Leoaicele DC (12)
Raspunsuri - Pagina 6
katty spune:
Si eu tot dupa 17, mai degraba 17.30, as veni si cu Andrei!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
anca_vlad spune:
va trebui sa vb si cu DODO sa poata cobora si ea maine va merge la control la clinica de la piata alba iulia si in functie de ce ii va spune medicul va vedea ce program va avea!
asa ca si eu pot dar va trebui sa asteptam ziua de maine sa ne organizam cu date concrete!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
katty spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
va trebui sa vb si cu DODO sa poata cobora si ea maine va merge la control la clinica de la piata alba iulia si in functie de ce ii va spune medicul va vedea ce program va avea!
asa ca si eu pot dar va trebui sa asteptam ziua de maine sa ne organizam cu date concrete!
POZE VLADUT
E ok asa, asteptam ziua de maine, tu tii legatura cu Gabi, si in functie de programul lor ne organizam! Primul pas a fost facut ca ne-am pus cumva de acord!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
anca_vlad spune:
Eu asa zic ca e mai bine!
asa facem, azi sunt numai un zambet, abia astept sa ajung acasa sa vb si cu sotul din dotare ca va trebui sa reorganizam diminetile si gradi cu vlad la gradi dar ne descurcam noi!
e un tip cerebral si se entuziasmeaza mai greu ca mine asa ca astept sa faca o analiza SWOT si sa imi prezinte punctele slabe!
POZE VLADUT
catutza spune:
Daria , LA MULTI ANI!!!!! sanatate, fericire si o viata cat mai lunga si plina de realizari si bucurii 

Revin mai pe seara sau maine ca acum am treaba cu Bioasa mea
mama pe ea.
Gabi , tin pumnii sa fie maine bine la doctor 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Dodo, pe unde sunteti ??? Cum sunteti ???
Sunt prin zona, blocata de shale si cu sefii :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
anca_vlad spune:
si eu tot prin zona incep sa imi strang din lucruri!!!!!!!!!!!de la munci ca abia astept sa plec!
sa o iau de la inceput!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Am vb cu Gabriela la telefon au iesit de la control si au plecat spre gara si spre CONSTANTA.
AM VESTI BUNE!
Pe Bogdanel nu il opereaza in urmatoarele 6 luni, ochiul drept nu are NIKA, nici urma de cataracta, e SANATOS, pentru ochiul stang i-a tat piacaturi tratament timp de 6 luni si nu e cazul sa il opereze momentan, medicul vrea sa afle daca cataracta este din nastere sau dobandita!
GABI ERA FFFF FERICITA II VENEA SA CHIUIE DE BUCURIE! 

POZE VLADUT
LiliaToma spune:
Am vorbit cu Gabi, doctorul a decis sa incerce intai cu un tratament inainte de a decide operatia.
asa ca acuma Gabi e in drum spre Gara de Nord, pleaca acasa.
Din pacate eu nu apuc sa ma duc pana la gara, dar daca e cineva dintre voi care pana in 17 poate ajunge sa se intalneasca cu ea, ar fi bine sa o sunati sa vorbiti cu ea ca sa va intalniti...
Imi pare atat de rau ca nu am reusit sa ii intalnesc....