casnicutze sexxy (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Prezenta cu ,,,. N-am mai intrat ieri pt. c-am fost obosita si somnoroasa.
Dupa munca am program de cumparaturi. Duminica e Pastele aici si n-am cumparat nimic
Va doresc o saptamana minunata. Poate intru cand ajung acasa.

Las , ceai si sucuri naturale

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata! S-un rachiu pentru Alina.

Miki,multam pentru cafea.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

, ,
Pag. 2
,, si , , ,tuturor.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna frumoaselor si multam de cafelutza
eu abia am facut ochi, am pregatit baiatul de scoala si acum lenevesc cu ruxitza pe-aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata si o cafea cu lapte la doamne da fara zahar sau hai cu o lingurita
bey se vede ca aveti copii mici.Wii este un joc pe tv (nitendo) tare la moda.am vazut ca si in Ro se poarta deia v-am scris direct numele si nu v-am explicat ce si cum.Are telecomenzi si practic joci tenis,fotbal,jocuri,strategii,etc cu tv-ul.Am eliberat salonul de cand au acest wii pt ca mi-au distrus toate cele pe acolo.Cand joaca nu realizeaza ce e in jurul lor si dau din maini,din picioare,tzipa,urla imi place ca se misca la greu.nu-i ca un joc pe calcul. care stai pe scaun in fund,bai cola si papi cipsuri
Lasa sa va creasca puradeii si vedeti voi.

Liana,da acum ma prind.este pastele catolic sapt. asta.Eu am liber si vineri si luni
de pastele nostru va fi mai trist ca atunci nu ne da nimeni liber.si chiar in ziua de Pasti face colegul 40 de ani

o zi buna.fug.incep jobul

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cami, multam de explicatii...deci asta-i viitorul jocul wii pfiu cate ne mai asteapta
si spor la trebushca

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare!
ooo, miha sar'mina ca te gindesti si la mine
sunt distrusa, de ieri nu mai pot bea cafea, si daca cafea nu e nu e. bag kiwi la greu, ia mai spuneti si voi ceva remedii.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by monica-elizabet

noapte buna miha io-l iau pe robert da mi-e frica de cuscra-tii, sti ca ea detectiveaza...nu-i exclus sa apara acu' prin zona si sa ma lase uite-asa

Apoi n-are decat sa se apuce si ea de facut gogosi ca-l trimit in Elvetica.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ulutooo imi dai ginerele pe-o gogoasa... si cu dragostea lor din pruncie, cum ramine ... ?
Ai sa faci tu gogosi pentru amindoi, ca ti-o trimit si pe nor'ta la tine, eu nu pot face ca ma dor minurile

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina kiwi la greu, dar sa fie coapte bine, iar dimineata inainte de micul dejun, jumate de litru de apa, pe stomacul gol, dar cu jumate de ora inainte de a papa ceva. La mine, doar asa functioneaza, altfel nu iese nik

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

in fuga,
Merg sa-mi fac de cap in cada. Ma dor picioarele si mainile. Medicul nu-mi poate face programare decat dupa Paste. Asa ca ma duc sa lenevesc in cada, poate-mi trec durerile.

PS: Va inghesuiti la scris

Miki

Mergi la inceput