Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Alinutzo, bine ai intrat in concediu, apropos
!
Sa stii ca am despartit-o pe Ioana de Suzi, ca era suparata rau cand o pierdea. Asa ca am fost o mama egoista, si din cauza de lene in a ma ridica de fiecare data sa i-o inapoiez, sa o culeg de pe jos, sa sterilizez...le tin pe cele trei Suzi la indemana...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Elara, uite linkul: http://www.bebe-strumf.ro/produse/pe-categorii/bebe-strumf-isi-decoreaza-camera/ In Bucuresti le livreaza imediat daca le au pe stoc. Te sfatuiesc sa suni la telefon sa vezi direc daca le au sau nu, ca sa stii cat trebuie sa astepti. mai ales ca te pregatesti intens de nastere! Bafta multa, bebitza sa fie sanatoasa si tu sa te recuperezi rapid!! Pupici!
De ieri ma tot gandesc ca am cumparat marsupiul pt bebe si eu as fi iesit cu el, dar noroc cu Anca, ca mi-a deschis capul...ca cica de la 2 luni se pune bebe in marsupiu!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Olgutz, 2 pic pe zi de Vigantol ne-a dat si noua. De azi incepem. Si cred ca aici nu e poluare asa de multa... dar nu inteleg, ce legatura are cu poluarea?!
Mi-am amintit de "polutia" lui Ionutz Dolanescu!! Ati vazut la carcotasi?![]()
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ioana, nici eu nu am inteles treaba cu poluarea....e singurul lucru fara sens pentru mine pe care l-a scos, in rest mi-a placut mult de pediatra! Poate o fi vreo legatura, si imi scapa mie...Deci si tu tot cu doua picaturi!
E un dulcic David, mor de nasucul lui in vant
!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Eu ma tot intreb de unde o fi luat nasul asta smecher!!![]()
poze
numeioana spune:
Am uitat sa va spun ca bebe era fornait rau, asa ca am pus in functiune batista bebelusului si nu va spun ce am putut scoate de acolo!!!
A plans nitel, dar cred ca a simtit si el ca i-am facut bine...![]()
poze
lyvy spune:
Am fost de dimineata la eco,si doc mi-a vazut ceva ramasite,asa ca in 5 min am fost pe masa si m-au chiuretat, a fost GROAZNIC SI FOARTE DUREROS,mai ales ca valvele imi stateau in epiziotomie si ruptura.
Era prea frumos sa se termine frumos!!!
Livi
+40+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
varuna spune:
Buna dimineata iubite randunici !!! Multumesc pentru raspunsurile despre tampoane. Eu sunt cam morcovita ca tre' sa stau in pat si bineinteles nu am stare deloc, de ieri tot am contractiile BH care sunt fff dese, imi tot schimb pozitia, mai trec, ma mai doare spatele...chestii.
Pupicei pentru nascatoare si nu numai si trec la majorete.

Hai Luny !!!

Hai Vio !!!

Apropo ati vazut articolul din Jurnalul National despre indemnizatia de mamica????Chiar sunt curioasa ce-o sa se intample si daca...
Cred ca o sa intru mai tarziu...pana atunci pupicei.

Ana
38+ cu
Mara Sofia
Marutza
varuna spune:
Livy scumpa de tine prin cate treci si tu...te pup apasat si Doamne Ajuta ca asta sa fie ultima piedica...
Ana
38+ cu
Mara Sofia
Marutza
Kya spune:
Buna dimineata! Eu imi savurez cafeluta si va invit si pe voi!
Luny
ma bucur ca ti-a placut ![]()
Si galeria de rigoare:
Asteptam vestile bune despre puiutul Matty!!!
Elara deci gata si tu cu data nasterii! Wow!!! Felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun
Cu curaj inainte.
Lyvy biata de tine, imi pare rau pentru chinuiala de la doctor. Dar cum de-a mai ramas ceva inauntru? Nu a curatat dr bine dupa nastere?
Varuna ce e cu alocatia pentru mamici? Iar ameninta ca o maresc? Eu nu prea mai am sperante ca se poate imbunatatii ceva.
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!