Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

dma, nu am apucat sa-ti raspund despre cursurile de la Filantropia, dar a sintetizat Sun tot ce era mai important.
Nu nasc acolo, am ajuns la cursuri intamplator. Cautam pe net pentru sotul meu, pentru acel certificat de absolvire a unui curs de puericultura si am gasit cursul asta.
Saptamana viitoare e lectia nr. 3. Poti sa vii in orice zi de joi, la ora 5. Cursul e simpatic, e tinut de o moasa, poti pune toate intrebarile legate de sarcina, nastere, ingrijire a copilului. Saptamana trecuta am fost, de exemplu, vreo 7-8 viitoare mamici si 3 viitori tatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Buna fetele!!! Si eu vreau la intalneala voastra!!! Dar din pacate n-am cum sa ajung pana in Bucuresti... Sa faceti bine sa faceti multe multe poze!!!
Daca va zic ce pofte m-au apucat azi... a zis al meu ca nu-s sanatoasa la cap!!! In primul rand mi-a trebuit zahar ars, asa cum imi facea mama demuuult, dar neaparat cu bucatele de nuci in el. Sper ca nu cumva sa va fac pofta si voua, nu, nu ma bagati in seama, mai ales ca nu e bun pt. dinti..., si-asa in perioada asta suntem mai predispuse la carii...
Iar a doua pofta, nu va speriati, nu tine de stomac. Oricum, de mult vroiam eu sa fac asta, de cand eram in perioada examenelor si nu-mi statea capul la invatat. Ei bine, am "pofta" de facut puzzle. De cand ma stiu eu asta a fost una din pasiunile mele, insa demult n-am mai avut timp de asa ceva. Am o gramada de jocuri de puzzle, din-alea de 2500, 3000 - 5000 de piese, adunate pe parcursul timpului, toate sunt facute, asezate pe cartoane, si puse sub pat. Unele din ele sunt gata lipite, altele, nu, asa ca am sa dau iama printre ele azi, sa-mi aleg unul si sa ma apuc de treaba. Cand i-am zis sotiorului ce vreau sa fac a zis ca-s dusa rau cu pluta, dar nu din cauza pasiunii (ca si lui ii place sa se relaxeze astfel) ci din cauza ca nu ma vede cu burtica mea sa mai stau asa aplecata cum stateam altcandva, o sa-mi fie greu sa-mi gasesc pozitia. Dar ce... eu vreau sa incerc, si daca n-oi putea, l-oi pune la loc sub pat si gata! dar vreau sa-mi satisfac pofta asta pana mai pot, ca dupa ce vine bebele chiar ca nu o sa mai am cum... El mi-a propus sa ma joc pe calculator, ca sunt in yahoo games tot felul de imagini, mult mai frumoase ca ale mele, dar mie pe calculator chiar nu-mi place, ma dor ochii, si-n plus la alea nu pot "lucra" mai multe zile odata.
Pai ma duc in camera cu TV-ul, si-n timp ce ma uit la "Dansez pt. tine" o sa ma joc si puzzle ( si mananc zahar ars). Voi ce pofte ciudate (dar nu neaparat ce tin de mancare) ati avut in perioada asta? Asa-i ca nu-s singura "dusa" de pe-aici?

Adriana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tecky de-acum sa vezi cum ti-o ia burtica in toate partile si se valureshte! E foarte frumos...o sa vezi!

Sor-mea bafta la trafaletat! Si la strans...da' nu te obosesti prea tare, daaaaa? O sa terminati...stiu io! Vazui ca aveti terminal nou pe Heathrow:)

Adriana ce taaaare! Exact de puzzalit mi-e si mie dor. Sau pofta, cum zici tu! O sa imi cumpar si eu dar maaaari, ca sa am ce face din aprilie incolo:) Pofta mare la crema de zahar ars!

Ma'c sa "ginesc" camera, ca iar a pitit-o iubi...si sa-l pun sa-mi traga-un blitz in ochi. Sa nu va speriatzi de moaca..sunt naspa, cam nedormita, cu o culoare...ciudata, nemachiata..bla bla bla!:)

Poate vine si Garga de la eco, sa ne-o parasca pe Moni!:))

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
Sun,eu sunt de acord sa ne intalnim acolo!
Mada-eu colectionez monede vechi.

rontzy24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

atb-mie nu-mi faci pofta cu crema de zahar ars ca io am facut ieri si mai am si azi din ea dar nu am vrut sa zic pe forum ca sa nu mi-o iau,da' cu nuca nu am incercat,imi explici si mie cand pui nuca?

rontzy24+

Mergi la inceput

Sun, pune repede poze sa te vedem cu freza ta cea noua!!! Si referitor la zaharul ars, sa stii ca nu e crema de zahar ars, e pur si simplu zahar ars, fara nimic altceva in el, doar cu bucatele de nuca, ca de-aia v-am zis sa nu incercati si voi acasa ca dauneaza grav dintilor. (mai ales cum imi place mie sa il zdrobesc intre dinti)
Mada, eu acu nu mai colectionez nimic, in schimb inca mai pastrez colectiile de demult de timbre, glasoare (sau clasoare e corect?) intregi de timbre romanesti, straine. Iar intr-unul din ele, la sfarsit, am dat peste o colectie intreaga de surprize de la gumele Turbo, cu masini... Nu ma mai provocati ca spun tot... Chiar vreti sa ma renegati? ca daca va mai destanui multe din pasiunile mele, o sa ziceti ca nu mi se trage doar de acum, de la graviditate, ci ca asa-s eu, "dusa", din nascare... ceea ce de fapt este perfectly true...

Adriana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Eu am fost cu colectia de pixuri, cred ca aveam peste 200...Dar au ramas toate la un fost iubit, nici nu mai stiu daca exista.Pixurile. nu tipul...Acum m-am reprofilat pe magneti de frigider, asa ca, pe unde sunteti, cand veniti in tara, sa-mi aduceti si mie unul va rog...sa fie reprezentativ

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Rontzy, mai stii acadelele alea de zahar ars ce se vindeau la poarta scolii pe vremuri? Ei, zahar ars din-ala, pur si simplu, pun zaharul intr-o craticioara, pana se caramelizeaza complet, apoi arunc, acolo niste bucatele de nuca, intind totul pe o farfurie, las la racit, si dupa ce s-a racit desprind compozitia de pe farfurie si o tai bucatele- bucatele, si le mamnanc ca pe bomboane. De-aia ziceam eu sa nu faceti ca mine, ca va stricati dintii, si nu vreau sa-mi trimiteti prin posta facturile de la stoma.

Adriana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, felicitari pentru miscarile pe burtica. Ciudat, eu am vazut cum se ridica in sus pielea pe burtica inca de cand am simtit ca misca BB, la 18 saptamani. Cred ca ma uitasem eu cu atentie la momentul potrivit . Acum nici nu mai spun, se vede clar cum misca.

Adriana, si eu sunt cu puzzle-urile, am acasa multe cutii de 1000, 2000 sau 3000 de piese, unele facute, altele nu. Despre pofte ciudate: eu in general nu prea am pofte, cel putin nu mai mult decat inainte . Dar ca fapt divers, mi s-a pus pata pe varful cornetului de la inghetata Top Gun, adica sfarsitul cornetului, ca are un mic dop de ciocolata dupa ce se termina inghetata , sunt dusa cu pluta, nu?

Fetelor, ar trebuii sa ne numim grupul anti lactate ale firmei cu litera D , nici eu nu mananc asa ceva; mie imi plac in schimb cele de la Napolact, in special branza telemea.

Didi 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

fetele, am venit de la eco, sunt tare amarata

Garga e bine, chiar foarte bine, e cu totul in grafic, dar eu nu. Nu am mai deloc lichid amniotic, suntem consemnate la pat pentru 2 saptamani, situatia e nasoala spre grava. In doua saptamani trebuie sa incerc sa cresc cu 100% cantitatea de lichid amniotic ca sa fim la minimum acceptabil si care asigura o oarecare rata de supravietuire .

Sunt deprimata rau, mi-a zis ca repausul la pat e singurul lucru pe care il pot INCERCA, si ca e o chestie metabolica, am metabolismul bulit

Ma tarasc spre dormeza, o sa mai vin pe la computer, poate mai gasesc un umar pe care sa bocesc

Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput