Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 10
Tzuni spune:
Fetelor, multumesc ca ati intrebat de mine. Sunt VARZA. Mi-e rau, tusesc pana vomez, ma simt slabita si, normal, iar am urticarie . Asta asa...ca sa le am pe toate. Dar cu moralul sunt ok. Iau medicamente si astept sa-mi treaca.
De maine, da Gusta, suntem pe baricade! ur sa nu te fac de ras. Si dupa ce slabesc viu la tine sa agatam mosi...ca vad ca la tineret nu prea mai am sanse .
Revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
Buna seara fetelor,am venit de la sala si am bagat haine la spalat ,ca am o gramada
A fost faina prima ora,au venit destul de multe la ora mea,so,merge,merge.Nu le-am fugarit prea tare,am facut mai mult basic step.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Tumpi,banuiesc ca a venit sotul tau,so,nu mai pot sa iti trimit unul la calcat dar la capitolul masaj ai putea sa-ti ispitesti un pic sotul,ce zici pregatesti atmosfera..?
Zuzi,e valabil si pentru tine,mai ales ca sotul tau te sustine in efectuarea abdomenelor,e chiar de apreciat,numai ca tie iti place sa tragi chiulul.Pregatesti si tu acolo luminarele,ulei de masaj,arome,pui si o muzica romantica..mai departe se descurca sotul tau
Delia,ma bucur ca ti-a placut bucatarul.Mie tare mult imi place Seagal.
Tzuni,ai grija de tine,multa sanatate.Cred ca ti-a scazut sistemul imunitar,las-o mai incet cu daneza.
Carina,imi pare rau sa aud povestea cu parintii tai dar important este ca ati trecut peste asta,sa fiti voi fericiti si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri.
Merci pentru raspuns, vad ca la tine slabitul a inceput pe fond de stres, tocmai din cauza povestii cu parintii tai.Acuma sa nu te superi pe mine daca iti spun, sa ai grija sa nu mai slabesti foarte mult,sa nu te imbolnavesti.Cunosc pe cineva care a slabit excesiv tot asa pe fond de stres si a dat in anorexie.Vreau sa iti spun ca si acum ii este foarte greu sa se mentina pe linia de plutire.Acuma daca tu spui ca ti-ai gasit echilibrul inseamna ca e ok,tu stii mai bine ce si cum.Te rog,inca o data sa nu te superi ca ti-am spus, insa slabitul pe fond nervos e periculos.Imi dau seama ca ti-a fost foarte greu,ai fost intr-un stres continuu in perioada aceea fiind sicaita tot timpul pentru banii aia,te cred ca nu mai stiai cum sa faci,cum sa dregi ca sa scoti banii de undeva cit mai repede.Te
liris spune:
sara buna si de la mine!!
Carmen (Mephala) , nu am aruncat prajitura!!! am mincat-o ... i-am pus si gem (3 linguri) si restul ingredientelor din reteta. asa ca, n-am habar de ce a iesit un pic cleioasa. sau poate mi s-a parut mie ... oricum a fost buna.
anky spune:
Carmen Ohooo...pe rind,care mai de care
Fetelor,mosii sa vii puneti in cui, ca mie nu-mi trebe mosi,ce doamne iarta-ma sa fac cu ei...
anky spune:
Vad ca ati plecat la nani,va las atunci.Noapte buna la toate.
liris spune:
deocamdaa raminem, ce naiba sa facem?! o facuram, acum stam macar pina la green card, adica 1.5-2 ani ...
Delidana spune:
'Neata frumoaselor!
Va invit la o cafea/ceai.
Raportez: stagnare. Nu vrea sa se duca kilu' asta si pace.
Succes tuturor iepurasilor sexy si celor de pe margine de asemenea.
Anky, felicitari pentru prima ta ora de profa de aerobic!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan