Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Neata fetele si de la mine!
Un weekend minunat va doresc...
Si pentru ca ii sunt datoare lui Bujo cu un raspuns, imi cer scuze ca aduc aici vorba despre conceput bebe si altele...dar promit sa nu o mai fac si alta data ![]()
Bujo, eu in urma stimularii m-am ales cu un chist de toata frumusetea...peste 7 cm si am trecut pe AC. Ca si la Marynik, a fost vorba de hiperstimulare...
Sper sa se absoarba repede si sa revin cat de curand in lupta pentru bebe...oricum va mai dura ceva timp...dar nu renunt la visul meu...
Voi face oricum o pauza si voi lasa lucrurile sa vina de la sine...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
Butterfly1 spune:
Sunt acasik la mamik mea si mai stau si eu cu ea. Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand pe forum sa vad ce se intampla
. Cred ca o sa pap si eu acum nishte ciorbik.
Butterfly1
voicu_bebi spune:
Oana
iubita imi pare rau ca ai acel chist..sper ca se va micsora cu ajutorul AC...si sper ca in cel mai scurt timp sa ne anunti de 2 liniute...si iti multumesc de sfat ,am sa le iau pe toate in considerare.
Cristina
bravo mama ,pofta buna.. si eu parca as face o ciorbita dar cred ca saptamana viitoare ca nu prea am chef de bucatareala in weekendul asta.
Anca..

Butterfly1 spune:
Pana la urma mananc oushoare fierte si o cana de laptic pt ca mamik mea imi face acum ciorbitza de stevie...yami-yami !!!!
Abia ashtept sa pap.Diseara o sa mananc piept de pui cu salatzica verde.![]()
Butterfly1
Alexa.1983 spune:
Am fost pe faleza..ne-am intors...a fost tare frumos..
si e atat de cald......
....
...
TESTELE MELE!!!...
LAURA
+4
voicu_bebi spune:
Cristina..bravo mama papa ..eu nu am mai mancat ciorba de stevie...dar cred ca e buna. Tu locuiesti singura cu sotul ? sper sa nu te superi ca te intreb. pupici
Alexuto
super tare ,abia astept si eu sa vina vara sa mergem la mare in 3 sper eu
...si asa zici e cald? vreauuu si ioooo..adu-mi si mie un nisip , o apa ceva..
Anca..

noname spune:
Fetelor
-ici la toate.
Eu mi-am scris povestioara despre ce am facut la medic pe ASPIRANTE OPTIMISTE, ca am vazut ca aici nu mai vreti sa scrieti de teste, etc., dar acolo am vazut ca nu mai intra nimeni si toata lumea spune ca distractia s-a mutat aici
. Eu nu mai inteleg nimik.. asa ca... pana inteleg ceva voi scrie tot acolo.
Pupicei!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
Butterfly1 spune:
Da Ancutz , eu stau cu sotzul in Bucureshti , dar acum sunt la mamik mea la Slatina.
Noname , noi suntem aici daca ai nevoie de noi. Probleme cu bb-lul ? Virtbim la aspirante !
Si eu
!
Butterfly1
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Am fost pe faleza..ne-am intors...a fost tare frumos..
si e atat de cald......
Ce faci dragutaaa???
`Neata tuturor...e un frig la NY de crapa pietrele.
Gabitza felicitari pentru bebe!!!
Marynika ...draga mea ce faci ...cum esti azi???

Arianna...da asa e...ai dreptate!!!
Crisa
Mai vorbim
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
Blanche25 spune:
Subscriu la ce au spus Crisa si Marinik. Mi.e dor de discutiile noastre de demult...
Crisa te asteptam sa te trezesti!!!!
Eu am racit, exact asta nu imi trebuia. Ce nu imi place sa racesc.
Va pup pe toate si weekend cat mai placut.