*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (8)
Raspunsuri - Pagina 11
madalina28 spune:
Cris ce chestie eu tocmai te felicitam la Mamici prin Fiv.Astept poze cu micuta.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
irinouka spune:
irlandeza, am avzut poze de la botez, patti e o scumpa! iar tu arati bine, esti luminoasa. sper ca ai scaat, in sfarsit, de probleme. la cum arati, asa s-ar zice.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
madalina28 spune:
Mamici de fetite cu ce ati dat la urechiuse dupa ce ati facut gaurele pt cercelusi??????Am mai pus intrebarea asta la sf capitolului trecut si ii multumesc pt raspuns lui Rlc_Sandor,dar totusi as vrea mai multe pareri.
madalina28 spune:
Grati la multi ani pt onomastica bb Tudor.Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3.
madalina28 spune:
Uitati ce am gasit ma gandeam ca si la noi sunt mamici care folosesc Galactogil si le-ar fi de folos informatia.
quote:
Initial creeata de briciola2008
Dragelor,
cele care cu disperare cauta pe net cum sa faca rost de GALACTOGIL pentru stimularea lactatiei, va spun sa NU cumparati acest produs deoarece este periculos atat pentru voi cat si pentru bebelusii vostri. Pe scurt, s-a gasit in cutiile cu galactogil o bacterie care provoaca pneumonie, infectii ale sangelui si alte complicatii severe la mamele care alapteaza si la bebelusii lor. Produsul a fost scos de pe piata franceza, acolo unde se produce de catre laboratoarele IPRAD iar in Canada produsul este interzis. Aveti mai jos cele doua site-uri pentru informare si pt confirmare (asta pentru sceptici).
Este o mare rusine (ca sa nu spun mai mult) ca in Romania nu se cunoaste de catre medicii pediatri ca acest produs este periculos si mai mult, la ministerul sanatatii, cei care ar trebui sa verifice calitatea si siguranta produselor importate, freaca duda si lipesc etichete cu "Avizat de ministerul sanatatii" pe produse care pun viata in pericol bebelusilor nostri. Ce nu face romanul pentru niste bani in plus!!!
site cu laboratoarele IPRAD: http://www.groupeiprad.com/?lang=EN
site din canada despre alerta produsului: http://www.hc-sc.gc.ca/ahc-asc/media/advisories-avis/_fpa-ape_2008/2008_05_e.html
ginnette spune:
Ciao fetelor,
In primul rand, felicitari Ven pentru 'proaspatul' crestin (poza cu buzele este dementiala; pot sa ma-nscriu pe lista cu nurori ? )
Sunteti o familie frumoasa!
Apoi, Madalina(28), eu i-am dat (la gauri) cu tetraciclina, preventiv sa nu faca vre-o bazaconie (ehe, asta a fost demult, cand am iesit din maternitate).
Honey, subscriu la ce-au spus fetele: nu-l 'menaja'; va avea impresia ca ASA e normal (tu sa le faci pe toa esi el sa constate -sau nici macar).
Eu il "sec" pe sot: de cum vine de la munca (asta pe la 8:30 - 9:00 seara) il si bag in schimb (chiar dak toata ziua sunt si eu si mama cu buburuza). I-am spus de la inceput: "copilul nu inseamna doar putina joaca inainte de culcare si o plimbare in week-end. Oricum ii place (ca n-ar putea sa se prefaca, mai ales ca-l "miros" imediat).
Vreau sa va spus ca bubulina mea "comenteaza" in continuu; scoate niste sunete si gangureli... am zis ca o s-o filmez intr-o zi pt ca e tare dulce (iar m-a parasit modestia)
Aveti grija de voi
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
honey79 spune:
Salutare zuzici.
Feteor,bebe al meu stranuta destul de multicel,as putea spune.Nu are febra, doar stranuta.Frig nu e in casa, dar el are manutele reci.
Iar de dimineata, in timp ce il schimbam, am vazut ceva: tzatzica lui dreapta e...mai umflata...si tare in jur...la pipait.... se simte ca o galma.Ce-o fi??? E de rau????
Ma gandesc maine sa sun la clinica,dar pana atunci mai e asa de mult!!!!!!
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irinouka spune:
ginette, good job cu sotzul! pana la urma, noi n-am facut copiii nici cu mama, nici cu soacra, nici cu vreo bona, ci cu domnii sotzi/parteneri. prin urmare, datoria de ne ajuta sa-i ingrijim/crestem le revine lor.
iar la faza cu "eu muncesc in timpul zilei, sunt obosit"...eu ma gandesc, fara gluma, ca as fi mult mai odihnita dupa o zi la job decat dupa o zi cu bebelusul. de fapt, STIU asta.
sa filmezi buburuza gangurind, cred ca e foaarte simpatica!
bebe rares (si ioan, hihihi) se arat tare cuminte azi. e la a treia repriza de somn DIURN. :-) a reusit chiar doua ore legate, de la 12 la 2. sper cu fiecare fibra musculara si nervoasa ca e pe cale sa isi aseze programul in felul asta.
iar asta-noapte s-a trezit la 4 si la 7 si m-a mai lasat sa dorm pana la 10. da, doamne, sa-l tina!
irina de bebe rares
irinouka spune:
honey, e normal sa aiba manutele si piciorusele reci pt ca sistemul lui circulator e la fel de imatur ca el si, in consecinta, are circulatie periferica proasta. nu iti face griji. cat despre umflatura, se poate datora hormonilor care sunt cam razna si la el in perioada asta. inainte sa suni la clinica, urmareste cateva zile evolutia "problemei".
pup
irina de bebe rares
laura_dimitris spune:
Hello zuzulici!!
Ven, sa-ti traiasca micutul crestin Mathias !!!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si mult noroc!
Am vazut fotografiile. Chiar ca sunt frumoase toate iar baietii tai sunt superbi amandoi!!
Isidora, bine ai revenit in mijlocul nostru! Ne era dor de tine.
Shose, bine ca ne mai scrii ca te dadusem disparuta.... Nu dispera ! Va fi mai usor cand puiutul mic se va adapta si-si va regla programul de masa si de somn. Ma bucur ca am vazut-o pe surioara lui eleni - pe pipetica ta - in fotografii dar vreau mai multe!!! Este tare frumoasa si - ca si eleni - a recuperat foarte bine greutatea mai mica de la nastere. O hranesti exclusiv la san ?
Honey, iubita, cred ca au dreptate fetele.. l-ai rasfatat pe sot peste masura pana acum... Nu uit mesele pe care le gateai cand erati in germania... Eu eram tare impresionata de faptul ca la momentul respectiv - gravida fiind... - de abia ma taram de la serviciu acasa si reuseam sa gatesc un fel de mancare pentru dimitris iar tu faceai adevarate ospete....!!!Nu'i nimic! Orice invata are si dezvat...
Nu mai pune la suflet si cauta sa-l educi in acest sens de acum incolo.... Asteapta-te la oarece reactii "adverse" dar fii ferma in a continua pe acest drum!!
Grati, la multi ani sanatosi pentru micutul tudor!!! Eu, desi nu am botezat-o inca pe eleni o consider crestina pentru ca este parte din mine si tata-sau care asta suntem!
Ginette si irlandeza ( cred ca din pacate noi suntem singurele care hranim copiii exclusiv cu formula...) cat mananca puiutii vostrii la o masa??
Mi-e teama sa nu trec in extrema cealalta...
Dupa ce am facut o adevarata depresie cand eleni nu luase niciun gram dupa 17 zile de la nastere... acum are 4.100 gr.
Are momente cand mananca la o masa 180 ml de formula...Este adevarat ca rar mananca dintr-o data aceasta cantitate... De obicei o mananca fractionat in 70 - 70 - 40 ml. cu pauze de 10 -15 minute...Cand zic ca este satula atunci incepe sa planga si sa-mi caute laptele...
O fi mult ?
Pe cutia de nan scrie ca la aceasta varsta sunt 5 mese de 150 ml de lapte...
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...
Copii mei - in sfarsit !!!! - dorm.
Eu ma relaxez cu o cafeluta in fata calculatorului.
Astazi am fost tare harnica, am aspirat, spalat, dezinfectat toata casa. Am fost si cu masina la spalatorie....
Faza haioasa..
imi zice baiatul care o aspira..." Doamna, tare murdara era masina dvs. ...." I-am raspuns: " Pai da, ca d'aia am venit la spalatorie ca daca era curata nu veneam aici doar ca sa ma laud cu ea...!"
Stiu sigur ca vroiam sa mai spun ceva dar... am uitat!
revin.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze