Timisoara, Impreuna ! ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 11
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Lormi
Beeeeyyy Lormi sa inteleg d'acilea ceva veste buna de la nenea dr??

???????????????Hai baga mare si nu ma tine in suspans

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Sara buna...
Helou, v-am adresat o intrebare...vad ca e seara si nimeni nu raspunde...
mai ales cele vizate, catolicele...ca noi ortodoxele putem oricand in we...
Deci, pe cand intalnirea cu Claudia?vineri, sambata sau duminica?
Io vin oricand ca o las pe mami cu Maya.
Poze cu noi
Lormi spune:
Salutare gagix !
Acum am venit si eu de la dr.,ca printr-o minune mi s-a absorbit chistul de tot,nu mai e nimik,ovarul e curat
.Acu' mi-a dat niste analize de facut,hormonale o parte si o parte pentru toxoplasmoza,citomegalovirus,hepatita si alte chestii.Cele hormonale mi-a zis ca se fac in ziua a 2-a sau a 3-a a CM,intrebarea mea e urmatoarea,adik am 2 intrebari:E OK sa-mi fac analizele luna asta desi acum iau Diane35 sau sa astept pana luna viitoare sa treaca efectul AC si: La ce laborator ar fi bine sa-mi fac analizele deoarece dupa cate am vazut unele laboratoare nu sunt de incredere.Astept sa-mi spuneti si voi parerile voastre.
Sunt asa de fericita,cred ca a dat roade si tratamentul naturist,care l-am luat paralel cu cel medicamentos,pentru chist.
Va pup si astept raspunsurile voastre
!
Album Lormi
gonghy spune:
Ce e mai fetelor cu Katik? Am intrat pe mess era on line si am bazait-o da nimic. E bine oare?
Poze cu noi
Lormi spune:
quote:
Originally posted by gonghyquote:
Beeeeyyy Lormi sa inteleg d'acilea ceva veste buna de la nenea dr?????????????????
Hai baga mare si nu ma tine in suspans
Poze cu noi
Nici chiar asa !As' vrea eu,oricum sper ca totul va fi spre bine !Si eu
!PS:Bey dar scumpe sunt analizele astea.Ma costa cam 500-600 lei toate,dar nu conteaza,imp. e ca totul sa fie bine !
Album Lormi
gonghy spune:
quote:
Salutare gagix !
Acum am venit si eu de la dr.,ca printr-o minune mi s-a absorbit chistul de tot,nu mai e nimik,ovarul e curat.Acu' mi-a dat niste analize de facut,hormonale o parte si o parte pentru toxoplasmoza,citomegalovirus,hepatita si alte chestii.Cele hormonale mi-a zis ca se fac in ziua a 2-a sau a 3-a a CM,intrebarea mea e urmatoarea,adik am 2 intrebari:E OK sa-mi fac analizele luna asta desi acum iau Diane35 sau sa astept pana luna viitoare sa treaca efectul AC si: La ce laborator ar fi bine sa-mi fac analizele deoarece dupa cate am vazut unele laboratoare nu sunt de incredere.Astept sa-mi spuneti si voi parerile voastre.
Sunt asa de fericita,cred ca a dat roade si tratamentul naturist,care l-am luat paralel cu cel medicamentos,pentru chist.
Va pup si astept raspunsurile voastre!
1.Am facut analize de aprox 22 milioane acum 6 ani,sa mor io nu mai aveam bani si dr a spus ca Diane 35 nu influenteaza cu nimic analizele.Si eram la Cioata.
2.Eu le-am facut pe atunci la Bioclinica da acum am auzit ca s-or prostit de tot. Din cate se tot aude cica Synevo ar fi acum cei mai buni,au laborator parca vis-a-vis de Flora unde era un consulat ceva.
3.

pentru ca a dispatur chistul 
Acusica vi cu vestea

Poze cu noi
gonghy spune:
quote:
PS:Bey dar scumpe sunt analizele astea.Ma costa cam 500-600 lei toate,dar nu conteaza,imp. e ca totul sa fie bine !
\
Asta e vax pe langa cat am dat noi acum 6 ani.A trimis Cioata si in strainatate si la Bucuresti.....nu mai aveam bani da tot am facut amandoi toate analizele.Ultima care ramasese a fost spermograma care a iesit 80% super activi

GICANII 

Poze cu noi
Lormi spune:
Deci luna asta pot sa-mi fac analizele linistita ,dupa Diane 35 ?Iti multumesc mult di' tat pentru raspunsurile prompte.Te pup dulce
!
Maya cum e,mai bine?
Album Lormi
silvana75 spune:
Sara buna sa fiu si eu in ton cu fusu orar![]()
Bine ati venit toyotistelor, vreu poze, multeeeeee poze!
Claudia se petrece banuiesc, mai vorbesc cu tine doua zile ca dupa aia nu mai vorbesc cu tine deloc, m-am suparat pe tine de tot pentru ca mergi acasa 
na sunt egoista
Lormi, ma bucur pentru asa o veste, sa dea Doamne Doamne sa ne dai curand vestea cea mare.
Ela, la ce gradi esti educatoare? Credeam ca esti pe Paciurea (acolo o fost Paul la cresa cam 1 an si ceva)
Dana, faine poze! Ce seamana Spiridusu cu mama lui!!! Sa va traiasca!
Deya, asteptam povestea cu popica ... l-ai dat gata?
Kati, sper ca sunteti bine ...
Laura, sanatate va doresc! Eu trebe sa-mi fac dozarile hormonale, chiar is curioasa cat acopera aici asigurarea analizele astea ca in Ro erau tare scumpe si n-am reusit sa le fac.
Doris, eu in principiu pot venii si de Pastele Catolic si de cel Ortodocs
Lore, Maria, Mihi, Aida pupici
Eu m-am trezit cu fata la cearceaf, fara nici un chef de nimic asa ca dupa orele de munca m-am dus sa ma dreg ... mi-am cumparat o gramada de haine ... cadou de 8 martie![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
pentru www.youtube.com/watch?v=05MykSuOxP0&feature=related" target="_blank">Florys si pentru voi toate 
luati-va in brate copilasii, sarutati-va pe frunte jumatatile. o noapte linistita sa aveti 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara