Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (113)
Raspunsuri - Pagina 2
greyeras spune:
Buna fetelor si de la noi. Am reusit sa citesc si eu acum din urma. Noi am avut program de vizite ieri asa ca nu am avut timp sa intru. Am socializat si noi putin la o aniversare a unei prietene care are un bebita mai mare cu o luna decat Aduta. S-au cam lovit ei dar a fost bine.
Azi am primit vizita de la nasi si am fost afara la plimbare pt ca a fost super, numai ca nu s-a facut fomica si a trebuit sa venim acasica. Aseara nu stiu ce a avut puiul meu ca s-a trezit des si plangand. Cred ca o durea burtica. Vroiam sa va intreb, aseara i-am dat mar sa manance pe la 19:30 si ma gandeam ca de la asta sa o fi suparat- burtica. I-am dat Sab Simplex si s-a mai linistit. E prima oara cand ii dau fructe seara, dar nici nu o sa mai repet.
Am vazut ca intalnirea ramane pe 12:30. O sa fac tot posibilul sa vin.
Ma duc la gaza ca plange............
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Am vazut discutii despre spanac, eu chiar aveam de gand sa-i dau, dar acum astept mai bine sa intreb dr.
Eu ii dau mere golden luate de la tarani, nu arata ca cele importate, arata cam rau dara sunt foarte gustoase. Ii dau mar copt, eu il tai in doua ii scot samburii si il curat bine la cotor si il pun pe tavita la cuptor max 10 min cand incepe sa se umfle coaja il scot, il decojez, si il pasez cu furculita pt ca este foarte moale. Dr mi-a spus ca e mai bun ca marul crud mai ales la inceput, iar pt noi ca am avut probleme cu stomacelul este ideal. Azi i l-am amestecat si cu cereale din fulgi de orez si a mancat un mar jumate.
In rest cu supica nu prea se impaca, astept sa revenim la meniul anterior ca sa facem piureut.
Eu ma simt groazinc, credeam ca daca nasc nu o sa mai am aceleasi dureri de burta cand sunt in perioada asta a lunii. Spre dezamagirea mea e la fel de groaznic. Si cand ma gandesc ce bine era cand am fost insarcinata.
greyeras spune:
Cecilia foarte frumos hambalistul mamei.
Si eu ii dau cartof de la inceputul diversificarii, adica de la 5 luni. La inceput l-am fiert cu restul legumelor si cam dupa o saptamana l-am pasat.
afibebe spune:
ce linisteee....
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community
cecilia L spune:
Chiar liniste, se pare ca lumea profita ca sunt tatiiiiiiii acasa....vreau si euuuuuu,
M-am plictisit, am fost cu Cris in parc vreo 2 ore, a papat, iar acum doarme.......mi-e foame, asa ca merg sa-mi fac ceva.
Sim ce inseamna mijlocul parcului, eu nu stiu prea bine parcul?????????
(stiu zona Patinuar si Stadion-intrarea dinspre Basarabiei)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
danuta36 spune:
Ce de sarbatoriti avem azi:
Mario Alexandru de mami betty78
Iarina Andreea de mami mrl_dumitriu
Oana Isabella de mami Amar
Andrei Laurentiu de mami Terrapin
Alessia Stefana de mami Kriss79
Luca de mami ligeea
Alexandra Ioana de mami balaceanu_I!
greyeras spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Chiar liniste, se pare ca lumea profita ca sunt tatiiiiiiii acasa....vreau si euuuuuu,
M-am plictisit, am fost cu Cris in parc vreo 2 ore, a papat, iar acum doarme.......mi-e foame, asa ca merg sa-mi fac ceva.
Sim ce inseamna mijlocul parcului, eu nu stiu prea bine parcul?????????
(stiu zona Patinuar si Stadion-intrarea dinspre Basarabiei)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
Si noi vrem cu tatai acasa
Ma nici eu nu stiu ce inseamna mijlocul parcului. Spre rusinea mea chiar daca lucrez chiar langa, n-am fost niciodata in parc sau la Riviera. Eu in cel mai bun caz o sa astept in fata la restaurant.
greyeras spune:
Gaza mea doarme, am vorbit la telefon, m-am plimbat prin camera, am facut galagie si mimic. Mi-e frica ca iar nu doarme bine la noapte.
Imi zice si mie cineva de fructe date seara? Fac rau la bebei?
danielle02 spune:
avem si noi cercelusi!!!!:
http://good-times.webshots.com/photo/2570079370101671646PVjDOJ?vhost=good-times
roxali,am reusit sa ii pun cercei dar sa stii ca nici aici nu pun bebelushilor daca nu au trecut 2 sapt. de la ultimul vaccin si nu am stiut,am venit acasa ca sa ii i-au carnetelul cu datele ei sa ii dovedesc la aia ca are mai bine de 2 sapt. de la ultimul vaccin,
a plans saracuta,off off da` acu are cercelusi frumosi,
aici nu iti pun din aia cu tortite ca am intrebat,cica astia is mai siguri ca nu ies din urechi chiar de se trage de ei,abia dupa 6 saptamani ii pot schimba si tot la ei fiindca trebe sa ii scoata din urechi pe astia cu nus` ce pistol special,
melania,o sa ii placa tare budinca de orez ca e super buna,sunt sigura,a mea haleste borcanelul intreg plus piureul de fructe ce il pun in budinca,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danuta36 spune:
Cecilia pupam mama necajita...daca vrei facem schimb,al meu e tot timpul pe acasa,chiar as vrea sa mai plece...cateodata Vazut si 'hambalistul' frumusel
a_alinta am vazut pozele cu Alexandra,e o dulcica
Greyeras nasol cu durerile...chiar a fost fain pe perioada sarcinii,iar la mine inca 4 luni dupa ce am nascut,uitasem deja cum e cu 'fericirea'..Miru a mea papa cu placere piureul de morcovi cu dovlecel,maine ii pasez si telina,sunt curioasa daca tot asa o sa-i placa..
Despre spanac...eu l-am 'descoperit' de cativa ani,imi place facut cu mult usturoi,dar abia acum am aflat o chestie,de pe net:nu e bine sa-l reincalzesti,cica e toxic...