Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
No cum ii Luny? Ai plecat la spital sau inca nu? Intr-adevar nu erau regulate contractiile, acum cum is?

LUNY

Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
luny spune:
tot aici, sunt neregulate, in general la 8 minute, dar si mai dese am avut, la 4, sau mai rare, la 12-15 min...
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:

hai luny

nastere usoara ca de acum cu ulei de ricin sau fara, cale de intoarcere nu exista. ![]()
Kya spune:
Buna dimi!
Luny scumpa, hai ca esti in emotii mari! Iti tin pumnii.
Bubu in parc la circ am fost ieri. Felicitari pentru terminarea apartamentului si mutarea la loc in cuibusor! Imi imaginez ce multumita trebuie sa fii cand vezi ca totul sclipeste.
mamica harnicutza.
Dragelor, eu ma duc prin oras. Daca tot am cumparat lucruri pentru fata, acum sa mai luam ceva si pentru mami... O bratarica, un inelus... un parfumel...
Vedem ce ne incanta ochii.
si o zi minunata sa aveti!
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
saru'mana, fetelor!! 
gecko, merge perfect relaxarea de la tine, cu capul pe masa!!

de la ora 8,30 pana acum, au mai fost doar 2 contractii si nu foarte intense...![]()
..ce face bebe asta, o ia inapoi acum?!..![]()
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
hmmm, miroase a barza smotocita pe plaiuri straine...ce bine ar fi daca ar trece si pe la mine...nu de alta dar maine e 17 martie si onomastica ratonului.![]()
dar pana una alta...

hai raluk

hai violetah

nasteri usoare, puiuti cuminti si mancaciosi

mami_papatot spune:
Neata fetele, am intrat sa vad ce mai faceti (in specil candidatele la adus bebe pe lume week-endul asta)...
Vad ca de la Vio nu avem inca niciun semn...Tinem pumnii in continuare!
Luny, si eu stau la mama naibii fatza de spital, dar sincer as fi bagat o plimbarica...am si eu stresul meu, sa nu pierd epidurala ... pe doctor l-ai sunat? Ca vba aia, dopul e pa, a mai curs si ceva lichid, poate-poate...
Bubu, felicitari pt renovare si pupici picicului "scurt"!
crisule, pupici s tie ca de multisor nu ne-am mai pupacit...
ursuleata cea "concediata", felicitari pentru achizitii...hai sa stai binisro cu aprovizionarea...
azi zicem ca merg la padure, ca ne invitase un prieten, dar acum nu mai stiu ce sa fac, ca vba lui florin, eu unde ma duc daca ma apuca pisu, mai ales ca verdeata nu prea e sa ma bag in tufe, plus ca e si frigutz sa-mi expun
...
merg sa fac o cirobica experimentala (cartofi, vazrza acra, scaricica si zeama de varza, plus alte radacinoase...mi s-a pus rau pata si vreau sa vad cam cum ar iesi)...si o budincutza de conopida...pana la 12 vedem ce facem, daca merg si eu sau doar florinel...
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ursuleata spune:
M-am trezit si eu acum si ce vad??? Naste Luny. Sau mult nu mai e oricum. Eu as vrea sa plec la cumparaturi asa ca:
HAI LUNYYYYY!!!

Alina
33+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!