Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Butterfly1 spune:
Fetele trece-ti-ma si pe mine in listutza cu datele de nashtere : 15 aprilie 1981.
Care se pricepe la asta sa-mi explice si mie terminologia asta de uter eco...nu stiu cum sau endo...pisici...ca eu sincera sa fiu n-am auzit pana acum , asta e...
Ancutzule capul sus si mergem mai departe , da ?
Butterfly1
voicu_bebi spune:
Ramo ce sa mai repet daca miercuri avea valoare 0,100..nu mai are rost sincer daca vedeam sacul la eco mai ziceam dar asa nu cred
Anca..viitoare mamica 

Butterfly1 spune:
Ancutz , ce-am vorbit noi ? Fruntea sus fetitza ! O sa fie bine...trebuie !!!! 
Butterfly1
baby_r7 spune:
fetele eu fug acasa......................incepe weekend-ul................ca de cand il astepta. sa vina ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bebi eu te sfatuiesc chiar daca ma vei bombani..............sa mergi la elt echografist.......si sa schimbi dr.
ti-am zis si pe mess ca mi se pare aberant ce ti-a explicat..........
daca esti in z70...........nu ai cum sa ai sarcina incipienta............
cu parere de rau iti spun ca eu cred ca s-a oprit in evolutie...........
sper sa ma insel si sa fii bine totusi..........
si sper sa fii bine!!!!!!!!!!!!
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
Butterfly1 spune:
Ancutz , Baby are drepatate. Incearca sa vezi daca poti face o eco in alta parte sau du-te la dr tau. Poate a fost o gresala, poate ca dr ala s-a inselat.
Butterfly1
maryb spune:
bebi, imi pare rau ca vestile sunt proaste, dar sincer si eu cred ca este oprita in evolutie. la fel am patit si eu la sarcina trecuta, testele nu mi se pozitivau desi zilele treceau, la beta hcg imi iesise 260 si normal la varsta aia a sarcinii trebuia sa fii undeva in jur de 2000 si la fel dr. mi-a spus ca poate am ovulat eu mai tarziu, desi eu nu credeam asa ceva ca ar fi insemnat sa am CM de 34 de zile, iar eu nu am avut niciodata asa CM. Apoi la 6s, sarcina mea corespundea la 5s si atunci s-a si oprit. deci....cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca si la tine cred ca s-a intamplat asa. sper sa nu ma urasti pentru ceea ce ti-am scris, dar asta este adevarul.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
si oricum la cate zile de intarziere ai tu clar trebuia sa se vada macar saculetul la eco....desi eu cred ca ar fi trebuit sa se vada mult mai mult daca era sarcina....sincer, imi pare rau, sper sa-ti revii cat mai repede si sa o iei de la capat. 
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele