Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 7
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, ieri efectiv nu am avut timp sa stau si sa deschid DC-ul.
Noi suntem ok, aici e tot cam vreme urata ce ne limiteaza iesirile si ne pregatim si noi de Paste ca o sa il serbam pe asta de acum si o sa mai serbam o data si pe al nostru.
Giova merçi de infoarmatii, sa aveti drum bun si sa va distrati bine.
Maraki am aflat intre timp, aici nu se vopsesc oua se pun oua din ciocolata si iepurasi prin iarba si gata, se folosesc tot felul de decoratii de Paste. Asa ca nu o sa vopsesc ca nu am nici timp nici cu ce, daca ma loveste inspiratia sambata, poate fac ceva oua cu gris si cu aracet ca ies f frumoase dar sa vad....poate cum e Jean de garda fac cu piticul ceva activitate artistica.
Anasol lasa ca mai e un pic si scapati de restrictia asta, Dav e mic si nu intelege dar va uita etapa asta si o sa fie fericit iar la mami in brate.
Miha merçi de incurajari e ok, o sa merg la altele .
Chiar ma gandeam zilele astea si am tot uitat Bumbita pe unde o fi oare? cum de nu a mai postat?
Merg si eu ca ma cheama datoria, am de calcat niste haine si nu reusesc cu Alain tot pregatesc si ma apuc de ele cat sta el la un desen sau ceva si imediat trebuie sa adun ca vine la mine....Azi o sa ies sa fac si cumparaturile pentru masa de Paste, mai am de reorganizat cate ceva prin casa. am uita sa va zic ca la mine a venit deja iepurasul mi-a cumparat sotul ca tot tanjeam dupa ea seria 3 de la Lost ca pe prima am vazut-o la fratele meu luata de pe net, a doua am tot inchiriat-o si de a treia nu mai dadeam nicicum asa ca am la ce sa ma uit ca in ce ritm apuc eu sa vad ma tine pana la vara cred
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Mira sa aveti un Paste Fericit, sa va aduca iepurasii multa multa ciocolata si sa primiti Lumina Sfanta.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Silvi eu deja am facut rost de episodul 7 din seria 4 Lost Astept sa gasesc subtitrarea ca nu-mi place fara...
Miha si eu tot de parerea asta sant, apa/apa dar mai bine sa fie dotat spitalul cu tot ce trebuie pt. orice eventualitate. Eu ma gandesc... si daca nasti in apa, dupa ce iese bebe vezi toata mizeria care iese din tine( placenta, sange, etc. Nu as putea sa rezist, sant altfel de fire.
Toanca, nu m-am gandit ca nu se descurca sotul cu Matei, ai intrebat ce minciuna plauzibila sa spui la sef
Am fost in mall la cumparaturi(mancare), aici sant inchise magazinele maine.Am vrut sa cumpar jeansi pt Angelo si nu am mai gasit,erau numai nr. mari.
revin diseara, ma duc sa intind niste rufe, sa dorm putin si pe la 18.00 plec dupa salariu...pupici....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
toanca spune:
Stiu Maraki dar tot n-am gasit minciuna perfecta
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
am net
il am de mai mult timp, doar ca am umblat eu la cabluri si le-am inversat.... la cat de priceputa sunt.
Toanca i-ai repetat copro de cateva ori? nu iese din prima, se repeta cam de 3 ori, la interval de 2-3 zile.
sper sa gasesti mincinua perfecta.
Maraki nu ii iau tren....mergem cu trenul, dimineata la ora 5.30 plecam din Tm si ajungem la ora 9.30. mergem cu Sageata, mai aveam Tm-Iasi dar e dezastru trenul ala, asa ca ne trezim devreme, n-avem incotro.
Eu l-as lasa cu Clau cateva zile, mai ales ca el e si la gradi. pana la ora 16 nu ar avea treaba cu el, iar daca e weekend...se vor descurca si se vor intelege, poate chiar mai bine decat o fac eu cu piticul.
Miha da mergem cu trenul. sper sa nu doarma piticul, de la inceput, macar sa vada cu ce mergem..nu sa zica ca i-am tras teapa, cum a zis colegul lui Clau.
Maria sper sa gasesti o bona cumsecade, si sa fie acceptata de copil.
Silvia si aici e urat. Nu am mai iesit cu marco afara de vreo 3 zile. Am noroc ca mai iasa la gradi, in curte, caci dim. a fost destul de frumos.
Vizionare placuta...
Eu si Clau suntel raciti, el mai rau decat mine. Nu prea ii arde de plecat la drum...dar e musai...ca vrea masina.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
, pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna dimineata,
Va salut de la sv Aseara am ajuns tarziu acasa si nu am mai intrat. Pe la 22.00 Angelo manca, a fost la socrosenii toata ziua ca sa putem rezolva treburile. Cand a venit bunica-su sa-l ia afara, Angelo nu a mai vrut sa iasa cu el tot cu noi ar fi vrut pt. ca toata sapt. l-am plimbarit I-am cumparat in final 2 tricouri, in H&M nu erau pantaloni misto decat pt. bebelusi
Giova, va intoarceti cu masinuta eeee
pupici la toate...revin mai tarziu ca am treaba
edit:ningeee si viscolesteeee
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
andiaroro spune:
Paste fericit!- celor care-l vor sarbatori acum...
Drum bun Giova!Sper as stea cuminte Marco...Imi amintesc ultima noastra calatorie cu trenul, cand stiam pe de rost fiecare scama de la mocheta si fiecare surubel din vagonul ala.
Noi scaparam de bunici....nu si-au indeplinit misiunea si mai avem pampers-asa glumim noi...nici n-au incercat. il lasam sa faca la WC cand vrea el, ca nu vreau sa faca cine stie blocaje apoi, cum mi-au mai povestit diverse persoane ca au patit cu picii...Oricum, Alex e un baietel acum..;Nu a plans deloc dupa ele, a inteles ca pleaca, in seara respectiva mi-a adormit exemplar la 9 seara,a doua zi si-a vazut de ale lui...a vb aseara cu ele la tel..si noua ne povestea apoi ca au plecat...e schimbat, in sensul ca a facut muuulte traznai cu ele, iar de cand au plecat parca s-a maturizat brusc:e mai cuminte, a adormit singur seara (nu a mai trebuit sa-l pazesc pana adoarme- sper sa-l tina ca asat chiar ma deranja)
Ne asteapta un we ploios,asa ca ratam tricicleta de data asta...sper as nu artam si intalnirile cu prietenii din cauaza asta-aici luni e liberi.
Sper ca voi as aveti un we frumos(la Maraki sa nu mai ninga-ploua) si, poate, mai reusesc sa intru azi
ana si alexandre (17.02.2006)