Gravidute & Mamici de IASI (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ralnied1
Happy Accidents

Asta e cu locomotiva Thomas?

nu'sh cu ce-i... sotu' m-a pus sa mi-l aduc din retea. A zis ca e fainut.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alynta27

David tocmai a cazut de pe pat, in fractiune de seacunda! Acum se "jeluieste" lui buinicasa!

Se mai intampla si de astea. Bine ca n-a patit nimic.Iaca de asta am vrut eu canapele cat mai joase.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu tot canapele joase am vrut!! ca sa urce scaunelele pe ele si apoi ele pe scaunele...si stiti voi maimuta e pe tanc/ tancu' e pe-autobuz/ cine e mai sus?

miha ai bagat-o in ceata pe ralu cu locomotiva!!! (e un desen animat in care mereu se accidenteaza cate o locomotiva!!!!)

edit:v-am spus ca cumparai si eu un musuroi... nu-mi prea place....nici sotului...a ramas mai mult de jumatate nemancat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha -multumesc,asa e, e f usor de facut, eu mi-am cumparat azi tava asta, nu aveam asa ceva.

Ralu - salata de vinete as manca tot timpul, multumim. uita-te la Serving Sara, 50 First Dates, rstul nu le stiu

Monica - asa am facut si eu, o perioada nu am mai facut deloc legume, ca ma saturasem sa le tot arunc

Diana - multa sanantate Denisei.

Alyna - eu o sa ma uit la First Sunday. Ei bine ca nu a patit nimic, Dominic a cazut de multe ori si din pat dar e destul de jos si din picioare.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

David tocmai a cazut de pe pat, in fractiune de seacunda! Acum se "jeluieste" lui buinicasa!

Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua

Mergi la inceput

mai fetelor, m-am lipit de o alergie/iritatie pe fata si nu stiu de la ce!!! mai mult in jurul gurii dar si pe langa nas inspre obrajii... barbatul zice ca de afurisita ce sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Michelle, filmul la care te utiti tu, ce gen e? Tot Romance?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Kriss79, merci de informatie! Nu stiam de magazinul/fabrica respectiv/a. O sa-i spun si soacra-mii sa treaca sa vada despre ce-i vorba.

Seara faina!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ralu , eu bere Redd’s am luat saptamana trecuta din Billa, dar nu mi-a placut...
Miha, la ce site-uri dai pe aici nici nu ma mir ca bucatarisesti atatea bunatati...
Oana, ma bucur ca Victor e mai bine. Ii faci doar aerosoli?
Michelle, multumim de placinta si reteta.
Alina , te duci pana la Piatra pentru tava? Pupam micul David sa-i treaca si problemele cu burtica si de la cazatura.
Diana, trebuie sa vezi si partea buna la mutatul vostru ca ati cunoscut si testat cartierele Iasului....
Sanatate multa Denisei.
Claudia , la cate circula stazi prin lumea asta...cred ca se rezolva si cu varza murata sa-ti trimitem...cum sa duci dorul sarmalelor...
Teba e un magazin deschis la fosta fabrica de matase.Au produse pentru copii si gravidute calitativ superioare si rentabile ca pret...despre provenienta lor a scris Kriss.
Kriss, ce mai face Alessia?
Cristina , ce mai face Amalia?
Lacramioara , buna intrebuintare i-a gasit Stefania olitei...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput