Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ursuleato, daca mai esti pe recetptie, eu te sfatuiesc sa iei la bebe detergent si balsam de la sano...nu au parabeni si sunt si ieftine...plus ca eu am mai flosit de la sano diverse chestii (sapun de wc de ex) si am fost f multumita...pameprsi sa iei din cei de la happy - new born, decupati la buric...un bax e vreo 20 si ceva de roni...

Luny, asa te vreu..pe pozitii...si cred ca te lasa sa stai cu prietena ta...nu le zici tu de ce sta...e prietena si vrei sa stea cu tine...sa n u se simta ofuscati...auzi, la tine dopul ala cum arata? ca de dimineata, mi s-a luat pe cartie ceva ca albusul de ou, nu f mult, dar alb, nu transparent...si ti-am zis, f putin...am mai vazut eu asa ceva pe hartie dar mult mai putin ... si ce am vazut eu pe hasrtie nu era compact...sa fi fost doar o secretie obisnuita?

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc fetelor ca ati fost asa rapide.
Cristina, Mami, Naty.

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 4 SAPTAMANI si 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Mami...nu vezi ca secretii are toata lumea dar cand e chiar dopul nici una din fete nu s-a inselat? E clar ca e altceva!
Ursule, in alta ordine de idei...eu nu mai tin minte exact care e starea hepatitei tale, dar parca retinusem ca esti doar purtatoare...si in cazul asta, cine ti-a spus tie ca nu poti alapta? Nu sunt sigura, dar...consulta si un infectionist!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele, eu sunt bine si teo sta cumintel in burtica, insa nu mai am timp nici sa respir...incerc sa intru printre picaturi pe net, dar abia daca mai apuc sa dau drumu' la calculator si asta numai pt a pune un desen animat pt alex (traiasca desenele dublate in limba romana!!!!), o plantez in fata calculatorului si pot si eu sa mestec linistita in oala de ciorba:))
in rest, suntem la fel, alergat afara cu copilu, facut curat, dar asa, incetisor, cu viteza melcului, 2 drumuri pe zi la spital, facut mancare, spalat ,etc....macar nu ma plictisesc:))).
hai ca dau send si incerc sa mai recuperz 1 pagina din urma.
sa stati linistite, ca daca e de dat "anumite vesti" am telefonul lui naty si a lui sovi si le voi trimite lor sms:))), dar sper sa nu fie cazul deocamdata:)

alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.30 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

natynicule, deci e altceva...nu e dop, nu?

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami.p, sigur e doar secretie, am avut si eu asa in ultimul trimestru, e mai abundenta!..dopul tre sa fie mai transparent, ca albusul, cu ceva 'colorit' prin el,firisoare de sange, roz sau maronii, am avut si asa si asa.. La mine a fost amestecat sange la sfarsit acum, maroniu..
ariel, ce bine sa te vad prin zona, sa stim de tine ca esti ok!

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

si bai za uei, am schimbat si semnatura ...natynicule, nu da cu biciul, eu vreau sa iasa bebe ca deja nu mai suport sa ma misc - de fapt nu mai pot, cu burotiul asta...100 de kile nu e de colo....doar ca trebuie sa trecem de 21 martie...sa nu iasa pestoaica, ca eu mor ... am 2 pesti prin preajma, nu spui cine, si zau daca ma-mpac cu ei..asa ca pe 22 poate veni linistita...plus ca nu am nici camera gata, e balamuc in casa...etc...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

sar'na lunicule...respir si eu usurata...

ANUNT! va rog din suflet, ca atunci cand auziti vreo melodie in care se rosteste cuvantul Honey, daca puteti si aveti posibilitatea sa notati pe o cartie ori numele melodiei ori cantaretzul... va multumesc cu anticipatziune si simpatie totala si dezinteresata!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sunt purtatoare de virus b care este slab infectios. Nu exista purtator fara sa fie infectios deloc. Si cazul meu este cel mai bun, insa, bebele este vaccinat de 3 ori..ca toti ceilalti...si explicatia este simpla...pana la ultimul vaccin de la 6 luni eu pot face rani la sani si exista riscul de transmitere. Chiar daca este mic acest risc, el exista si eu nu imi voi imbolnavi copilul cu buna stiinta. Plus ca in spital nu iti da nimeni copilul la san. El va primi la nastere pe langa vaccin anti hb si imunoglobuline.
Stiu ca in alte tari se alapteaza cu hepatita in stadiul meu...dar eu nu vreau sa risc. Aici niciun medic nu iti da voie sa alaptezi.
Niciun bebe nu este imunizat de la primul vaccin.

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 4 SAPTAMANI si 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami, banuiesc ca stii Mariah Carey, 'Honey!

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput