Se zgarie geamurile daca le "curat" cu lama?
Stiti cum... cu lama tinuta aproape paralel cu suprafata geamului, asa cum se curata geamurile de stropii de vopsea...
Se zgarie?
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
Raspunsuri
cristina22 spune:
Cred ca depinde de sticla.
Incearca pe o portiune mica.
Eu am reusit sa le zgariu pe-ale mele.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
ni-na spune:
Depinde de lama.Daca folosesti din acelea pentru plitele electrice,perfect plate,nu se zgarie.Daca lama are neregularitati,asperitati,mai bine nu.La munca foloseam sa curat urmele de scotch de pe geamuri si n-am avut probleme....adevarul ca nu ma durea prea tare daca se intampla totusi.
Rufus spune:
Da. Se zgarie sigur. Daca e o suprafata mare, nu prea se merita. Dar cu ce sunt "murdarite"?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ML spune:
Multumesc! Pai le-am curatat deja, ce sa mai incerc...
Depinde de sticla?!
Nu stiu cum sunt lamele de plite, imi poti, te rog, arata o poza pe Google? Ma gandesc sa-mi cumpar daca spui ca nu zgarie. Asa e lama mea: http://images.orgill.com/200x200/6300917.jpg
Cam este suprafata mare, nu sunt numai cateva puncte...
Este vorba despre geamurile de la "soba" (http://www.appliancist.com/jotul-wood-stove-cast-iron-wood-burning-stove.jpg) pline de funingine (deci sticla este rezistenta la caldura). Le curat pana ametesc cu ziar si otet si totusi sunt locuri in care nu se duce si pace (decat cu lama, imediat). Nu vreau sa folosesc spray chimic ca m-am aranjat inspirand vaporii aia puturosi in fiecare saptamana...
Aveti alte idei?
Rufus spune:
quote:
Originally posted by ML
Este vorba despre geamurile de la "soba"
Aaaa....pai merge cu lama. Ma gandeam la cine stie ce vitrine...
Guestus spune:
Merge sigur sa cureti sticla cu aparatul de barbierit al sotului...si sa ai grija sa nu ii spui.
ML spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by ML
Este vorba despre geamurile de la "soba"
Aaaa....pai merge cu lama. Ma gandeam la cine stie ce vitrine...
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Multumesc.