Condoleante!! Florys nu mai este...
Raspunsuri - Pagina 10
DarkBendis spune:
Florys, odihneste-te in pace!
Multe condoleante familiei
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
liris spune:
e nascuta in acelasi an cu mine, o fata atit de tinara ... o soarta atit de tragica.
Florentina, Dumnezeu sa te odihneasca si sa-ti apere copiii si pe cei dragi ramasi in urma!
cici spune:
Condoleante familiei!!
Si cand ma gandesc ca uneori ne propunem sa imbatranim pe DC!!
Cumplit de trista povestea,Dumnezeu a chemat-o la El, dar ingerii ei mici?Pe ei cine-i consoleaza?
Si eu ma gandeam chiar zilele astea,cum oameni buni la suflet,au parasit
mult prea repede scena vietii,in acelasi timp cunosc persoane habotnice,avare,invidioase care merg spre 80,90 de ani pline de voiosie.
Care-i enigma?
Sunt revoltata!
Teutz spune:
Nu ma pot opri din plans... Trist, foarte trist...
Condoleante familiei indurerate!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
hannen spune:
Mada,Caty,nici nu poate fi vorba sa-mi multumiti!
Trei zile am stat in cumpana daca sa-l deschid sau nu,n-am vrut sa va supar mai mult decit sunteti deja,dar mi-am zis ca DC-ul merite sa afle si sa-i aduca un ultim omagiu.
cind Caty mi-a zis ca nu crede ca te-ai supara mi-am facut curaj.
La fel ca Theo,mi-o amintesc din povestirile ei din timpul razboiului cind asteptam cu infrigurare sa ne scrie ca este bine.
Dar nu pot uita ziua ,una de demult ,cind Caty mi-a zis ca sunteti surori!
Toate trei!CE FRUMOS !Ce mi-a placut!Si ce frumoase poze am vazut cu voi!
Imi pare atit de rau!
Dumnezeu sa va aline durerea si sa aiba grija de voi toti,mai ales de copiii ei!
Adio Flory,frumoasa floare!O sa ne lipsesti tuturor!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
musetto spune:
Nu am cunoscut-o pe Florys, dar m-a impresionat tot ce au povestit despre ea Catalina, Madalina si Ortansa. Cred ca a fost un suflet atat de bun si frumos... Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sincere condoleante familiei.
nelia spune:
Catalina, Madalina, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe sora voastra! Ar fi multe de spus, dar in fata unei asemenea tragedii, toate cuvintele sint de presus. Nu insa si sufletele de pe acest forum care sint alaturi de voi, de familia ei si mai ales de copilasii ei. Fie si numai cu un gind bun!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
asi spune:
Condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
anangel_lexi spune:
Sincere condoleante intregii familii!
Nu am cunoscut-o pe Florys, dar mi-au dat lacrimile citind ce s-a scris despre ea!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)