Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Greva!!!! S-a votat inca o saptamina de greva, asta dupa ce astazi consiliul de studii a votat o modalitate de salvare a sesiunii de iarna, felul in care se vor desfasura cursurile dupa reinceperea scolii si prelungirea sesiunii de pe 18 aprilie pina pe 28. Cred ca erau siguri ca astazi studentii vor vota incetarea grevei... si eu eram sigura. Acum, cu inca o saptamina in plus de greva, chiar nu mai stiu cum vor evolua lucrurile. Au votat pentru greva si studentii de la Arte si cei de la Litere, plus asociatia de Stiinte umane, de care apartine facultatea mea.

Florentina, bine ai revenit! Eu nu pot sa renunt la DC, chiar daca sint mai tot timpul cu toti trei. Ma bucur ca reusesti sa le faci pe toate, eu nu, asa ca nu pot sa renunt si la apraope singura placere personala. Fetele mele au fost astazi la scoala si se mai duc miine, apoi sint iar libere pina miercurea viitoare. Asta daca nu se adeveresc prognozele pentru vreme, care anunta iar zapada... multa, multa! Am intrat si pe site-ul gradinitei unde va merge Maya. Mai, eu mai am un pic si ma intorc in Romania! Pai aici nici la facultate nu se face ce scrie pe site-ul ala! Auzi tu, pe linga dans, teatru, muzica, sint predate, atentie pre-da-te 4 limbi straine: engleza, franceza, italiana si germana. Ptiu! Din poze pare un picut mai modesta decit cele vizionate mai sus, adica Vise si Bam Boo, dar programa m-a dat pe spate. In alta ordine de idei, chiar daca eu nu sint acolo ca sa-mi dau copiii la gradinitele respective, imi pare tare bine ca se misca ceva si in tara aceea. Sint impresionata de gradinita, pe bune!

Ada, sanatate multa lui Sergiu!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vreti sa vedeti cum arata www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-19/23:21:46" target="_blank">primavara aici?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Salutare !
M-am intors de la curs din Dubai. Nu cred ca mi-ar place sa traiesc pe acolo, indiferent cat as castiga. Din pacate o sa trebuiasca sa repet figura cu mersul in Emirate si in mai si in octombrie-de data asta la Abu Dhabi, unde e de fapt centrul nostru mare...
Daca mai aud cuvantul "mall" ma apuca greatza. Astia nu au decat mall-uri frate, sunt maniaci de-a dreptul. Si cam prost-crescuti, asta ca impresie generala. Poate e o parere subiectiva, am tot timpul sa aprofundez subiectul. Si partea ce mai naspa, nici nu prea au jucarii.... M-am tarat prin 2 toysRus-nici un sfert din produsele de pe site, si preturi lejer spre dublu...nu aveau mare branza nici la Early Learning Centre. Mai au "toy centre"-imens-unde absolut toate jucariile sunt chinezisme de 2 lei.
Hai ca v-am pus in tema cu piata jucariilor in emirate
Eu am plecat racita si m-am intors si mai rau, bine macar ca Iepu nu a avut nimic. De data asta a suportat mai usor absentza mea, nu s-a mai trezit noaptea sa intrebe unde sunt si nici dupa ce m-am intors nu s-a mai agatzat disperata de mine. Data trecuta nu m-a lasat o saptamana sa-i dispar de sub oki...
I-am dat pe rand din jucariile si cartile pe care i le-am adus, pana s-a prins unde e dulapul unde le-am ascuns si mi-a zis sa-i deschid. Am intrebat-o de ce si mi-a raspuns tot cu o intrebare :"Mai ai?"
Revin dupa ce mai citesc din urma ce mai faceti voi

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fran, nasu meu a lucrat in qatar un an de zile si a venit de-acolo maniac cu mall-urile si cu cluburile. Si-a trimis prin posta 7 kile de tricouri si adidasi

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, bine ai venit inapoi!

Adina vad ca are in messenger statusul pus pe "la gradi", cred ca a plecat in explorare! Sa ne zici si noua impresiile!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina,Gabitzam Matei acum este la gradinita fara analize. caci am zis ca o sa le facem, mai ales ca intentia initiala nu a fost sa-l las, dar directoarea a zis, sa-l las, si sa ii aduc si analizele rind pe rind. astazi ma duc la doctorul lui sa-i iau avizul de intrare in colectivitate. si apoi exudat, cu toate ca la gradinita cica le face din 2 in 2 luni si apoi copro. eu nu am semnat nici macar contract sau fisa de inscriere inca. vineri ma duc cu toate actele, si las exudatul si copro in citeva zile.
adevarul este ca ar fi trebuit sa stea citeva ore si mi-au zis ca ar fi bine sa nu il chinuim cu analize sa constatam apoi ca nu vrea nici cum. ce e drept este ca le-am spus ca nu a fost bolnav in nici un fel in ultima luna, iar ultimul rosu in git a fost in aprilie anul trecut.
Ada sar'mina de incurajari, sper din tot sufletul sa fie bine. dar nu zic hop inca!
Gabitzam recomandarea tuturor a fost sa nu il lasam direct cu dormitul la prinz, cica ar fi bine sa stea 1 -2 luni pina la prinz si apoi cica cere singur. (sa ramina banuiesc ca de dormit ma indoiesc, ca de citeva luni bune Matei nu mai doarme la prinz). Ar fi bine sa-l duca la gradinita bona, nu voi pentru inceput.
Fran bine ai venit! tu vorbesti de jucarii, dar un inelus ceva??? un aparat? ca pe toata lumea care aud ca a fost in Dubai numai despre asta imi povesteste! ce face Iepuretele?

acu sa va zic pe scurt cum a fost dimineata: s-a trezit extrem de greu, cu greu a mincat ceva, el obisnuit sa se trezesca la 10.00.....la gradi a plins dar a urcat cu bunica si educatoarea sus la clasa si inainte sa intre in sala vroia sa deschida un dulap si maica-mea speriata tot ii spunea : nu e voie, nu e frumos. la care educatoarea: lasati-l pentru ca acolo i-am pus ieri jucaria lui si acum a venit sa o ia!!! l-a lasat plingind dar cica in 5 minute s-a potolit.
Intrebare: ce cintecel este cu cichi, cichi??? m-a innnebunit aseara si eu nu stiu si nici legatura nu prea fac, banuiesc ca este de la gradinita.
v-am innebunit nu-i asa?

Adina schimbarile din viata noastra vin atunci cind " le vine vremea" niciodata mai tirziu, niciodata mai devreme, daca acum au aparut atunci asta a fost timpul lor. si daca ma intrebi pe mine, iti garantez ca te vei descurca, Ema este un copil extrem de social de mica, ma indoiesc ca nu va sta la gradinita, probabil nu de la inceput toata ziua, dar sigur asa se va intimpla. poate reusesti sa o duci de luni. tot este ceva!

Mergi la inceput

Raluca, asa am stabilit si eu cu Dora, bona lui Andrei, sa-l duca ea la gradinita. Ca sa nu zica baiatul ca vine bebe mic si il dau eu de-o parte. O sa-l duca dupa 1 mai si o sa mai stea la noi pina dupa ce nasc eu, in iunie. Pina atunci sper sa se obisnuiasca cu copiii si gradinita.
O sa-mi lipseasca tare mult femeia asta, ca am indragit-o si m-am obisnuit cu ea iar Andrei o iubeste foarte tare. O sa sufere amandoi de fapt unul dupa celalalt, ca si ea s-a atasat foarte mult de el.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

renunti la Doraaaaa?????????
ai ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Cred ca imi scapa ceva .... Gabitzam, renunti la Dora ??

Fran, bine ai revenit ! Deci Iepuretele vorbeste !!! Bravos ! Cum ati convins-o ?

Nelia, bestiala poza cu caprioarele

Tina, mami a ta lucreaza ? Cum reusesti si cu copiii si cu gospodaria ?!

Fetelor, am tot vrut sa va povestesc o intamplare: anul trecut ne-a prins radarul pe DN 1 si ne-am ales cu o amenda pentru depasirea vitezei legale in localitate. Toate bune si frumoase, numai ca prostanacul ala de polizai nu a vrut sa isi dea numele, si nici sa ne arate clar "poza" radarului. Asa ca am decis sa nu platim amenda, gandindu-ne ca politistii iesisera la pescuit .
Partea haioasa e ca am platit linistiti impozitul la casa si masina, la Centrul de Colectare amenzi si impozite (sau cum i-o fi zicand), fara sa ne oblige cineva sa platim si amenda... si am aflat dupa doua luni ca, de fapt, daca am fi platit la Circa Financiara ne-ar fi obligat intai sa platim amenda LOL Acum asteptam cu interes sa se prescrie ... Aveti idee dupa cata vreme se prescrie o amenda de circulatie?

Mergi la inceput

Chris, dupa cate stiu eu, dupa 6 luni se prescrie, dar stiu dupa ureche, nu cred ca am citit pe undeva. Noua ne-au trimis o data o amenda dupa 5 luni jumate.

Eu n-as renunta la Dora pina ar face copiii majoratul. De fapt eu sper ca este doar o pauza, ea cumva asa s-a exprimat. Vrea un an de pauza sa-si rezolve problemele, sa-si insoare baiatul, sa vanda ceva pamant si sa ii ia casa, in fine, chestii din astea. Gandul meu e ca dupa ce stau cu bb2 acasa un an sa revina iar la noi. Teoretic si ea ar fi de acord, sa vedem ce se mai intampla. Daca reuseste sa mi-l invete si pe Andrei cu gradinita, sa zicem ca ma linistesc o perioada.

Mergi la inceput