Noaptea dintre azi si maine (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In ceea ce priveste intrebarea "ii rupem sau nu picioarele amantei sau doar parasim barbatu'?". Eu personal declar ca la o adica i le-as cam rupe, sau macar o geanta-doua in cap acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Toate suntem femei si consider ca ar trebui sa tinem cont de suferintele noastre si chiar daca nu cunoastem sotia barbatului din fata noastra , acest fapt nu ne da dreptul sa-i acceptam avansurile

ce ziceam eu coltofeanu' acu'citeva pagini de omerta feminina... si despre gruparea extremista "cum sa facem sa stirpim posibilitatea ca el sa ne insele"....

Eu ti-as sugera o metoda mai drastica, dar mai simpla decit sa convingi poporu'ca trebe sa fim unite. Si tot cu acelasi rezultat.

Elise & BBLisa

ha,ha... cred ca stiu metoda...
filozofam si noi... sa vina mos Ene pe la gene.

Noapte buna, fetele! Mie chiar mi-e somn...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sa nu contati pe mine, batauselor. Vin, da' nu ma bat, doar va sustin moral,asa

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adina, sint cu tine! Eu chibitez de pe margine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

" Iar faptul ca dorinta fata de partener scade cu timpul nu justifica in ochii mei asemenea aventuri/relatii extraconjugale. Libido-ul sa zicem ca nu-l poti controla. Dar in fata cui deschizi fermoarul pantalonilor... asta o poti controla. Ca parca despre asta discuta."

Deci cu cuvintele tale, MissParker, daca ma dau lovita in aripa si spun ca sotul e sub nivelul meu, sub aspiratiile mele,sub dorintele mele pot sa deschid fermoarul daca e vorba de o relatie extraconjugala? Daca sunt totusi situatii care justifica asta, hai sa ne intoarcem la celalalt subiect sa vedem ce facem cu libidoul meu.

A fost doar o remarca
nu am de gand sa mai incep o polemica pe tema asta pentru ca am mai rasfoit pe ici pe colo si nu mai cred in consecventa cu care se posteaza. Dar sunt femeie totusi si nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ruxij

In ceea ce priveste intrebarea "ii rupem sau nu picioarele amantei sau doar parasim barbatu'?". Eu personal declar ca la o adica i le-as cam rupe, sau macar o geanta-doua in cap acolo

Cui sa-i dai mei cu janta? Aia nici nu poate sa iasa la o inghetata in oras cu omul visurilor ei, o vacanta la munte, un facut de pom de Craciun cu copiii calare pe el. Tot ce are sint pipaieli pe sub masa si pupaturi in lift, mesaje scurte cit de o pauza de buda, si emailuri languroase. O amarita zau asa,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ruxij,

da, de kiki bambus, asta e realitatea.
Trebuia probabil sa fac intai un plan, stabilit targetu' shi strategia pe termen lung shi dupa aia sa plec la atac.

..e, sorry.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elise, am citit inainte sa editezi. Concluzia e ca daca L nu era insurat finalul povestii ar fi fost altul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Concluzia ta.
Concluzia din mesajul editat cred ca era alta, daca tot l-ai citit si iti mai amintesti.

So: m-am gindit sa n-o iau de la capat cu tot pomelnicul si parastasul acestei relatii, ca deja e a nspea oara cind spun acelasi lucru si nimeni nu ma crede.
AM FOST PERFECT DE ACORD ca amindoi sintem casatoriti, ba chiar m-am dat si eu foaaarte casatorita si de fapt "preopinentu" zburda pe campii mai verzi. Nu urmaream sa ma marit, putin mi-a pasat mie de disponibilitate - numai ca la un moment dat, chestie neprevazuta, am picat in butoiul cu melancolie si de aici au inceput meciurile.
So, CONCLUZIA aia de care vorbea Ramona, era ca important e ca ambii sa fie pe aceeasi lungime de unda, sa vrea acelasi lucru, nu sa traga unul spre floricele in parc si altulia sa i se para complicat si pierdere de timp si presiuni gratuite. Iar aia care a schimbat macazul am fost eu, nu el.
Da, posibil sa-l fi influentat eu daca nu era insurat, posibil sa nu fi vrut sa se insoare oricum, posibil sa nu fi vrut o copilitza pe care sa o plimbe de manutza, posibil sa se fi despartit el de mine daca i-as fi pus conditii. Sau putea sa gaseasca o cale de mijloc, daca ar fi stiut adevarul.
Dar pentru asta trebuia sa dau la o parte prea multe minciuni, in prea mult timp, si nu m-am mai complicat. El habar n-a avut cam ce s-a intimplat - remember, stie ca m-am impacat cu sotul.
De la toate aceste disensiuni pina la certitudinea ca "omul era insurat, dáia v-ati despartit" sint citeva variabile... majore.
Pe care nimeni nu pare sa le vada, ca morala e cea mai importanta in poveste, nu? Trebe neaparat sa spun in concluzie ca da, dom'ne de aia - si ca never nu mai fac, promit, ca sa fie toata lumea multumita.
Well, apreciez ca ma ghidati pe drumul cel bun... da'totusi...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

concluzia mea e ca daca tot nu putea sa-ti dea flori in parc si floricele la film si orice altceva iti poftea sufletelul - atunci pentru ce???
doar asa, ca sa-ti bata inima?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput