Barbatii ar ierta..?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

quote:
Originally posted by kokiy
Desi eu sunt o si-mi place sa flirtez foarte mult(imi place sa-i vad ,iar eu sa le dau flit in cele din urma) nu m-am gandit niciodata sa-mi insel sotul.

Ai fost foaaarte simpatica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

discutati intr-un grup de femei despre ce ar face sau nu barbatii ? adica ... va puteti pune in pielea lor ?

io n-as ierta si n-as avea pretentia sa fiu iertat.
nu atat pentru faptul in sine si ceea ce s-a intamplat ci pentru ca a pus punct unei stari de incredere si respect reciproc pe care bazam toate sentimentele mai departe. alea bune.
daca omul langa care ai stat atatia ani (la noi deocamdata doar 11) si langa care vei sta "pana cand moartea va va desparti" atunci esti singur pe lume.
avand un copil nu as vrea sa ne despartim, e mai important decat orgoliul meu dar nimic nu ar mai fi la fel, ar fi doar politetze.

mi-e usor sa vorbesc pentru ca mie nu o sa mi se intample vreodata.

:)

(un sot)

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

femeile s in topul iertarii de dat!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

Eu, din ce3 am observat, am vazut ca ei dc ar avea suspicuhni cu privire la infidelitatea noastra, ar trata rapid problema, si cr ca ar astepta sa le demonstram lor ca nu e asa....noi, femeile, avem banuilei, dar stam pana cand devin cerittudine si pana cand strangem dovezi sa le aratam lor c ane insala.tampenie. D-aia ne si insala barbatii (in general),pentru ca li s-a acceptat, de-a lungul anilor, pentru c afemeile au fost slabe si dependente de ei, ptr ca tata a inselat-o pe mama si mama l-a iertat, ptr ca colegul de servici insala, ptr c aprietenii insala..si li se accepta. De-aia. Si femeia de aia nu are voie..ptr ca barbatii e-au dat papucii la infidele. Scurt, In timp,asa. Eu asta am observat.
Iar cand va ganditi dc ati ierta infidelitatea..nu8 va ganditi ca ati afla pur si simplu c-a facut sex cu una, si s-ar ruga sa il iertati (dupa ce in prealabil ar recunoaste...)...Nu..toate astea ar veni dupa o perioada in care voi simtiti ceva la el, el nu recunoaste, incepe sa va tratexze din c ein c emai rece, tot nu recunoaste, va face nebune, paranoia etc;)) gasiti mici dovezi...il ia pe nu in brate., relatia se strica, nu mai sunteti bune decat de scandala, se simte sufocata, incepe sa jigneasca, nu mai face sex cu voi (ca de, sunteti de-a dreptul enervante...),schimba cu voi 2 vorbe si cu ea sta la palavrfe pe telefon, basca incepi sa ai dovezi din c ein c emai multe, si iarta-l dc poti cand ai imaginea lor in fata (chiar dc el zice ca era doar o colega, si tu chiar ai inebunit de tot,ca el te iubeste...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

In legatura cu subiectl asta acare a mia fost talmacit si prin alte subiecte eu zic asa: cel mai bine sa nu ajungi nici sa ierti nici sa fi iertatn(a)... E mai greu cred duopa ce a fost facut pasul, cred ca ceva in increderea celuilalt se rupe si dragostea nu mai poate fi chiar atat de mare.
Noi am discutat subiectul asta inainte de casatorie chiar daca nici unul din noi nu este gelos. Am ajuns la numitorul comun ca am avea ceva pedepse fizice de dat in cazul acesta: eu ca l-as scurta de obiectul necesar actiunii cu pricina si el m-ar scurta de un abucata gat! Dar cum anii au trecut si viata se schimba eu as zice ca nu l-as scurta de cdotare dar nici cu mine nu si-ar folosi-o din momentul acela in veci si nici divort nu ar vedea ca doar nu am facut copil singura.
Nu a fost aczul nici la unul nici la altul si nici nu cred ca va fi dar m-am mai gnadit citind subiectele de aici ca trebuie cand dai raspuns cuiva sa te pui in pilea lui sau a ei.
Cat despre plaja plina de fete fara si cu sutien sau de femei din jurul nostru care sunt mai frumoase, mai laptoase... chiar si eu ma uit ca ceea ce e frumos ii place si lui Dumnezeu ... Si apoi mai bine sa se uite cu mine decat sa se uite prin spatele meu. Cei drept nu e cazul dar ii mai arat eu uneori si el e ca si cum: e parca n-ai mai vazut ... Si mai spune: las-o sa o vezi in 5 ani sau mai stiu eu ce alt comentariu. Mai picam cate o data ca una sau unul este 'beton' dar mai mult pe la TV.
Asa ca iubiti-va mult cum ar spune insarcinatul cu dragostea de la un canal si cum am mai spus eu candva LEGAL insa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Just for fun:

Eu, din ce am observat, am vazut ca daca ele ar avea suspicuhni cu privire la infidelitatea noastra, ar trata rapid problema, si cred ca ar astepta sa le demonstram lor ca nu e asa....noi, barbatii, avem banuieli, dar stam pana cand devin certitudini si pana cand strangem dovezi sa le aratam lor ca ne insala.
Tampenie.
D-aia ne si insala femeile (in general),pentru ca li s-a acceptat, de-a lungul anilor, pentru ca barbatii nu au timp de asa ceva (servici, casa), ptr ca mama l-a inselat pe tata si tata a iertat-o sau invers, ptr ca prietena sau colega de servici insala sii li se accepta.
De-aia.
Si barbatul de aia nu are voie..ptr ca femeile le-au dat papucii la infideli.
Scurt, In timp,asa. Eu asta am observat.
Iar cand va ganditi daca ati ierta infidelitatea..nu va ganditi ca ati afla pur si simplu c-a facut sex cu unu, si s-ar ruga sa o iertati (dupa ce in prealabil ar recunoaste...)
Nu..toate astea ar veni dupa o perioada in care voi simtiti ceva la ea, ea nu recunoaste, incepe sa va trateze din ce in ce mai rece, tot nu recunoaste, va face nebun, paranoic etc;) gasiti mici dovezi...il ia pe nu in brate., relatia se strica, nu mai sunteti bun decat de scandal, se simte sufocat, incepe sa jigneasca, nu mai face sex cu voi (ca de, sunteti de-a dreptul enervant...),schimba cu voi 2 vorbe si cu el sta la palavre pe telefon, basca incepi sa ai dovezi din ce in ce mai multe, si iarta-o daca poti cand ai imaginea lor in fata (chiar daca ea zice ca era doar un coleg, si tu chiar ai inebunit de tot,ca ea te iubeste...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

vandal, din cit ti-am citit eu postarile, nu prea sintem de acord in general....dar de data asta as vreau sa sa-ti dau un cimp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

eu am fost iertata. eram pe punctul de a pleca, nici nu ma gandeam ca poate urma altceva. dar am fost atat de socata si impresionata de faptul ca e dispus sa treaca peste, incat ... am ramas. poate ca a fost doar o dovada de lasitate si orgoliu periat (din partea mea). nu stiu. cert e ca nu ma asteptam la asa ceva si am fost complet data peste cap.

si am si iertat. de fapt nu cred ca am iertat niciodata ci doar am mers mai departe langa el. nici de asta nu sunt mandra.

s-ar putea ca Elise sa aiba dreptate cand spune ca o femeie care inseala va pleca cu siguranta, in timp ce pentru multi barbati este doar o joaca in afara curtii.

eu una am plecat in cateva luni. nu cu cel cu care inselasem si nici cu altul. am plecat si atat.

29S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput