Sudul Germaniei -Lindau???

Sudul Germaniei -Lindau??? | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Dragi forumiste,

Am o oportunitate de a petrece 2 saptamani la sfarsitul luinii august la Lindau. Uitandu-ma pe harta mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc care aeroport mi-ar fi cel mai apropiat de Lindau si care ar fi ruta cea mai practica. Vreau sa rezerv biletele de acvion dar nu stiu ce sa aleg... cele mai apropiate mi se par Zurich si Stuttgart. De asemenea Freiburg- dar nu prea am vazut curse Bucuresti- Freiburg. Ceva mai departe ar fi Strassbourg si Munchen .
Stiu ca sunt fete pe forum care locuiesc in sudul Germaniei sau nordul Elvetiei sau pe Insula Mainau.
Ar fi importanmt si ce posibilitati de transport as avea din aeroportul respectiv pana in Lindau, caci n-as vrea sa exagerez deranjand pe cei ce ne-au invitat.
Va multumesc anticipat pentru ajutor,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca te intereseaza trenuri:
www.bahn.de
este f complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Friedrichshafen e cel mai apropiat aeroport, sau Altenrhein in Elvetia......dar sunt aeropoarte mici nu stiu daca gasesti ceva sau binenteles Zürich, e la o ora de mers cu trenul, masina de Konstanz, si de acolo poate mai o ora pana la Lindau.
Munchen sau Stuttgard sunt cam la aceeasi distanta....poate München ceva mai in drum
.....stiu ca din altenrhein au zboruri zilnice la Viena. Poate poti combina ceva asa.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

din stuttgart poti lua trenul, exista legaturi din ora in ora sau la jumatate de ora, depinde de perioada zilei.
münchen e putin mai departe de lindau, nu mult, doar vreo 15-20 de minute diferenta la calatoria cu trenul.
iar din aeroportul stuttgart ai s-bahn-ul ( un fel de metrou ) care te duce direct in gara principala a stuttgartului, nici macar nu trebuie sa iesi din aeroport, cobori pur si simplu la etajul subpamantean, iei bilet de la automat si gataaaaa! ( o sa trebuiasca sa te uiti la codul statiei si sa il formezi pe taste, gara principala e insemnata ca "hbf" sau "hauptbahnhof", dar banui io ca stii germana ).
asta ar fi forma cea mai simplificata de calatorie fara a deranja prea mult gazdele, in schimb, daca se ofera sa vina dupa voi, e si mai simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Adun informatii si apoi aleg cea mai buna solutie

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput