Bucurii de sept-oct 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Paste Fericit Eric! si la fel tuturor celor care sarbatoresc in acest weekend.

Mira, eu sunt la dieta!

pup you all!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Urmatoarele mamici sunt rugate sa trimita poze noi pt. site-ul Bucuriilor:
Ignatica
Mexxa
Itzy
Lullabay
Beatrix
CristinaGoji
Scumpik
Tasia
Monique
Susa
Tanima
Adriana-mica
Mephala.
Bineinteles, daca doriti sa schimbati pozele, dar sunt destul de vechi si am zis sa le inlocuim, sa fim in ton cu celelalte.
Am apelat mamicile care sunt active dar e valabil si pt celelalte. Nu uitati si de rubrica pt. 1 anishor.

Mai sunt mamici care scriu la noi si nu si-au inscris Bucuriile pe site, de ex. Adinaf si gonghy.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirabelac, uite aici o poza recenta de-a lui Teodor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabela acum ma apuc sa caut o poza, doar ca nu garantez ca voi gasi ceva portret va trebuie decupata. Cit despre parcuri ce sa spun, noi avem noroc in sect 3 au facut parculete la fiecare coltisor de bloc aproape, plus ca avem unul mare chiar vis-a-vis.

tanima eu am incercat comprese reci fara nici un rezultat. Dostinex am folosit si eu doar ca nu mai tin minte cite pastile. Oricum nici cu alea nu s-a oprit lactatia imediat.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ma tot miram eu ca vedeam Bucuriile din Bucuresti tot timpuri in parculete amenajate.

La noi e belea cu parcurile. Acum primarul nostru s-a hotarat ca era prea mult teren liber pe langa Palatul Culturii si l-a transformat intr-un santier urias.

Intr-un parc de langa blocul meu s-a construit pe 3/4 din suprafata lui o biserica. Acum mergem pe o esplanada cu banci care e langa strada principala sa tragem noxe in plamani.

Sunt foarte revoltata din cauza asta, dar cine ne intreaba pe noi, astia mici? Banii vorbesc.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tanima eu am folosit Dostinex si cand a fost chiar musai am si muls putin sa nu-mi crape sanii de prea plini....si a fost ok!
Cat despre lapte pana la 3 ani eu ii voi da(ii dau deja) Milumil Junior, pe care il recomand cu caldura tuturor mamicilor deoarece contine prebiotice care stimuleaza dezv. Bifidobacteriei la nivelul microflorei intestinale, sustinand astfel digestia sanatoasa(combate constipatia de ex!).....si pe langa prebiotice mai ajuta si la prevenirea deficientei de fier si a anemie feriprive(prin aportul de Fe continut)si prin suplimentarea cantitatii de vit. C(care e esentiala pt. absorbtia fierului)...
Si pe langa toate astea nu contine colesterol!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

GETY sa sti ca nu in toate sectoarele din Bucuresti este asa, ma refer la locuri de joaca cu leagane moderne pt copii la fiecare coltior de bloc. Doar sectorul 3 este asa dotat.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Itzy-bitzy, duminica face Roxana un an jumate, din cate-mi amintesc eu dar o sa ma uit in certificatul ei de nastere totusi,prea multa lume zice ca pare mai maricica
Poate pentru ca a stat in burtica pana in saptamana 41 si ea e de fapt cu o saptamana mai mare, de aia pare ea mai maricica

Ramomar, mancare i-am dat lui Roxi de la restaurant, a fost bufet suedez si suficiente variante incat sa-i gasesc si ei ceva pe gustul ei (ma stradiuesc putin pentru asta, ce-i drept)
Dimineata cereale cu lapte sau omleta, la amiaza piure cu peste sau pui, seara era o budinca de taitei cu branza de nu ne puteam opri din mancat, gris si multe altele si uite-asa eu m-am mai ingrasat un kil pe putin. Las' ca-ncep eu servicul... si sper ca o sa le dau jos repede.

Mamilili, m-am distrat bine de remarca ta cu efectele apei din Sovata, din Lacul Ursu pentru ca aseara chiar asta-i ziceam si io sotului meu si ne distram ca ar fi o faza super tare sa incep seerviciul peste o saptamana si peste inca o saptamana sa aflu ca sunt insarcinata ca deh, cine stie ce-o fi misunat prin apa pe-colo
La Danubius am stat; am fost si anul trecut o data iar anul asta am fost si in ianuarie; pentru bazin mergem mai mult acolo; si ca e aproape de noi si e si drumul bun pana acolo.
De data asta am avut insa o surpriza cam neplacuta din partea lor, nu ne asteptam: noi aveam rezervare de vineri pana miercuri; toate bune si frumoase pana luni dimineata cand surpriza maxima - bazinul cu apa dulce era gol-golutz, cica se repara ceva la el; si uite-asa am ramas fara baita pentru roxi- principalul motiv pt care ne-am dus acolo; noi ne-am mai balacit in apa sarata dar nu prea mult ca era prea calda pt gusturile noastre. Aviz amatorilor!

Princess, foarte faine pozele voastre; tare dragut e Rares cu bretonelul lui scurt

Mirabela, merci de compliment, as vrea eu sa fiu slabanoaga dear credeti-ma ca am burta si is grasa... cu cel putin 4 kile mai grasa decat as vrea sa fiu. Din aceasta perspectiva de-abia astept sa-ncep serviciul sa slabesc "fara efort"
Urat vis ai avut cu copilul care plange la cresa. Mai urat e chiar sa se intample asta in realitate, iti zic eu ca mie mi s-a intamplat
Apropo de sticla aia cu dop de la prigat, nu are flux prea mare sa se inece? Am incercat si eu la Roxi mai demult dar cam curgea pe ea? Voi cum procedati??

Alexutza, e inalta Roxanica, chiar ma gandeam sa o masor zilele astea ca de mult nu am mai masurat-o. De cantarit am cantarit-o si avea 12.6 kg cu ceva hainute.
Cat despre cresa/gradinita pot sa-ti zic ca te inteleg perfect cu renuntarea la ea. Eu am incercat in septembrie-octombrie anul trecut cresa, timp de o luna si o saptamana in care am stat su ea acolo, am plecat treptat, ca la carte, am facut tot ce-am putut ca sa se obisnuiasca dar ea plangea intr-una. Mi-am promis ca nu renunt dupa o saptamana ca ma gandeam ca nu e relevant si nu are timp sa se obisnuiasca si chiar am incercat, dar nu si nu. Plangea ca din gura de sarpe, suspina, era rosie si vanata la fata de atata plans...
Uitea-asa am hotarat sa mai raman acasa pana in primavara si in rastimpul asta m-am hotarat sa o las acasa cu bona. Am mai fost pe la ceva crese intre timp, in vizita dar nu am facut decat sa-mi intaresc convingerea ca va mai sta acasa pana la 3 ani. Pupici si sper sa gasesti si tu varianta cea mai potrivita pentru puiul tau insa sa stii ca nimeni nu il va ingriji la fel de bine ca tine: nici cresa, nici bona si poate ca nici bunicii.

Pufy, toti pufisori mici si pe mamica lor. Inca mai ascult versiunea Nicolas de La multi ani, sper sa invete si Roxana ca in curand o asteptam sa ne cante si noua

Tanima, intarcare la mine a durat o luna, fara pastile, fara lacrimi si fara lapte in exces in sani. Metoda folosita este, cred, cea mai naturala cu putinta: reduceam numarul/cantitatea meselor de la san pe masure ce cresteam cantitatea de lapte cu biberonul! Asta a fost toata filosofia, chiar am ramas si eu surprinsa cat de bine ne-am comportat amandoua aplicand aceasta metoda. Acum nu mai iese nimic din sani nici daca strang - am citi aici pe forum ca unele fete se plangeau ca inca mai iese lapte daca strang sanul si am incercat si eu de curiozitate

va pupam pe toate, paste fericit penrtu cei care sarbatoresc duminica

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Naseara!

Mira, da, eu-s la dieta, mama ei de dieta! Am salbit, se vede bine la haine, au remarcat si cei din jur. Nu m-am cantarit timp de 2 saptamani ca sa vad rezultatul exact al kilelor pierdute si cand m-am urcat pe fantasticul meu cantar, stupoare: aceeasi greutate ca inainte. Are you f*c*ing kidding me? I-am schimbat bateriile, l-am resetat, el nimic, nu cedeaza si pace si-mi arata niste cifre care nu-mi convin deloc.

Itzy, ce chestie, gand la gand!

Princess, cate kile are Rares?

Tanima, la mine intarcarea s-a produs tot progresiv cum a povestit Floricel, n-am luat medicamente pentru oprirea lactatiei, n-am pus comprese. Mi-a fost un pic greu in primele zile dar a trecut. Despre bautul din biberon: stiu ca la copiii care-l folosesc mult timp (ani) si adorm cu el in gura apare "caria de biberon". De teama ei eu una n-am vrut sa-i introduc lui M biberonul ci direct sticluta. Ca sa raspund la intrebarea ta, da, pot sa apara carii la copiii care beau lichide indulcite (lapte, ceai, suc) cu biberonul.

Floricel, referitor la intrebarea ta legata de sticluta, noi implinim acus un an de la introducerea ei. La inceput, fiind si el mic (6 luni), se uda pe barbie si piept si uneori tragea mai multa apa, acum e ok, nu mai avem de mult problema asta. Eu folosesc acum sticluta de la apa www.voeslauer.com/english/start.html" target="_blank">Voslauer (spotul 4) dar si la cea de la Prigat sau Gatorade ii poti regla fluxul de curgere al lichidului prin miscarea capacelului. Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar cand vei avea sticluta in mana vei sti ce-am vrut sa zic.

Fetele din vest (nu vestul salbatic), spor la bucatarit pentru Pasti. La mine-n bloc sunt doua familii catolice si mirosea azi din apartamentele lor a cozonaci si pashti coapte de-mi venea sa sun la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mamilili, o sa incerc si eu iar sticluta respectiva

Mirabela, aici este o
poza cu Roxana, pentru albumul bucuriilor ca cea veche e de un an.
Multumesc frumos pt munca depusa

Edit: am schimbat poza ca am gasit una si mai frumoasa.
De fapt, e cam greu de hotarat care-i cea mai frumoasa poza
asta sauasta sau
astasau
asta

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput