Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 14
cory3maz spune:
Luny,
e o chestiune de ore intalnirea cu Maty-al-tau.
Tinem pumnii pentru nastere usoara, refacere in galop si productie lactata optima...si pentru un bebic fromos, sanatos, cumintel si papacios!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Lyvy,
felicitari Mamikule pentru nasterea lui Iris-cea-cu-ochi-migdalati!
Admirat bebita-strumfita frumoasa si pufoasa!
Sa fie sanatoasa, isteata si norocoasa !
Bafta cu mamiceala!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Naty,
maine, Printesa-Iulia isi ia in primire regatul??? Sa fie intr-un ceas bun! 

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
luny spune:
bai, eu plec la spital ca se ingroasa gluma vad...va pup pe toate si va multumesc pt sustinere, vorbim curand!

LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
cu o somnolenta si o lene de ma doare...

luny,tinem pumnii si il asteptam pe Matty.Dea Domnul nasterea usoara,laptic mult si fericire maxima.

lyvy,e superba mititik ta!!Sa va traiasca!
irina,de emisiunea cu nasteri intrebam si eu acum ceva vreme,dar nu mi-a raspuns nime.Vad ca nu mai apare in programul de la zone reality...se pare ca nu mai e,dar totusi vb cineva pe aici intr-o zi ca a vazut,dar nu a mai zis nimik.Pe ce program o fi vazut?
Alina,pentru bebe,ai mei au gasit in cora detergent persil sensitive special de bebei si balsam silan senzitive tot special de bebe.Pe reclamamascata vad ca exista Teobebe 2in1,destul de ieftin.In cora nu aveau Teobebe.Pampersi au luat-Pampers new born no.1.Poate ne zic fetele care sunt mai buni-Pampers sau Happy? (Happy sunt si mai ieftini).Servetele am comandat Pampers sensitive de la bebelusultau.
toate fetele..
Stela
34+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
underqueen spune:
multumesc de urari, fetelor! pupici! multi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE
cory3maz spune:
Alina si Stela,
eu nu am luat detergent special pentru bebe...toate hainutzele lui Alex le-am spalat cu detergentu' meu clasic - Dalli Sensitive - (pe care-l gasesc la Kaufland, in cutie de 5kg, la un pret fain)...am setat masina pe dubla clatire si gata. Balsam de rufe nu folosesc.
Legat de marca scutecelor de unica folosinta...eu am luat Pampers New Baby 2-5kg un pachet mic...si am de gand sa-mi iau un pachet mare de scutece Happy ( ca au ca bonus si un pachet de paturici absorbante) si au decupaj pentru buric...mi se par mai practice astea Happy...
Dar alegerea scutecelor potrivite tine de toleranta pielii bebelusilor...s-ar putea ca unii sa se impace bine cu fibrele din scutecele Pampers, altii sa fie alergici la ele...greu de anticipat.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
natynic spune:
Stela, esti supi pe mine?
Ca vad ca nu vorbesti cu mine...
N-am luat servetele Pampers ci Sanosan pt ca Pampers miros foarte puternic si destul de dulceag zic eu...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Exact, Cory; si cum spuneam, la Iulia am dus pana acum scutece Pampers, apoi Happy si a fost ok; sunt si o ideea mai mici (ii veneau mai bine) si mai ieftini.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cory3maz spune:
Bagajelele pentru spital la mine sunt gata.
1. Bagajul meu se inseamna un geamantan si contine:
-halat;
- camasa pt. alaptat;
- 2 sutiene alaptat;
-pijama;
-sosete;
-chiloti baba;
- papuci plastic (pe care ii arunc dupa intrebuintare);
- prosop mare;
- prosop mic pt. sani;
- sapun pt. utilizare generala;
- sapun sani;
- pompa san;
- tampoane Always super plus;
- torshoane ( vata facuta pachetel in tifon);
- hartie igienica;
- vata - 1 pachet rezerva;
- 1 sticluta cu spirt medicinal (dezinfectat maini);
- 3 paturici absorbante (pentru protectia lenjeriei de pe patul meu);
- 1 pachet Pampers mic ( imediat dupa nastere iti cer infirmierele cota de pampersi);
- comprese sterile pt. igiena ochisori bebe;
-seringa mica (tip insulina, cu acul rupt) pt. instilatii ser fiziologic in nasuc bebe;
- sampon, demachiant, pasta de dinti, perie de dinti, par;
- un deo-stick discret;
- Garmastan;
- tacamuri (cana, farfurie, cutit, lingura, furculita) si paie de baut lichide;
- actele ( adev de salariat, rezultate investigatii medicale).
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":