Cum se curata cuptorul electric?
Am un cuptor electric, nu are functia de autocuratare.... In cartea tehnica scrie ca se curata cu detergent de vase, doar partea inferioara, restul nu se curata (scrie ca se curata el in timpul functionarii, dar nu face asta) Am incercat sa curat partea inferioara doar cu detergent de vase, si nu merge. S-au murdarit si peretii laterali. Imi e teama sa folosesc cine stie ce agenti de curatare, sa nu-l zgariu.... cele care aveti astfel de cuptoare, cum procedati? Va rog mult sa-mi spuneti si mie....
Raspunsuri
Butterfly1 spune:
Eu il curat cu un spray care dizolva grasimea , il gasesti in supermarketuri in recipient verde (nu ii spun numele ca sa nu ii facem reclama)si are forma unui recipient de spray de geamuri.Pulverizezi si stergi cu hartie sau carpa uscata. Asta e tot.
Butterfly1
crinuta71 spune:
Butterfly1 multumesc mult de raspuns. Am sa-l caut si eu. Daca poti, te rog mult, imi poti scrie pe PM sau e-mail cum se numeste spray-ul....
asi spune:
Exista un spray similar clasicului Triumf care merge foarte bine si la cuptoare.Se gaseste in toate supermarketurile.Eu incalzeam cuptorul la 60 de grade , umezeam cuptorul cu apa si apoi pulverizam acest spray.Il lasam cam o jumate de ora si apoi il stergeam.Se curata foarte bine numai ca eu nu il curatam des ca era greu si se depunea o gramada de grasime pe el.
Mare atentie cand folositi produsele de curatat sa folositi neparat manusi de menaj si in preajma sa aveti geam deschis ca altfel e jale.
Spor la curatat!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
alexa38 spune:
quote:
Originally posted by Butterfly1
Eu il curat cu un spray care dizolva grasimea , il gasesti in supermarketuri in recipient verde (nu ii spun numele ca sa nu ii facem reclama)si are forma unui recipient de spray de geamuri.Pulverizezi si stergi cu hartie sau carpa uscata. Asta e tot.
Butterfly1
Butterfly, daca e bun, spune la toata lumea. Ce atata secretomanie?
Am cumparat si eu un Ajax profesional, in recipient galmen parca, tot asa ii face reclama ca face minuni. Aiurea, dai cu el, lasi la inmuiat si apoi freci de-ti ies ochii, si iar pulverizezi, iar freci, pana se ia macar grosul.
Parca tot Triumf ala de pe vremuri e mai eficient la grasime arsa dar nu cred ca poti s adai in cuptor cu pensulica aia.
Deci ce minune e ala in recipient verde? Hai ca si noua ne e greu sa curatam cuptorul.
crinuta71 spune:
Asi multumesc de raspuns si explicatii.
Alexa bine ca ne-ai atras atentia cu celalalt produs.