Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pregateste-te Ruxi!!! Vin Barbie-urile si poneii imediat si peste tine! Mi-ar fi placut sa vina excavatoarele peste mine, dar nu cred ca e timpul pierdut. Alexandra oricum pare mult mai pasionata (deocamdata) de masinute. Freaca la masinute pe parchet, toata casa, iar papusile stau atarnate cu picioarele in sus in cosul de jucarii...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marinela, ce frumos. Succes cu activitatile!

Ce papusi, ce ponei? Sa va zic de Miruna. Culoarea preferata: albastru - mai bine de jumatate de bluze sint albastre; fuste si rochii - sa nu vada in fata ochilor; doar blugii sint buni, nici macar alti pantaloni rosii sau maro; papusi - nici nu se uita la ele, nici nu pune mina sa le dea la o parte. Deci nu inteleg cum altii asociaza fetitele cu ponei roz.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Asa eram si eu, Simona, mult mai mult imi placeau masinutele si avioanele (avea tata niste machete de avioane, le punea sus si tot puneam gheara pe ele, ce se mai supara). Iar la capitolul fuste/rochii, eu nici acum nu ma imbrac in fusta decat fff rar.
Dar ideea de barbie mi-a dat fiori, recunosc, mai ales ca am vazut la fetita unei prietene niste exemplare si mostre de vestimentatie.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nici Ana nu-i cu papusele si cu roz. Mai bine masinute. Totusi se joaca destul de mult cu caruciorul in care salasluieste un bebe. Acum pasiunea ei sunt puzzle-urile, de vreo 2-3 saptamani le-a luat pe toate din casa la rand, puzzle-uri la care nici nu se uita acum 2 luni. Si le si face.
Si iarasi mare pasiune de ceva timp incoace cititul povestilor; ii citim zilnic 2-3 ore si iar si iar aceleasi povesti de mai multe ori; i-am luat carticele mici si subtiri cu cate o poveste pe care le manevreaza f. bine, are multe acum. Si stie fraze intregi pe dinafara din ele. Ce nu-i place - inca - sa le auda la cd/dvd, stiti voi, cum era teatrul radiofonic pe vremuri; ce-i drept sunt povestite cu mai multe amanunte si cred ca n-are rabdarea necesara.
Aseara a venit sotul cu bilete la teatru pentru duminica dimineatza, Alba ca Zapada; sa vedem cum va fi, e prima data pentru noi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun, eu sunt muuuult mai bine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

ia sa ies si eu de dupa perdea si sa salut piticodromul.

De data asta absenta mea a fost motivata, am avut o gripa tare urita. Acum sunt ceva mai bine desi nu refacuta complet. Noroc ca baietii mei nu au luat de la mine gripa astfel ca am fost singura la pat de mai bine de o saptamina.
Ramasesem datoare cu surpiza de 8 martie, Marinela parca a anticipat, am fost la Disney on Ice si a fost absolut superb.
Am citit ca ati vorbit despre greutatea copiilor, acum vreo luna v-am scris despre inaltimea si greutatea lui Alberto asa ca nu mai revin ca de atunci nu l-am mai cintarit. Nu e deloc gras, arata doar bine facut asa cum de altfel ne-a zis si doctorul si faptul ca mai toata lumea crede ca are in jur de patru ani chiar nu ma deranjeaza deloc, fiecare copil cu ritmul propriu de crestere si dezvoltare.
Si la capitolul limbi straine Alberto sta f.bine, ce ma bucura mult e ca separa clar limbile, traduce dintr-o limba in alta cuvintele si e foarte interesat de corelarea cuvintelor dintr-o limba in alta.
Uram un Paste fericit pentru toti catolicii si toate cele bune.

Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sincer, noi ne bucuram ca Anca vorbeste, nu conteaza in ce limba.
Noi am venit exact in perioada cand isi dadea drumul la vorba, si ne-a fost teama de un blocaj.
Si suntem multumiti ca intelege romana, dupa o luna de stat in Ro va vorbi mai bine, sunt convinsa.

Si ea este cu papusile si cu roz, lui Victor nu i-au placut jucarii clasice de baieti: masini, trenuri, excavatoare.
A, dar nici ea nu vrea rochite, clar prefera 'pantaon".
Lui i-au placut aspiratoare, si chestii de construit : diverse machete.
Asa ca ma bucur ca avem si un copil la care merg jucarii clasice.
Nu va spun ce agitatie era cu cadourile ptr el.

Dana, si noi am fost la Disney On Ice, cel mai tare Ancutei i-a placut "chateau". Lui Alberto ce i-a placut ?

Cristina,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Petra a calarit pe ponei la circ, nu era roz, dar i-a placut
Voi le mai dati laptele gras? pana la ce varsta merg toate grase (untul, laptele, smantana, etc)? Si la voi s-a scumpit laptele La Dorna? in hyper, unde e cel mai ieftin, nu scade sub 4,5 lei

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cristina si eu am fost stresata de schimbarea de mediu cu Iaris,mai ales ca el nici acum nu comunica cu cei care nu vb romaneste...nici nu sunt eu foarte deranjata de asta, dar a avut cateva zile o asistenta din Alger, care vorbea foarte frumos franceza si de la care a ramas cu cate ceva, dar Iaris nici nu o baga in seama.Primele doua zile au fost de cosmar.Atika mi se plangea mie, el mi se plangea ca nu vrea la gradi la Atika ca el vrea la GAbi...eu recunosc ca IAris aici nu invata franceza cum as vrea eu, dar nici nu ma deranjaza atata timp cat comunica, indiferent cum.Aici toti copiii sunt romani, cu exceptia unuia, care bietul a invatat si cuvinte romanesti, si are posibilitatea sa se joace in romana....dar eu ador copiii mici care vorbesc alta limba, am si la scoala copilasi de 3-4 ani , cand ii aud mi-s dragi de mor.
Cat despre copiii care sunt atrasi de limbile straine de mici...chapeau ....adica jos palaria...profitati mamici, eu as cauta o activitate in limba respectiva care sa il stimuleze.Iaris e foarte atras de engleza si asta doar de la desene..si la vara va face o activitate de genul asta care sa il stimuleze in invatarea limbii engleze.Franceza intelege foarte bine...dar daca eu nu comunic cu el in franceza nu vb cu mine acasa decat f putin.Poate par absurda, si ma repet, vreau sa stie cine este, sa poata sa aiba o discutie cu bunici lui fara ca ei sa planga ca nu il inteleg, vreau sa inteleaga ca noi suntem romani si acasa vorbim romaneste.Nu m-a lovit patriotismul ca daca era asa eram tot in Romania, ci pur si simplu mi se pare normal safie asa.Mai incolo poate sa aleaga ce vrea, deocamdata am ales eu si sper sa nu imi para rau.Si ma refer strict la mine si la piticii mei ..de pe creierul propriu.Cred ca fiecare isi cunoaste copilul si poate alege varianta cea mai buna pt el.Dar vad ca si Diana vorbeste cu Petrut in romaneste si cred ca si ea are motivele ei
Sa nu va suparati ca bat apa in piua cu subiectul asta, dar am si eu cui ma plange ca in alta parte nu ma duc sa spun ce ma doare.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, fetelor!

Marinela, si eu l-as incuraja sa vorbeasca in romana, si-asa mediul bate familia, romana o sa cada in dizgratie, asa ca e bine ca tragi de ea cat se poate, asa cred.

Mergi la inceput