Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ralnied1
Happy Accidents
Asta e cu locomotiva Thomas?
nu'sh cu ce-i... sotu' m-a pus sa mi-l aduc din retea. A zis ca e fainut.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
David tocmai a cazut de pe pat, in fractiune de seacunda! Acum se "jeluieste" lui buinicasa!
Se mai intampla si de astea. Bine ca n-a patit nimic.Iaca de asta am vrut eu canapele cat mai joase.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
si eu tot canapele joase am vrut!! ca sa urce scaunelele pe ele si apoi ele pe scaunele
...si stiti voi maimuta e pe tanc/ tancu' e pe-autobuz/ cine e mai sus?
miha ai bagat-o in ceata pe ralu cu locomotiva!!! (e un desen animat in care mereu se accidenteaza cate o locomotiva!!!!)![]()
edit:v-am spus ca cumparai si eu un musuroi... nu-mi prea place....nici sotului...a ramas mai mult de jumatate nemancat!!!![]()
mihamora spune:
Miha -multumesc,asa e, e f usor de facut, eu mi-am cumparat azi tava asta, nu aveam asa ceva.
Ralu - salata de vinete as manca tot timpul, multumim. uita-te la Serving Sara, 50 First Dates, rstul nu le stiu
Monica - asa am facut si eu, o perioada nu am mai facut deloc legume, ca ma saturasem sa le tot arunc
Diana - multa sanantate Denisei.
Alyna - eu o sa ma uit la First Sunday. Ei bine ca nu a patit nimic, Dominic a cazut de multe ori si din pat dar e destul de jos si din picioare.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
David tocmai a cazut de pe pat, in fractiune de seacunda! Acum se "jeluieste" lui buinicasa!
Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua
Simo
mami de Matei
addiana spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua

addiana spune:
mai fetelor, m-am lipit de o alergie/iritatie pe fata si nu stiu de la ce!!! mai mult in jurul gurii dar si pe langa nas inspre obrajii... barbatul zice ca de afurisita ce sunt!!!![]()
ralnied1 spune:
Michelle, filmul la care te utiti tu, ce gen e? Tot Romance?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ClaudiaH spune:
Kriss79, merci de informatie! Nu stiam de magazinul/fabrica respectiv/a. O sa-i spun si soacra-mii sa treaca sa vada despre ce-i vorba.
Seara faina!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2
Celia spune:
Ralu , eu bere Redd’s am luat saptamana trecuta din Billa, dar nu mi-a placut...
Miha, la ce site-uri dai pe aici nici nu ma mir ca bucatarisesti atatea bunatati...
Oana, ma bucur ca Victor e mai bine. Ii faci doar aerosoli?
Michelle, multumim de placinta si reteta.
Alina , te duci pana la Piatra pentru tava? Pupam micul David sa-i treaca si problemele cu burtica si de la cazatura.
Diana, trebuie sa vezi si partea buna la mutatul vostru ca ati cunoscut si testat cartierele Iasului....
Sanatate multa Denisei.
Claudia , la cate circula stazi prin lumea asta...cred ca se rezolva si cu varza murata sa-ti trimitem...cum sa duci dorul sarmalelor...
Teba e un magazin deschis la fosta fabrica de matase.Au produse pentru copii si gravidute calitativ superioare si rentabile ca pret...despre provenienta lor a scris Kriss.
Kriss, ce mai face Alessia?
Cristina , ce mai face Amalia?
Lacramioara , buna intrebuintare i-a gasit Stefania olitei...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi