s-aveti nasteri super-usoare si bebeluse sanatoase, voioase si mancacioase

Felicitari si fetelor celorlalte care au mai aflat sexul bb intre timp.

Giulianna, felicitari pt. , adica cum s-a transformat in baietel, ti-a spus ca e fetita intai?

Nushulica, parca Muuh spunea ca va avea tot baietel, daca modifici tu lista.

Vad ca s-a mai echilibrat raportul carucioarelor. Cine mai trebuie sa afle ce poarta in burtiq?

Va pup,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kris asa-i noi deja mergem la culcare dar nu-i nimic ramai cu fetele din usa mai vb voi aici noaptea sa avem noi ce citi dimineata

nu mai faci tu modificari la listutza??pls ca mi-e lene sa ma deloghez iarca vreau sa ies de tot ca mi-e somn....multumesc!

noapte buna fetelor!!!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna seara

eu va citesc sa stiti...de scris o sa scriu mai rar, pentru ca oricum nu ma bagati in seama...asa ca nu ma obosesc.
in fine ma simt aiurea rau..sper sa fie ok.

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nushulica, hai ca incerc atunci....daca omit ceva, le prinzi tu dimineata ok?

Anis, hai nu fi suparata, ca nimeni nu te baga in seama...nici pe mine, da ma bag eu singura p'aci Si tu ai greturi seara? Cand afli ce e bb?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Bine v-am regasit,fetelor!
Ma bucur ca sunteti toate bine,felicitari pentru carucioare si multi ani sanatosi alaturi de bebei sanatosi ,sarbatoritelor !
Despre mine...gretirile care nu mai contenesc,usoara oboseala ,pofte nimik.ALINUSHCA,fii fericita ca nu ai greturi si stai linistita ca bebe-i la locul lui
FELICIC,parca ma vad pe mine la sarcina anterioara(devoram dulciuri,paine,peste,chiar mi s-au schimbat total obiceiurile alimentare).Si eu ,cu toate ca am luat aproape 20 kg,am reusit sa slabesc vazand cu ochii in trei saptamani,chiar mai mult decat mi-am dorit!Asa ca,te inteleg perfect cu pofta asta de mancare
Fetele moldovence,poate stabilim si noi o intalnire dupa Paste,tare mi-ar placea...!
Va pup burticile si sa va aiba Doamne-Doamne in paza!

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI burtica6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

A...am uitat sa va spun ca azi am fost la doctor si bebe e bine,i-am auzit inimioara si masoara 18 mm.Dupa datele ecografului as avea fix 9 saptamani.
Bun venit noilor burticute norocoase!

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI burtica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata fetelor va servesc cu o cafeluta, ceai si capuccino, dupa preferinte!
Anais nu trebuie sa fii suparata si eu intru mai rar decat fetele de la serviciu, dar tot fac parte din odisee. Nici eu nu reusesc sa raspund chiar fiecareia si stiu ca nu-i frumos, dar nici ele nu raspund toate asa ca suntem chit.
Eu te astept cu drag sa vii sa mai povesteti cu noi, cand te simti tu bine!

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput