ce masina sa cumpar?
salutare!! fetelor, vreau o masina.Una practica, pt mine si copii, in principal de mers prin oras cu ea(ca-s incepatoare).
Ce model imi recomandati? si daca-s incepatoare si-o bushesc(ca ma gandesc si la asta), s-o iau noua sau second hand?
Cine si-a luat si cum si-a luat?
Raspunsuri
dulcetica spune:
Tu ai vazut noul model de l;a Fiat,care e declarata cea mai frumoasa masina din lume?Si-a luat fata lui Basescu.
Eu am fost foarte multumita de opel corsa.Bine parerea mea nu prea a contat ca am vindut-o.Dar pentru femei e o masina excelenta. Cea mai buna e noua dar daca ai bafta si un ochi tehnic exersat probabil nici un second nu-i de aruncat.Eu nu ma pricep la nici un fel de detalii tehnice de aceea am mizat pe noroc.Evident ca second e mai ieftina dar nu cred ca o uzura mare te-ar avantaja ca ar costa mult reparatiile inerente.
dulcetica spune:
Vezi ca sint tot felul de site-uri cu masini second hand asa incit sa-ti faci o impresie cam cu cit se vinde un anumit tip de masina,asta dupa ce te decizi de care vrei.Eventual si pretul la care se vind te-ar putea ajuta sa te decizi!
dulcetica spune:
Vezi ca sint tot felul de site-uri cu masini second hand asa incit sa-ti faci o impresie cam cu cit se vinde un anumit tip de masina,asta dupa ce te decizi de care vrei.Eventual si pretul la care se vind te-ar putea ajuta sa te decizi!
Rufus spune:
Io i-am luat nevestei un Tico. SH, normal. Am bagat foarte putini bani in ea, si asta pentru siguranta (merge si cu cele trei fete, adeseori) Fara pretentii, dar merge excelent, iar intretinerea (sau reparatiile) sunt deosebit de mici. Desigur, a mai avut incidente, mai ales la parcari (burlane, stalpi, pomi), dar si in trafic. Acum, dupa un an, o vand, soferita trece la categoria "superioara".
Ce m-a distrat este ca ultimii doi proprietari au luat-o special pentru neveste, sa invete...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Annie80 spune:
..pai cred ca aici o sa inceapa sa spuna toti masinile preferate, modelele mini...asa si cum sunt f multumita de un aveo lt...si Spark-ul de la chevy e si mai mic ...adica e matizul de la daewoo (cam incomod). Si toyota yaris iar e o masina fiabila, si de la peugeot sunt niste modele dragute si.... sunt mai multe
eu sugerez. i-a marca de masini care iti place si cauta acolo o varianta mica, un hatchback. daca nuti place nimic, treci la locul 2 in topul masinilor tale preferate.
quote:
Initial creeata de crisseis
salutare!! fetelor, vreau o masina.Una practica, pt mine si copii, in principal de mers prin oras cu ea(ca-s incepatoare).
Ce model imi recomandati? si daca-s incepatoare si-o bushesc(ca ma gandesc si la asta), s-o iau noua sau second hand?
Cine si-a luat si cum si-a luat?
dar nu este regula sa busesti masini daca esti incepator....nu mai gandi asa. Capu sus si atentie maxima.la sofat.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
tora97 spune:
desi rufus a postat deja.... poate vrei sa stii parerea directa a unei incepatoare
am fost si sint super multumita de masinuta mea... nu discut despre marca, e adevarat, preferabil una mica pentru nebunia din trafic. eu am optat pentru una SH, si ieftina si bine am facut. De ce? pentru ca nu am fost stresata in trafic ori la parcari, vis a vis de pretul reparatiilor! ceea ce pt mine, ca incepator speriat rau de rau a fost super ok.
hehehe, am avut ceva peripetii, genul "asta i buruiana pe care am strivit o de copac", ori "da' cu burlanul ce ai avut?" sau "daca nu s a dat din drumul meu, ce sa fac?" sau cind a tb sa taie butucul de vita, caci imi intrase sub aripa...
in plus, o masina mica este "strecuracioasa"... de multe ori am putut intra in spatii dintre masini, iar cele din spatele meu au tb sa se opreasca, deh nu incapeau! ca deh, asa i cu astia mici si obraznici
acum, ca ma voi muta pe o masina mai mare e mult mai neplacut. va tb sa mi reconsider masurile!!!
So, pe scurt: mica si SH pt inceput!
mult succes
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
crinuta spune:
Si eu sunt pe punctul de a-mi lua masina, si tot una micuta m-ar tenta, mai ales ca nu am mai condus de ceva ani, si parca m-as simti mai bine intr-o masina micuta.
Acum caut Opel Corsa cu cutie automata ;), iar daca nu, pe lista mea mai figureaza Skoda Fabia, Toyota Yaris, VW Polo.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm