Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

Stiti eu sunt cea cu scrisoarea medicala pe care mi-o cereau disperati cei de la servici...am dus-o si nu m-a bagat nimeni in seama...
Acum am alta problema....din analizele facute mi-a rezultat ca am chlamydia;mi se pare totusi jenant,pt ca respect o igiena riguroasa,n-am avut decat un singur partener(sotul meu),pt el bag mana in foc ca n-ar face nimic.
Eu inainte sa raman insarcinata,mi-am facut analizele,si mi-a iesit o infectie urinara urata,dar cu un alt tip de virus;n-am apucat s-o tratez pt ca am descoperit ca o sa am un bebe.
Pe langa faptul ca am hematomul,si sunt predisupusa la avort spontan,acum am si chlamydia,si e cam acelasi risc de avort
Multa santate tuturor

8+
Fara sanatate n-avem nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele, multumesc mult pentru sustinere Va scriu cand am vesti

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Of, of, Anculet, sa speram ca totul va fi bine!!!

14+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

musette felicitari si tie pentru Ne vedem in parculet In ce zona stai? Apropos de Iosup...ai fost cumva aseara la el? Ca si eu tot aseara am aflat...ma gandeam ca poate erai pe acolo

eva cum se numeste cartea?

nocom Referitor la haine...sotul zice sa nu cumparam nimic inainte, da' nu ma bazez eu pe el..le cumpar inainte, nu stau atunci sa alerg dupa haine.

nushulica sar'na pentru in lista

ancuta si eu as bea lapte incontinuu...nu-mi lipseste din casa, dimineata si seara e lege, un pahar obligatoriu. Cred ca cu obiceiul asta am scapat si de constipatie, in fiecare dimineata prestez, eu care nu ieseam cu zilele

digeka bine-ai revenit!

Merg la masa, va pup pe toate, o zi frumoasa!

16+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

anca multa bafta la rezultate , suntem alaturi de tine.
anculet stai linistita sa nu-i faci rau lui bebe, sa speram ca totul o sa fie bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Giulianna, uite aici cum arata si cum se numeste cartea, am pus o poza ca sa vedetzi si coperta: carte sarcina.

14+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca iti tin pumnii sa revii cu vesti bune!
Anculet fara stres si fuguta la dr sa vezi ce tratament iti da!
Piticul meu doarme si am tras si eu o atipeala de cateva minute, pur si simplu imi cadea capul de somn!

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Felicitari giulianna si musetteblue!! Cred ca sotii vostri sunt in culmea fericirii, nu?
Felicic la mine greturile au venit fix cand am facut 8 saptamani, asa ca mai ai "sperante", dar nu te ruga prea tare ca sincer nu e bine deloc.
Musette pentru constipatie poti incerca sa mananci kiwi, la mine inainte functiona mereu.
Anca81 iti tin pumnii sa iasa bine TT-ul. Eu stiu totusi ca rezultatul e mai mult o statistica, faci si amnio dupa?
Anculet mergi la doctor si vezi ce zice el, poate iti da tratament, nu te mai speria ca nu face bine la bebe.
Anis mamica scumpica nu mai fii suparici ca multe dintre noi ne simtim asa cateodata, dar suntem multe aici si eu una n-am pretentia sa mi se raspunda de fiecare data, ma bucur daca ma baga cineva in seama, daca nu, asta este, mie oricum imi face bine sa citesc ca fetele sunt bine, chiar daca unele nici nu m-au observat pe aici. Si sa stii ca si eu ti-am scris un mesaj odata in care te felicitam pt minunile tale si iti spuneam ca ti-am citit frumoasa poveste si nu mi-ai raspuns, asta nu inseamna ca m-am suparat pe tine, e greu sa tii pasul cu ritmul in care se scrie pe aici .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

EvaF multumim de poza, am auzit de ea, mi se pare ca e cartea pe care o citea Hugh Grant in filmul 9 luni, "what to expect when you're expecting". Daca zici ca e buna ma uit si eu poate gasesc sa o comand online ca de iesit din casa nu prea sunt in stare.
Sa vad cum supravietuiesc drumului la doctor maine.
fetele!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Helloooo, fetele!
oana bine ca ai aparut si esti ok, gata, mi-a trecut paranoia... sa nu ne mai dai emotii. felicitari pentru cuculetz
musette-bleu felicitari si tie pentru bebe!!!!!
anis nu te supara pe noi, suntem toate gravidoase hormonale, mai uitam si noi. Eu una chiar am probleme cu memoria... mai mereu vorbesc cu mama la telefon si rade mine ca nu e conversatie in care sa nu spun: mai voiam sa zic ceva, da' am uitat ce.... Chiar ma bucur ca sunt mamici la al doilea sau al treilea copilas, ne mai invata una-alta si pe noi astea la prima sarcina.
Apropo de constipatie si polen.... e chiar un remediu pe care eu l-am incercat, desi nu aveam nevoie neaparata, dar este si o cura de dezintoxicare. Nu stiu cat de sigur e de folosit in timpul sarcinii, dar de functionat, functioneaza. O lingurita pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de a manca ceva.
Mamicile care sunteti la al doilea - al treilea bebe... spuneti-mi si mie, cand ati inceput sa simtiti miscarile lu' bebe... cam in ce zona a burticii ati simtit... mai jos de buric, mai sus... stiu ca dupa 3 luni sarcina incepe sa urce din pelvis, unde era pana atunci si mie doctorita mi-a zis ca e foarte sus situata a mea... da' ce inseamna sus? Unde tre sa urmaresc miscarile... sa nu le confund cu gaze sau crampe

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput