Muresence...la apel :) (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

Criss:!ce vad?schimbare radicala!ma inscriu si eu la galerie.nu e usor cu doi,dar Alex e deja maricel si te poate ajuta.
eu de cind ma stiu vroiam 3 copii,dar Robert s-a lasat foarte mult asteptat(ca mami nu avea out),asa ca datorita virstei(si a hipertensiunii)am ramas la doi.dar Ii multumesc Domnului ca mi i-a dat si ca sint sanatosi.
am intrat doar sa va citesc ,dar m-au mincat degetele sa scriu.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Merci pentru galerie si pentru sustinere.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Bine ai venit ANDREEA.O sarcina usoara si frumoasa i-ti doresc in continuare, iar apoi un bb asa cum ti-l doresti.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

Criss:!ce vad?schimbare radicala!ma inscriu si eu la galerie.nu e usor cu doi,dar Alex e deja maricel si te poate ajuta.
eu de cind ma stiu vroiam 3 copii,dar Robert s-a lasat foarte mult asteptat(ca mami nu avea out),asa ca datorita virstei(si a hipertensiunii)am ramas la doi.dar Ii multumesc Domnului ca mi i-a dat si ca sint sanatosi.
am intrat doar sa va citesc ,dar m-au mincat degetele sa scriu.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Carola, cum te descurci cu serviciul? Iti place ce faci? Si copiii cum se obisnuiesc fara mami acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Andreea, bine ai venit in nostru. Multumesc pt compliment. Da-mi data nasterii sa te trec in lista daca vrei. Pe unde e prietena ta Emycor ? Nu a mai intrat demult pe la noi.
Brigita scrie mai des ca imi place .
Criss iei tu cea mai inteleapta decizie pt tine si familia ta .
Aura...chiar asha...de nu ne areti poze cu voi? Nici nu mi-am dat seama ca de fapt eu nu stiu cum arati, cum arata Dimitrie . Hai pune niste poze cu flacaul ca nu strigam pe strada dupa el daca il recunoastem .
Eu sunt foarte bucuroasa. Trebuie sa ma laud si eu.
De vineri am inceput operatiunea olita cu Dani, i-am dat chiloti si pantaloni. Vineri de la ora 18 pana la 21.30 cand s-a culcat a facut de 4 ori pipi pe el si de 2 ori in olitza. Sambata si duminica a fost la socrii, i-am pus chiloti si pantaloni dar nu prea l-au tinut dezbracat. Luni l-am dus la cresa cu pampers, seara l-am tinut in chiloti si a facut de vreo 2 ori pe el. Marti dimineata...surpriza...a cerut pana s-a culcat de amiaza (era acasa ca a avut conjuctivita) de 2 ori olitza si a facut pipi. Deci marti, miercuri si azi daca a facut de vreo 3 ori pipi pe el...si aia ca s-a scapat (ieri a facut si kk de dimineata in scutec ca nu a apucat sotul sa il dea jos). Merge singur in baie, isi aduce olita, spune ca face pipi, ii dam pantalonii jos, se pune singur si face. In dupa masa asta a facut si kk pe olita (pt prima oara). Maine nu il duc la cresa, tocmai pt ca vreau ca pana luni sa se obisnuiasca bine. Pe Sandra am dezvatzat-o intr-o sapt de scutec...sa vedem la el. Folosim scutec doar la somnul de amiaza si noaptea bineneteles . Vad ca are control f bun doar ca face des si putin. Deocamdata.
Noah...m-am mandrit si eu cu realizarea fiului meu.
Alte noutati nu am....vine weekendul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata...haide-ti la

Andreea m-am uitat ieri la pozele de la nunta
Brigita cum sta cu ?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Buna dimineata...haide-ti la

Prezenta la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello! Sunt si eu prezenta la o cafeluta mica cu laptic
Multumesc mult fetelor de primire, sunteti niste dragutze toate. Multumesc brigita si pentru aprecierile pentru poze, intr-adevar a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra.Despre prietena mea Emicor pot sa va spun ca deja este in luna a 7 a si inca mai lucreaza....ar trebui sa intre in concediu zilele acestea si atunci va avea timp mai mult sa recupereze ce ati scris voi harnicutze. Va pup si va doresc o zi minunata!!!!!!!!

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Andreea, bine ai venit!Sarcina usoara si un bebe sanatos, iti doresc!
La noi azi e sarbatoare.E Vinerea Mare pentru catolici si e zi libera.Dar daca ma uit pe geam imi vine sa cred ca se apropie Craciunul: lapovita, vant si frig! M-am saturat!Vreau sa vina primavara!
We placut si Paste fericit celor ce sarbatoresc acum!

Mergi la inceput

Chiar....weekendul asta se sarbatoreste catolic. Am si uitat.
Eu sunt fericita, am sunat acasa si mi-a spus maica-mea ca Dani s-a trezit pe la 9 si-a baut laptele iar apoi si-a adus olitza si a facut kk. Dupa vreo 30 min iar si-a luat olitza si a facut pipi.
Deci in Bulgaria trebuie sa car olitza dupa mine.
Eu muncesc cu drag si spor.....
Sandra merge la camin, ii e dor de educatoare si vrea sa le vada. Ne-am intalnit cu una dintre educatoare si a chemat-o pe acolo si azi merge. A mai fost in decembrie si i-a placut f mult.
Andreea care e ziua ta de nastere?
Criss, mai ai cafea? Eu acum am terminat-o
Camelia, si tu sarbatoresti pastele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Andreea, bine ai venit!Sarcina usoara si un bebe sanatos, iti doresc!
La noi azi e sarbatoare.E Vinerea Mare pentru catolici si e zi libera.Dar daca ma uit pe geam imi vine sa cred ca se apropie Craciunul: lapovita, vant si frig! M-am saturat!Vreau sa vina primavara!
We placut si Paste fericit celor ce sarbatoresc acum!

Rapid, farmecul vietii.

Multumesc

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...

Mergi la inceput