Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
mortala bubu
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
liris spune:
senchiu-senchiu evribadi! si voua sanatate si o primavara frumoasa!
eu sunt un peste de februarie. si de altfel, la cum ma manifest cred ca sunt un peste cu ascendent in peste ...
tati de Toma, cred ca ai dreptate. dc am fi plecat direct ar fi fost altceva, dar asa comparatiile sunt inevitabile.
asta e ca un vis din ala de toata viata, spulberat in bucati mici mici. de cind eram un copil (pe vremea lui ceausescu) visul meu era sa plec in america, va dati seama. am intilnit o jumatate la fel de calata pe america. am stat prin ioropa visind numai la america. e drept ca am ajuns in cel mai prost moment economic al ultimilor ani, e drept ca profesia lui Ovidiu ne tine in valea siliconului (chiar, din cauza ca-s asa de nefericita pe aici, barbate-miu mi-a spus ca ne mutam in alta parte dc eu ii gasesc de lucru, ca aici, in alta parte a tarii. am cautat eu pe coasta de est, prin NC unde am auzit ca-s americanii cei mai fericiti ... dar intr-adevar, ptr el aici e epicentru'). viata e scumpa, suntem ca-n asia (cred ca 95% din populatie aici e formata din chinezi si indieni). si-or fi casele mari in restu' americii, dar aici ca sa-ti iei casa mare fara un 500-600 mii de dolari nici nu poti sa deschizi gura. altfel un condo (un soi de apartament) de 450000.
si cind stau sa ma gindesc citi oameni au incercat sa ne opreasca sa facem pasul asta si noi am crezut ca stim mai bine. ca venim la mai bine ...
Rayu, mai spune si alte bubulisme! haide!
ca sa raminm intr-o zona mai vesela sa va arat pe fetita , mai mare cu 5 luni ca el, dupa care, acum vreo 10 zile, Robert alerga, cu limba scoasa la propriu. evident ca biata copila s-a speriat si-a fugit.
doruletz spune:
nseara
rayu, muhahahaha, bubu rulz, mi-era dor de ispravile ei. Aflai si io de p'acilea ca "tototeu" (suzeta) e cāh, chiar si la bebelusi nu numai la astia mari (si aca il molfaie de zor la culcare) da' nu prea intelesei de ce?! De fapt e valabil pentru multe legende despre cresterea copiiilor care tot circula p'aci, toata lumea repeta ca "asa se face" da' nimeni nu mai are explicatia.
Asta imi aminteste de teorema maimutei, aia cu cei 15 cimpanzei inchisi intr-o cusca in care se afla o banana la capatul unei scari. daca vreuna din maimute se urca pe scara, pac, o galeata cu gheata in cap. Dupa o vreme, cand nici o maimuta nu mai urca pe scara, una din maimutele 'vechi' e inlocuita cu una poraspata. Nou venita, tup, pe scara. N-apuca insa sa ajunga bine la trepte ca maimutele 'vechi' o dau jos si ii mai trag si o chelfaneala. Operatiunea reincepe cu alta maimuta nou venita care are parte de acelasi tratament, ba mai mult, pen-ultimul intrat loveste cel mai tare. SI asa mai departe pana cand toate maimutele sunt inlocuite. Insa nici una nu urca pe scara dchiar daca nici una nu stie de ce. Cam asa si p'acilea cu sfaturile astea de la mamicile perfecte, la un moment dat devin dogme, toata lumea zice ca asa trebuie, nimeni nu e capabil sa explice insa risti o chelfaneala zdravana daca incerci sa contrazici vreuna.
Rayu,arunca bre incoa cu mailu lupului sa-l rugam si noi poate poate il convingem!
tata de toma, mai ai terasa aia cu beri?
hai ca o sa apara probabil si xeno p'acilea cand s-o scobori din Pirinei, e in tabara acolo saptamana asta ca cica se vad stelele mai bine Asta numai daca nu i s-o fi intamplat vreun www.lourdes-france.org/" target="_blank">miracol prin gara de la Lourdes ca d'acolo trebuia sa ia drumul muntilor! Las ca ne zice el cand o veni (probabil saptamana viitoare) cum e cu minunile d'acolo
Vazui filmu lu pegasis, multa lume nacajita maica. Aci tocmai prinsera in seara asta o batranica pe autostrada, nu depasise viteza doar ca... era pe contrasens. Si mearsa asa vreo 10 minute cica
Liris, macar vaz ca iti gasisi nora pe acolo:). Ce flacau mare s-a facut robert, alearga deja dupe gagici!:) Sincer, io nu m-am asteptat nici o secunda sa nu-ti placa america, e o surpriza totala ce spui tu aoclo. Io zic sa o consideri ca pe o experienta de trecut la CV, mai stai un pic peste balta si veniti incoa inapoi, ce nu se mai poate?!
papadie, gata oracolu?
mihaela nu mi scrisesi nimic bre la blog? gata cu suedeza?
bombi, andrada, Adelucci (lasa tigarea bre)
hai ca mai viu io
mihaela_s spune:
dorulets mama draga ce sa mai scriu? Ca saptamana trecuta fusei si io 3 zile apoi ma palira virusii la pat si abia azi ce fusei in stare de ceva prin casa. Nici la scoala nu fusei, nici la comp. nu putui sta. Si acu' is fetele amandoua pe urmele mele . Si cica vin Pastele?
Mai am scoala, cum nu? Dar vine vacanta saptamana viitoare si apoi intram cu forte proaspete .
Rayu, bubu e BUBU!
Tu tot intre piticei lucrezi?
vorbe de copil...
Hobby
arboria spune:
ce Bubu pontos!
e fun rau cand is mici cupiii, eu acum is intre perioada "bubu" si perioada "d-ra itsme", care e cea mai rea - arbo-mica nu ma lasa nici s-o pup de fata cu alti copii, cica "mami, ma faci de rusine, pupa-ma numai cand n-avem public"
probabil urmeaza faza "am i stupid yet?"
liris, vino mai la nord oleaca, la ocean, cred'ca ti-ar placea aici. in NC e cam idilic (sa ma exprim liricos)
poate facem schimb de nr de telefon, ca in constanta nu am apucat sa ne vedem asta-vara - punem tara la cale aici.
si noi remodelam/renovam, deocamdata bucatarie, living-, dining room si am fost anuntata ca bucataria noua o sa fie... ce altceva?! ... ikea. am incredere in gusturile "mesterului sef", ca mi-a dovedit-o in ultimii doozeci de ani. viu cu poze cand o fi gata.
lil', felicitari pentru permis, acum sistem de ghidare iti mai trebuie, sa "faci" europa la volan, fara dureri de cap.
de albumul made in scandinavia - actualizati pe acolo sau raman numai oldies?
sting becul de sus, il mai las p'ala de veghe, poate mai trece careva pe aici pana dimineata
tata lu Toma spune:
Doruletz,hehehe, zi cand veniti ca nu care cumva sa fiu plecat pe insula cu terasa a Mihaelei !
Mamalaiu', pupa copilu' destept si pe bunica sa din partea fiului adoptiv !
Lirisa, gata cu vaicaritu' despre partile nashpa. Profitati de partile faine si mai vedeti voi dup-aia !!!
Uici, ce donsoara mare si frumoasa ai ! Tot frumos scrii .
Pegasa, la noi dinozaurii au cam fost inlocuiti de Pauarreingershi si Benteni da' tocmai ce fuseram la Antipa sa-i vedem pe aia din Patagonia. Faina expo cu ceva chestii interactive pentru puradei.
o zi faina tutulor !
_
Witchie spune:
tata lu'toma: multumim de compliment. Intr-adevar e mare si frumoasa si desteapta si face numai prostii si crize de isterie samd, deci e normala zic eu. Aseara mi-a zis soacra-mea ca seamana cu mine asa egoista si isterica, pen'ca fecioru-sau dadea si camasa de pe el cand era mic. I-am zambit si i-am zis si eu ca neavand ea cum sa ma cunoasca pe mine in copilaria mica, trage concluzii cel putin fortate. Deh, din bucuriile maternitatii.
M-am bucurat sa re-citesc despre voi. Am citit cu incantare blogul lui dorulet! Ce frumos scrieti si tu si Alain! mi-a placut. De asemenea am citit si aventurile suedeze ale Mihaelei, m-am bucurat pentru casuta pe care si-au luat-o si am ras mult, citind despre bubu.
Sunteti o gura de aer. Bravo! Am sa va mai citesc.
doruletz spune:
bre tata lu toma da' ce matinal esti! adica ce vrei sa zici, ca te faci si tu viking ca mihaela? bravo, bafta, pai sa ne anunti cand e gata drakkaru ca trebe sa dai de baut
io venii sa-i spun lilutzei sa-si pregateasca ascunzatoarea ca cica www.hotnews.ro/stiri-international-2620535-osama-bin-laden-ameninta-uniunea-europeana.htm" target="_blank">vine ben laden sa-i pedpseasca p'aia de cu caricaturile lu Momo. Cam cu intraziere reactioneaza si asta, asta fu acu vreo 2 ani parca, da' probabil in grota la el acuma s-a transmis stirea.
Io zic insa ca in poiana nu riscam nimic, mesajul de amenintare nu e pentru noi ca cica se adreseaza doar "europenilor inteligenti"
mai viu io
edit s-o salut pe witchie si pe domnisoara mofturoasa :)
tata lu Toma spune:
Doruletzu', nu ma fac viking decat pe forum, din pacate. Doar glumeam si io ca Mihaela se lauda si ea, ceva mai devreme, cu terasa si cu berea ei.
Uicii, hehehe, spune-i lu' socrela matale ca nepotii seamana mult cu bunicii lor
_
mihaela_s spune:
'neatza si de la mine!
Io am 2 mucoase, tushoase si febroase in casa, cine face schimb? Asa-mi trebuie daca fui deschizatoare de drumuri pentru virusii nordici!
Witch si eu citesc pe domnisoara "vrajitoare mica", tare-mi place cum scrii!
arborik, sa ne spui cum se gateste romaneste in bucatarie IKEA!
Ma'c sa fac ceva de haleala...
vorbe de copil...
Hobby