casnicutze sexxy (166)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
danelutza, nu le-am facut...arata bestial si alea...da...eu cred ca nu ne mai facem bine...zau
eu n-am poftit cat am fost gravida cat poftesc acum
mie mi-au iesit doar 6 pufoase...daca stiam nu faceam eu cantitate dubla? ![]()
le-am pus in tava la crescut si urmeaza sa le pun in cuptor...sper sa si reusesc sa halesc macar una pana plec(ma duc prin orash poate intalnesc vreun) 
![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Dar pe astea le-ai facut http://dobrinisabela.blogspot.com/2008/01/twix-muffins.html?
Eu le-am facut!Cu Twix,cu Nesquik si cu Mars
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

uluto, stiam, dar aici n-ai bagat nici o bozaMonica sa nu uiti portofelul acasa, altfel nu-ti da iepurasul nici macar oua de ciucalata

monica-elizabet spune:
da de ce danelutzo...chiar asa lea fusei? ![]()
eu inca nu ma bag la briose fiindca tot nu am tava...astept sa vina comanda(in vreo 2 luni) ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
eu am zis ca nu-ti da fara portofel
, nu ca ai fost rea 
ba pot spune ca, chiar ai fost foarte, foarte cuminte... cind erai singura
nu in compania noastra ![]()

monica-elizabet spune:
danelutzo
glumeam si io...ca de rea sa sti ca mai sunt si rea cateodata(recunosc)
insa aproape mereu(cel putin pana vine masina noastra) plec in orash cu
bronzat si cu portofel la el ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Aha, deci esti cu iepurasul la purtator, deci ai sanse de oo de ciucalata bronzata ![]()

Danelutza spune:
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!.
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios
cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin. 
![]()

Danelutza spune:
Gata, ai scos de la cuptor
... sau ma duc la culcare ? ![]()

monica-elizabet spune:
ho doamna...ca uite-s gata si Pufoasele mele ![]()
sa va servesc si pe voi
inca nu le-am gustat ca-s prea fierbinti... ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post