Ingineri fosti, viitori...(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut fetele! ce faceti?
Pisi, fain ca mai dai pe la noi! multa sanatate la tusitori si sase faca bine!
Nico, felicitari pt 9, bravo, tine-o tot asa! Andra! tu n-ai poze la concurs?
Kati, ma bucur ca te-ai inscris! la ce scoala faci? cand incepi?
Miki, bine ai revenit! si succes in continuare!

Eu am de calcat, da chef am 0!!!
Azi dimineata am fost sa vad bebelusa unor prieteni, s-a nascut acum o saptamana si e dragutza foc, cu par roscat ca si sora ei de 3 ani, si cumintica...deocamdata! sa nu ma intrebati daca am chef de un bebeu, ca nu mai am, ma bucur ca ai mei sunt mari! insa imi place sa vad bebeii altora!
La noi tot vreme urata, ba vant, ba frig, ba ploaie...asa m-am saturat!

pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza inginerele!
poftiti la cafelutza!
tocmai am refacut ieri stocul, l-am vizitat pe nenea arabul de la care tot cumpar, evident mai avea pe sub tejghea dallmayr pro domo, ca mie asta imi place
claudia, m-am inscris la Blitz. incep pe 11 aprilie(s-ar putea decala o saptamina, vedem). m-am apucat deja de citit ca e tare mult. la sala e nasol, in rest, merge.m-am inscris la astia ca sunt epste drum de mine si orele de legislatie sunt seara de la 7 asa ca mi-e mai usor.
spor la calcat. eu inca nu am reusit sa ma apuc
miki, io n-am auzit de acele cosmetice, asa ca nu stiu ce sa-ti spun. da' o sa ma uit dupa ele
anca, spor la ultimele retusuri! si multa bafta pt noul inceput!!!!
nico, si al meu sot e la fel: cind s-a dus la popa sa stabileasca data botezului lui robi, ma suna de acolo, de fata cu popa, sa ma intrebe ziua lui de nastere, care tocmai fusese de o saptamina
felicitari pt 9!!si robi e miriit de obicei dupa vaccinuri. altele nu face(febra sau bube).

va pup pe toate, ma duc ca robi urla, e treaz de la 6.30, dupa ce azi-noapte mi-a dat doua pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salut fetele-inginerele!

Mei, Kati, d-aia era asa buna cafeluta de la tine??? C-o luai de sub tejghea??? dulce si inca o data mii de multumiri ca nu ne lasi de izbeliste si ne ajuti sa ne dezmeticim in fiecare dimineata!

Nico, felicitari pentru nota si sa dea Dumnezeu sa nu mai incasezi nimic sub ea, ci doar peste ea! ... Cat despre "fan clubul tusitorilor de acasa" ...vai si-amar . Aseara l-am gasit pe Ducu cu febra, l-am echipat si l-am dus la doctor si-am aflat ca a reusit sa nu faca bronsita, ci doar rosu in gat (Doamne, in ce hal am ajuns, sa ma bucur ca are doar rosu in gat ), drept pentru care l-a bagat si pe el pe antibiotic. Asa ca ... ca la noi la nimenea! Scuze pt cacofonie, dar a fost cu intentie!

Iepurica-mica, deja incep sa "sune" mult mai bine mesajele tale si-mi place sa cred ca te-am ajutat si eu putin in hotararea pe care ai luat-o de a te ridica peste problemele care te apasau si sa le sfidezi cu superioritate, asa cum ii sta bine unei fete istete ca tine!

Claudita, tie ce-ti face trupa??? Ai terminat de calcat tot ce ti-ai propus? De cate ori pe saptamana calci rufe, ca eu am duminica dupa-amiaza tocmita pt calcat, cand toti barbatii casei se parcheaza la somn,(...cu putin noroc toti, ca mai si scapa cate unul-doi in picioare), eu imi aduc pe canapea in sufragerie muntele de bundre sifonate, ma postez in fata televizorului si calc, mama, pana-n vine acru-n pasarica si transform biata camera intr-o adevarata sauna.Si tot mai raman cu ceva rest pentru data viitoare

Misha, din pacate (sau din fericire, nici nu stiu cum este mai bine)nu am folosit cosmetice din celea de-ai zis tu. Eu cam cu produse "Avon" ma "automutilez". Daca aflu ceva concret de la cineva avizat, promit ca te voi anunta.

Eu toata de inginere si va doresc tuturor sa aveti parte de un WE minunat, asa cum vi-l doriti!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

katik,nu m-am hotarat dar am avut azi dimineata o discutie cu sotul iar el nu a parut prea entuziasmat si mi-a replicat sa stau aici ca stau bine .Am incercat sa aduc argumendar pentru el e mai comod sa vii de ma munca si sa gasesti nevasta acasa care sa faca mancare, menaj si lectii cu copilul (e un pic de egoism cred din partea lui)si cu proiectele pe care le pot face si pot lua ceva bani in plus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
M-am intors si eu in peisaj dupa toate calatoriiile din ultimile doua spatamani si jumatate.
A fost superb acasa! O sa va povestesc mai multe dupa amiaza pentru ca acum am intrat sa va spun decat ca sunt in viata si sa va salut.
Pupici!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
ieri am avut o zi tare urata. andra a facut febra de la vaccin. alex tusea asa ca i-am facut aerosol miercuri seara. ieri am vrut sa-i fac inainte sa mearga la gradi si dupa cateva secunde i s-a facut rau. m-am cam panicat, nici nu stiam ce sa mai fac. am sunat bona sa vina la andra, pediatrul sa-mi spuna ce sa fac, plus sotul. pana la urma alex si-a revenit dar sincer se comporta de parca i-asi fi dat o filola de adrenalina. nu a mai mers la gradi nici azi. nu are rosu in gat, nu face febra as aca ii dai doar ceva de tuse.
pisi sanatate multa puiutilor. bine ca ne-ai aratat unde sa votam ca la cat timp liber am eu incerc sa meg direct la tinta.
claudia eu am noroc. stau pe net si bona calca. sa-mi fie rusine!
kati nu mai am poze in concurs. tu nu ai pus?
anca acum ar trebui sa treci mai des pe aici? sau fugi in parc la o plimbarica?
aura imi pare rau ca sotul tau gandeste asa.
revin iediat

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut!
sanatate la toti bolnaviorii!
Cristina, bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine ca ar cam fi cazul sa te intorci la noi! asteptam povesti!
Pisi, de calcat am cam tot timpul, dar calc numai cand am chef!!!
Am calcat aseara jumate de munte si mi-a mai ramas o jumate, dar n-am chef si basta!

In sfarsit e timp frumos, astept sa se trezeasca Luca sa-i scot afara!

Pupici si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

prichindeii mei mi-au dat o pauza. andra si acum e maraici. nu stiu ce are.
cristina te asteptam cu povesti.
miki nici eu nu folosesc acea marca de cosmetice.
pupici tuturor!

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

nma sanatate la puiutzi, e greu sa-i vezi bolnavi, si eu am 3 si cand e unul racit,se imbolnavesc toti...

Azi am zi de gradina, am cumparat cred ca o suta de panselute si gladiole si am de lucru, si am crezut ca e vreme faina, si bate un vant cu soare la noi!!1
va pup si va mai scriu

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!Haideti la cafea, la ceai!
Nico sanatate puisorului! Sper sa se faca bine! Si Roxy a avut febra joi dar cred ca a fos mai mult pe sistem nervos pentru ca am plecat eu.
Anca din cate am vazut schimbi jobul. Tin pumnii sa fie bine!
Acum sa va spun ca la Les Houches a fost super. Am avut zapada, am facut sky... Super ce sa mai! Am avut insa si sesiune completa de computer vision ceea ce nu era pe felia noastra de bioinginerie dar asta este... Am facut si prezentare in 3 ore ca asa a vrut seful de scoala ca a ramas cu o gaura in program. Nu am avut probleme la eneva cu trecutul la granita. A fost ciudat ca m-am dus in sectorul francez al aeroportlui si ma suna colega si prietena mea nemtoaica si imi spune ca daca vine cel cu masina care trebuia sa ne ridice in sectorul francez trebuie sa ma iplatesc o suta de euro pe drumul dus-intors si am zis ca mai bine incerc sa trec in Elvetia decat sa platesc banii astia si totul a fost OK.
Acasa am ajuns dupa 22 de ore de calatorie prin masini, avioane si autobuze... Eram obosita franta dar bucuroasa ca sunt acasa.
Roxy a crescut tare mult din ianuarie si pana acum. I-am adus niste chestiute de imbracat si sunt la limita ... Am avut un timp grozav acasa ... Ce pacat ca s-a terminat asa de repede ...
Acum ma mai duc pe 16 mai in Romania si abia astept sa-mi vad familia ca de altceva nu as avea de ce sa mi se faca dor. Incep sa fiu din ce in ce mai convinsa ca nu avem nici o sansa sa mai schimbam ceva... Am vazut 'vangheliada care va rezulta si va rezulta' ... am vazut si tiganiada de pe acasa si am ramas profund dezamagita ca mari actori cred ca din lipsa de bani au ajuns sa se vanda pentru roluri de nimic ... De stirile de la ora 5 nu mai comentez ca am stat cred ca 20 de secunde cat am apasat butonul urmator si deja ma luase cu rau si multe altele de care nu vreau sa-mi amintesc. Am fost in schimb in niste zone la tara la noi in Dambovita si mi-am amintit de ce iubesc Romania si de ce as vrea sa ma intorc acasa! Oamenii simpli care sunt cu mult bun simt si care mai fac inca acte de ajutorare macar cu o vorba buna fara nici un fel de interes, padure adevarata, aer curat ... dar de multe ori nu stiu daca mai este suficient ...
Imi pare rau fetelor ca m-am intins atat dar am fost profund impresionata de 'asa nu-ul' pe care l-am avut eu acum la TV.
Va mai povestesc mai multe din Franta mai tarziu caci acum plec la cumparaturi.
Va pup!

Mergi la inceput