Leoaicele DC (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Pana la urma ne intalnim sa mergem la Gabi?
si eu tot dupa 18 pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu inca vreau sa mergem, poate ne intalnim pe acolo, Lilia!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Pana la urma ne intalnim sa mergem la Gabi?
si eu tot dupa 18 pot

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

lilia am vb cu gabi la telefon ceva mai devreme este la spital asteapta sa vina medicul al control, au spus 9.30 dar era deja 10.30 si nu venise, a ramas ca imi da ea bip cand stie care e agenda pentru azi, eu nu pot la 18.00, dar o s aincerc sa dau o fuga pana la ora 17.00 asta in functie si de programul lor!

va pup!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Buna dimineata.
De aspirat se aspira singura daca ... ii ofer diferite kestii: se joaca dup`aia cu freza mea, ...

Sa inteleg ca are o pasiune sa te coafeze, sau se joaca cu parul tau? Ca daca e asa sa se ia de mana cu Andrei care e disperat sa se joace cu parul meu!! Nu stiu de unde chestia asta, pe mine ma enerveaza, si nu prea il las, o fi o chestie de rasfat?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

DODO are vesti bune!

o las pe ea sa vi le dea!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
eu(noi)suntem tot "acasa".L-a vazut d-ul dr si azi nu se putea pronunta daca si ochiul drept trebuie operat ,daca e un inceput de cataracta...daca..Din cauza acestor necunoscute ne-a programat joi la 13.30 la cabinetul particular(din spre piata Alba iulia)sa poata privi mai bine(ii se administreaza picaturi pt dilatare pana atunci).

Sincer pe deoparte ma bucur pentru ca asta inseamna ca un ochii este bine(sau mai bine)si stiu ca-i f important.Pe de alta parte mi-ar fi placut ca totul sa se termine si sa mergem acasa.

Stiu ca operatia se va face sub anestezie generala,inainte de aceasta va trebuii sa ia niste pastile si picaturii...

Multumesc de incurajari.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, felicitari pt vestile bune !!!
Tinem pumnii in continuare !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Si eu ma bucur de vestile bune, Gabi, deci sigur pana joi nu va internati, nu?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Daria
Katty sigur nici joi pt ca la 13,30 consultul asta daca o sa intru conform programarii(dar...),dupa masa nu se fac internari din punctul meu de vedere.

Dr.obisnuieste sa interneze ex:azi pt operatia de maine...deci nu ma vad nici vineri internata...oricum joi voi afla sigur(sper)

intregul al leoaicelor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , ma bucur mult ca e bine Bogdanel cu un ochi tin pumnii pentru joi

Daria , la noi nu merge inca cu santajul, dar sper sa mearga curand, ea sta sa ii pun ser dar de aspirat nici gand si multa sanatate si Giuliei

Anca , e bine ca durerile tale de fiere nu sunt asa de dese.Multa sanatate si lui Vladut

Katty, Andrei ce face nu ai mai scris nimic de el.

Lilia , tu ce mai faci, nu ne mai scrii nimic de voi?

Noi astazi am fost la cumparaturi, am facut mancare am pus aspiratorul , maine spal aragazul si sterg praful ca azi chiar nu am mai avut cand.Mai am si un teanc mare de calcat sper sa ii vina maine randul.Va si va doresc o noapte linistita la toate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput