Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Reusesc sa apar si eu in zona pentru 5 min.
Ana de France sper sa va distrati de minune in we, sa aveti un Paste Fericit si voi Ce baietel cuminte ai, Alain si-a revenit cu greu dupa sesiunea de alint si lasat sa faca ce vrea de la bunici, inca mai avem de lucru la unele chestii dar il inscriu si eu pe el in categoria celui mai cuminte copil al nostru cum zice tati.
Giova sa aveti drumum bun, cred ca o sa doarma Marco si nu o sa aveti pb.Eu eram stresata pe avion ca acolo chiar trebuia sa stea cuminte dar a fost asa de stresat ca nu vroia sa plece de la mine nicaieri. Si eu as putea sa il las pe pitic cu tati lui ii mai si las cateodata o ora sau doua daca am de iesit sa iau ceva, e drept ca gasesc toate jucariile imprastiate dar ei se distreaza si asta e cel mai imp.
Maraki seria 4 deja, cate serii au facut astia? Am stat si eu asta noapte si am vazut vreo 4 episoade. Bine ca s-a pus Angelo pe mancat cat de cat.
Aici e o vreme super ciudata ploua cu galeata, iese soarele si pana ne pregatim noi e iar de ploaie, ma termina; Am terminat si noi ieri cu cumparaturile de Paste, nu m-am gandit inca e fac de papa, mai vad maine.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Audi sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Audi la un stop. Cel cu Audi plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... si am vazut-o azi prin Rai pe role...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna siua si de la mar eintr-o zi nu tocmai cu soare, dar nici cu ninsoare.
Va scriu repede ca e mare nebunie pe aici , ne-au dat examene, in fine. Vroiam sa va povestesc ca Mario a cazut in cap , nu stiu cum si in ce fel , cert e ca are ditamai cucuiul in mijlocul fruntii.Banuiesc ca a incercat sa urce in patut si cu ochii dupa desene a alunecat si cazut.Urmarea: de nervi am taiat jumatate de plasa de la patut...urmarea toata noaptea l-am cules de pe jos de pe unde ajunsese...urmarea am cusut inapoi ce se mai putea si am intors patutul.
Am vrut sa intru un pic aseara insa dupa cum se desfasura meciul de fotbal m-a luat valul.
Nu imi revin dupa cronica cand am vazut-o pe aia cu cabanosii...tare de tot.
Maraki misto si bancul.
Ana imi era dor de tine si de Alex, ma bucur ca a acceptat usor despartirea.
Silvi mai vopsesti oua sau nu?
Mira paste fericit alaturi de cei dragi.
Giova sa pui poze sa vedem masina.
In rest va pup si sper sa mai intru azi.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Ana cum se poate face blocaj? De la stres ca nu e pe olita si va fi certat? Tin minte ca mi-am stresat fata cand era mica, eram si eu iar daca se scapa pe ea, incepeam sa-i arat olita, sa-i explic de n ori ca acolo trebuie sa faca Nu stiu daca asta a fost cauza insa a suferit de enurezis nocturn pana la scoala. Paste fericit si timp frumos sa aveti si voi
Silvi nu stiu cate sezoane vor fi, acum se filmeaza la sezonul 4, ai sa vezi ce interesant devine, sant o multime de ? fara raspuns, te tine in suspans Nici eu nu stiu ce voi gati de Paste, mai avem o luna Ma bucur de vopsea, mi-a cumparat Maria si se innrosesc ouale foarte usor, pui vopseaua intr-un vas cu apa rece, scufunzi ouale, le scoti si gata

revin, am crochete de peste in tigaie....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Irina am intrat dimi in drop la tine si nu am reusit sa bag mesaje....nu mergea de la laptopul italianului. Ce ai facut, ai stricat patutul? Pupici la creolin sa-i treaca repede cucuiul Eu consider ca sant prea mici ca sa doarma fara aparatoare laterala.Zi-mi si mie faza cu cabanosii, nu stiu despre ce e vorba...ce nasooool fara antenaaaaaaaaaaaa.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eeeeeiiii, buna ziua tuturor.
Azi e SARBATOARE MARE! Razvan doarme la cresa, in premiera mondiala! Am incercat de ieri, dar nu a mers, deoarece nu i-am dus de acasa shoarecu' cu care doarme bagat de-a dreptul in nas! Azi la 13.00 m-am infiintat acolo, sa vada ochiu' meu ce si cum, piticu doarmea, invelit cu ditamai pilota, cu sosete in picioare si tinuta de zi pe el, dar DORMEA !!! Evident, i-am dat sosetele jos, si le-am rufat pe tanti sa-l inveleasca cu ceva subtire.
Asa cum a spus Ana Sebe, la ei in dormitor este frumos ca in povesti: imaginati-va 30-32 de prichindei, majoritatea dormind pe burtica, asemeni unor ingerasi. Mai este necesar sa va mai spun ca am plans?
Acum, desi sunt singura, tot in varful picioarelor merg prin casa, obisnuinta, deh... si ma uit in pat - patutul gol... abia astept sa-l iau la 16.00. Sper sa mearga totul bine, si sa se acomodeze repede.

Am citit tot, dar... am cam uitat tot.
Oricum, va imbratisez pe toate, stiu ca va ganditi la noi, si ma simt tare bine sa stiu ca am atatea prietene, chiar si virtuale.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki era vorba despre o mare "manchina" de la noi care nus tia ce sutn cabanosii, dar dupa ce s-a gandit un pic si-a dat seama ce sunt: oamenii care stau in cabane.
Astery te pupam si sa intri sa ne spui ce si cum.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Care manechin Irina? Poate ea spune carnat la tot ce e lung
Astery si eu as fi plans Pupici la puiutz si intra mai des

am uitat ce vroiam sa scriu....vb pe mess cu prietena mea din copilarie, ne cunoastem de 35 de ani

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna si de la Bistrita!
Va citesc mai mereu da nu apuc sa raspund iar ieri dupa ce am scris ditamai mesajul s-a luat curentul in timp ce tot scriam........sa mori nu alta....nu am reusit sa il refac!
Eu sunt cu nervii la pamant, obosita fleasca si cu una bucata copil huhurez. De o saptamana nu reusesc sa-l culc noaptea. Adica adoarme foarte foarte greu, undeva dupa 23.30 si atunci numai dupa ce urla unul din noi la el. Stiu ca nu e firesc dar am ajuns si eu si Cristi la limita rabdarii.
Deci, punem una bucata copil la nani. Cupilul mancat, baut lapte, ceai, schimbat si curatel, in pijamaluta si cu sacul de dormit pe el.Bon, deci pui cupilul in patut, il inchini, pupicesti si dragalesti, ii spui "Acum facem nani, da?" "Daaaaaaa, nani!"(wow, exclami fericita, chiar e obosit). Stingi lumina, iesi din camera si inchizi usa dupa tine si in 10 sec se aude buf usa de la dormitorul lui data de perete si cupilul apare in camera parintilor tinandu-si sacul de dormit ridicat de poale ca pe rochita (asta in czul in care inca nu l-a desfacut si dat jos) cu un zambet cat China pe figura. Duci copilul la loc in patut, ii explici ca e noapte si trebuie sa doarma, ca se vede ca e obosit si ca e foarte bine ca e baiat mare si poate sari singur din patut chiar si cu sacul de dormit pe el dar ca nu e cazul sa o faca mereu, doar "quod erat demonstrandum" a fost demonstrat. Copilul zambeste serafic, da pupic si face draga-draga (eventual iti mai da si o palma peste ochi, asa, din iubire) se baga in pernuta si pare ca in sfarsit vrea sa adoarma. Evident, stingi lumina, iesi din camera, inchizi usa dupa tine iar la 10 sec buf usa de perete. Asta cam de 15-20 de ori dupa care pe unul dintre parinti il apuca amocul si se apuca de urlat. In general tine treaba, cupilul se smiorcaie un pic si in final adoarme ca oricum era rupt. Asta pana aseara cand a facut figura cu saritul si aparutul in dormitor inclusiv dupa ce ne-am culcat, vine mah asa pe bezna zici ca e bufnita si se joaca cu te miri ce masinua, rotita, agrafa sau ce gaste el pe traseu. Pt ca aseara ne-a apucat 00.30 si el nici gand sa adoarma l-am luat cu noi in pat unde dupa vreo 40 de minute de picioare in ficat si degete in ochi, oftaturi si pufnituri pe nas a adormit. LA 4.30 m-am trezit iar domnul state ain fund in pat, intre noi si se uita pe geam. Sa mori nu alta. A adormit dupa ce l-am dus la el in camera si l-am pazit vreo 10 minute sa nu mai sara. Eu sunt chiauna de somn si ma apuca groaza cand ma gandesc ce circ urmeaza la noapte.
Nu gasesc nici o explicatie pentru fazele astea, nu plange, nu urla e doar f fericit ca se poate in sfarsit da jos din patut cu tot cu sacul de dormit. Si oricat de obosit ar fi NU VREA sa adoarma doar cu vorba buna, trebuie sa il certi neaparat.
Nu stiu ce sa mai fac cu el, suntem amandoi (si eu si Cristi) cu nervii prastie, obositi si nedormiti. Am incercat si sa-l trezesc la 7.30 si sa nu-l mai culc la pranz deloc si pt asta tot dupa h 23 doarme. La pranz aceleasi figuri doar ca tanti nu-l lasa sa sara din patut, sta langa el, dar de multe ori dupa ce o haituieste cate 2 ore il da jos si il lalsa la joaca. Iar in cazul in care totusi adoarme niciodat amai devrme de ora 14.30-15 si atunci de abia il poti trezi ca trebuie sa-si faca cele 3 ore de somn, altfel urla si plange!
Ma depaseste complet problema. Diseara ii fac ceai de tei, poate se mai linisteste si termina cu "evadarile" astea!
Va pupic mult pe toate si ma intorc la treaba!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa mai dau si eu un semn de viata dintre praf si daramaturi ca al meu sot s-a gandit ca nu-i de ajuns sa dea cu var mai vrea sa darame si ceva pereti sa mute o usa dintr-o parte in alta,lucru caer mie mi se pare total aiurea ,dar ca sa nu ne mai ciondanim il las sa-si faca damblaua.
eu ma simt mai bine,dar acum e dani racit cobza,ii curge nasul ca la robinet.si bineinteles ca e nervos,marait si vrea sa stea numai cu mine.de fapt are o perioada de dinainte de raceala de cand nu mai accepta pe nimeni pe langa el.vrea numai la mine in brate,cu mine afara,mananca doar cu mine,eu il schimb,il imbrac.nici mama nu se mai poate apropia de el ca urla...
si apoi m-a disperat cu desene ,cere tot timpul si e tareeeee mofturos.iar seara adorme f greu si dupa ce-i spun vreo 5 povesti.iar noaptea se trezeste de vreo 4 ori in cel mai fericit caz.si cum eu am insomnii si dureri de burta noaptea,va imaginati cu ce fata ma trzesc dimneata...sper sa-i treaca rasfatul si fazele astea ca nu stiu ce ma fac cu amandoi ...
in rest va citesc si eu cum o si urez PASTE FERICIT celor care sarbatoresc...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput