Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Delphinas, facem si lapte cu taitei, la cat sunt de happy acum fac orice pentru burticile care m-au sustinut si mi-au fost alaturi.

Pe mine banana ma constipa, aici cred ca totusi merge pe incercate, fiecare cu ce i se potriveste.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca_81: bravo, gandirea pozitiva face minuni, bine ca te-ai linistit!

illia: eu sunt terminata de frica si am doar 2 luni de sarcina, pentru mine esti mama eroina daca te incumeti la al treilea. Va admir pe toate mamicile cu mai multi copii:tu, anis,teomaria, nocom,freshanana, laurette, maria, nally, sanziana , muuh si mami de alexa bvbvbvbv, sper ca n-am uitat pe nimeni, si nu pot sa nu ma intreb :cum va descurcati?

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai felicic, nu pot sa zic ca e chiar usor. mie mai greu mi se pare cu cea mare care a inceput sa faca doar cum vrea ea. de ex, acum tuseste, a vazut-o dr, mi-a dat pastile si a zis 2 l de ceai cald/zi. ti-ai gasit! daca a baut 2 cani a fost capatul lumii si se cearta cu bona lui fra'su in parte... asta mi se pare mai greu, parca cu cel mic e mai simplu, deocamdata.
si ce vrei sa spui matale... ca il lasi pe bb singur cuc? fara niciun/o frate/sora? nu-i frumos.. tu ai sora, parca! si mie tare mi-ar fi placut sa mai am frati, da' am fost singura.. si mindra in toate cele!

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragele mele!
Felicitari pentru cele care au aflat deja culoarea caruciorului.Deja sunt din ce in ce mai multe care stiu.
Sper sa aflu si eu maine.Sa nu uitati fetele de galerie maine.
Andy.p dr. Cioata e ok din ce stiu si eu doar ca in ultimul timp e super aglomerat si nu are atat de mult timp pentru fiecare pacienta.
Oana bine ca ai aprut si tu si ne-ai dat o veste ca deja imi era dor de tine.
Claudinna pe unde o fi? Hai da-ne si tu vesti bune.

Diana
15+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

felicico sa vezi ca dragostea si puritatea din ochisorii lor te face sa uiti de orice problema cotidiana...pana la urma cu rabdare toate se rezovla..eu sunt optimista ca o sa fac fata si la 2 copii
Ancama bucur mult pentru rezultatul bun de la test..doamne ajuta
dyaniratin pumnii stransi sa fie baietel asa cum iti doresti

+13+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Va pup burtici , merg acasa, mi-e o foame de mor. Pove maine.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am fost la eco si vom fi . Totul e ok, suntem in grafic la zi. Avem 130 gr si 12 cm...
Muuh
Anis nu fii trista ca ai vazut si tu ca fetele ti-au scris asa frumos. Eu sincer cand citesc atatea pagini una dupa alta uit ce citesc si cine ce a mai zis. Ma apuc de raspuns dar neuronul meu e si el gravid si e greu rau cu memoria.
Oana bine ca ai mai dat un semn de viata ca te dadeam la "disparuti"

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura.
Ieri am implinit 16 saptamani.
BOO felicitari pentru baietel!!!!!!!!!!!

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Meyyy pleaca omu' din Buzau pana in Bucuresti ...va lasa la pagina 9 si va gasete la 17!!! NTZ NTZ... fara mine... Da bravos caci am avut ce citi!

Au revenit greturile mari fetelee... am dat la boboci imediat ce am intrat pe usa in casa!

Anca mi-ai facut pofta cu painea ta prajita cu unt si dulceata si m-am oprit la Selgros de mi-am luat unt! Am rashchetat 2 felii prajite cum am terminat cu bobocii si m-am linistit un pic!

Fetele care au aflat de cuculeti! Bravos sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Si eu am cuculetul meu de care is are mandra! Dar acum imi doresc macar o fata! sa am cui face si eu moate... ca asa as papap-o pe Inisa lui Laureta de numa! E printesa adevarata! Si e data si promisa de acum 4 ani lui Sebi! Asa ca daca se mai ivesc pretendenti la usa ei sa stie ca e luata deja!

Eu am o dilema... carutul gemeneilor! Sa iau doua single sau unu legat?

Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Boo ai aflat repede culoarea caruciorului.Ai fost la un ecograf performant?????
Tare curioasa sunt sa vad daca aflu si eu maine.

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput