Povestile Domnisoarei Firicel-Secretul ciocolatei
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
Succes, Anda ! Astept cu mare placere, noul site !
In mod sigur, voi reveni cu impresii de-ale Cristinei.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Anda, am citit si "De ce merg copiii la gradinita" ! E foarte faina, exact pe intelesul celor mici.
Cristina mi-a zis doar atat, "asa scurta e ?" ! La varsta ei, vrea povesti mai lungi.
Mi-a cerut sa-i mai citesc o data povestea cu puiul de arici. Si....mi-a cerut sa scriu si eu o poveste despre Lili, hamsteritza ei, cea mai buna prietena a ei de 1 luna incoace.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
ML spune:
Ei, povestea ta nu este numai pentru copii... hi, hi, bine ca mi-ai amintit cum se mananca ciocolata. Multumiri, sa te mai auzim!
Take joy! (poze)
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Witchie ML am vazut o dimineata cu ceata... de poveste! bravo! Anda, mama Irinei domnisoara Irina Imperfectul simplu |
Multumesc, se uitau dusi la curcanii salbatici care ne mancau semintele de iarba.
Am sa scotocesc si eu in arhiva, multumesc.
Take joy! (poze)
Anina_n spune:
Felicitari, Anda !
Abia astept sa-i citesc Cristinei povestea cu....secretul ciocolatei si celellate 2 dinainte, ca inca nu le-am citit !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn