Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
monu spune:
Androix te pomenesti ca avem o cunostita comuna. Ligiana. e o tipa tanara trendy tunsa scurt ? asta cand a ebit lanoi ultima data. e un nume rar si de aceea m-am gandit ca nu pot fi 2 la fel.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Androix spune:
O da, corect, azi e 17, st. Patrick! Asa ca La multi ani Patrick de Flori (btw, nu ai mai scris de mult, Flori, sper ca sunteti bine)
si Patrick de New Mami! Sa traiti cu numele!
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Monu, daca e si blonda si are parul cretz sarmos, e clar aceeasi tipa!
gabitzam spune:
Si la multi ani Patricia Iepurete Ce o mai face Fran?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Androix, ea e!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
blackpanterro spune:
Acum 2 zile am facut cerere de inchidere de cont dar vad ca adminii dorm pe ei, azi am cerut inchiderea din nou....daca cineva va vrea sa imi scrie adresa mea e blackpanterro@gmail.com
Numai bine!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
gabitzam spune:
Numai bine si tie, Adriana.
Androix spune:
Ce-aveti, fetelor? Adriana, tu de ce te-ai suparat asa de grav?
Monu, ce mica e lumea si ce mare e internetul!
blackpanterro spune:
Vad ca inca pot sa raspund.
E timpul....trebuia sa fac asta de mai demult, de cand am nascut, aia a fost singura perioada in care cu adevarat am gasit caldura si suport pe DC, apoi.....nimic.
Vine vara si nu vreau sa fiu lipita de calc.Ne vom face abonamente la diferite muzee si la zoo si vom fi mereu afara asa ca e numai bine.Suttgart-ul e superb primara si vara, plin de oameni, copii si sunt o gramada de activitati de facut :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
gabitzam spune:
Have fun