Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Pai, Ursule, cu o listuta organizata treaba se rezolva repede. Eu n-am fost tocmai organizata dar oricum, facand cumparaturile dupa nastere si refacere, nu mi-a fost asa greu sa ma misc de colo-colo, de mai multe ori. Te sfatuiesc pt amanunte, obiecte mici, daca vrei intai sa le pipai si sa le vezi tu, uita-te prin magazine dar apoi comanda pe Internet, sunt f seriosi peste tot, pe un numar de 4-5 site-uri gasesti absolut orice si cam totul e putin mai ieftin...si de ici, de colo, de dincolo, se aduna si se economiseste, ca sunt cheltuieli mari
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Fetelor, asa am un chef sa ma sui in masina si sa ma duc in parc...
Cand alternativa e sa fac niste curatenie, va dati seama...
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Mussara, facem lui bebe Iulian, stai sa treaca barza oceanul la Violeta si la intoarcere va face un popas si pe la Mica Sirena
...estimez maine vreo 3 nasteri...
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Buna dragutelor!
repejor, repejor, ca nu e timp de stat! Ma si mir cum de nu mi se umfla picioarele la cat am stat in picioare!
Noi vrem sa dormim azi la noi acasa, mai avem o gramada, sper sa reusim!
Naty, multumesc mult pt. raspuns. Acum imi faceam ganduri ca poate n-a vazut bine la primele eco
Felicitari tututror pt. cumparaturi, bagajele si listute!
Luny si Vio, va tin pumnii!
Am citit tot, dar n-am timp de scrisorica, va pupic suroreste si back to work
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
VioletaH spune:
MI S-A RUPT APA!!!!
Dupa ce v-am scris mai devreme, m-am dus iar la culcare si m-am trezit de cateva ori la pishu. Acum 30 min cand am fost iar la pishu am constatat ca am pierdut si ce mai era din dop, de data asta cu multe fire de sange proaspat. Si cand sa ma ridic, na ca s-a rupt apa. Nici nu mi-am dat seama pana nu am inceput sa am mai multe reprize. Nu e in cantitate mare, dar picura constant. Asa ca in curand voi merge la spital. Deocamdata ma duc sa ma dushuiesc si sa ma fac gigea ca inca nu am contractii regulate, desi am contractii dureroase. Cand vor fi la 5 minute am tulit-o. Noroc ca spitalul e la 5 minute de mine.
Asa ca fetelor se pare ca bebele meu e un mic soldatel, cum zice ta-su! :))))
Vine exact la DPN, nu intarzie (sigur nu seamana cu mine, care am intarziat peste tot toata viata :)))))
Vio 40+ Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI!!!
POZE
luny spune:
violeta, bai ce ne-am nimerit amandoua o data!!!..eu tot nu am stare, sunt la mama, am fost la manichiura, cade, aveam si eu un stres, ca nu am unghiile aranjate si surtate, ce-i drept, decat ca am uitat sa ma spal pe cap inainte, in inertia momentului, asa ca trebuie sa-l pun pe Livu meu sa ma spele..
La mine dopul era rosu inchis dimineata, adik avea mai mult sange, si la control la fel, iar dr a zis ca e normal, e clar din col, deci e dop, si ca mai e putin.....
Fetelor, am luat de la farmacie uleiul ala de ricin, si 50 g sunt 2 sticlute jumate, e muuuult rau, cum naiba il beau eu fara sa vomit???chiar daca il amestec cu fresh de portoclae, cred ca e ceva infiorator!! aveti vreo idee?..a mai luat cineva pt travaliu??
mussara, galeriaaaaaa, si la tine!!
naty, mama lui de dulap, l-ai dovedit pana la urma, sa te bucuri de el!!
AOLEEEEEU, VIOLETA, M-AI SARIT!!! dOAMNE AJUTA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SUCCES SI NASTERE CA UN STRANUT SA AI!!!
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
HAIDE, VIOOOOOO, SA VEDEM PE BEBE SEAN!!!!!!
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Amina_Marina spune:
Moamaaa! Cite rindunici isi aduc ingerasii in cioc pe crenguta.
Hai Luny!
Ce barzaune sprinten are Violeta, hop ..peste Ocean.
un burtoi de 35+ cu Mademoiselle.
natynic spune:
Luny,daca te agiti atata impreuna cu agitatele sigur vine si bebe Matty repede-repede! Oricum,am vorbit eu cu barza si are o sora,e mai lenesa ea si atunci i-am zis berzei sa treaca oceanul la Vio si pe sora-sa sa ti-o lase tie in Romania! Succes la uleiul de ricin, eu zic sa iei mai putin ca altfel te loveste si o ditamai diareea, si nu prea cred ca doresti asta acum
HAI VIOLETAAAA!!!!!!
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
kitzy spune:
Hai Vio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai Luny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai, mie chiar nu-mi raspunde nimeni??? Am scris la capitolul trecut: stie cineva ce inseamna SID(T)? Asa mi-a scris dr pe bilet si numa acasa m-am uitat, asa ca n-am mai intrebat-o.
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!