Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ruxi tot astept sa ma anunte ca m-ai invitat.
Mie imi trebuie pe aproape magazine bune cu mincare, altfel am duc si 3 ore ptr niste hamsii.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca acu facui bine.
Josefine, ma bucur ca ti-a placut.:)
Melodia asta a aparut in 2005 cand noi conduceam din Houston catre West Lafayette, IN. Noua ne-a placut Houstonul enorm si visam ca odata sa ajungem acolo (fara snow and rain ). Avem prin casa numa' tot felul de insemne cu Texas.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Fetelor, voi purtati lentile de contact??
Parca ma doare fundul ochiului...o fi normal???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Eu port lentile de contact (de vreo 11 ani)...
Port din cele de 2 saptamini, apoi aruncate. Am incercat zilnice dar ieseau greu din ochi. Acum am Acuvue Advance cu Hydraclear si sint foarte bune.
Poate nu ai dioptria potrivita sau nu "fit" pe ochi...sint diferite marimi (curvature, etc).

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri. O sa astept re-programarea pentru reinnoirea GC-ului si apoi merg sa schimb numele si SSN-ul.
Intre timp, o sa-mi trimit si pasaportul la Ambasada pentru schimbat.Sia sa, prea curand nu plec pe nicaieri.

Vai, am vzut paianjenul acela. Offff, mai bine nu ma uitam (citeam), caci m-au trecut numai fiori pe sira spinarii.
Sa va zic ca ... in ultima saptamana de gravidie, am gasit un scorpion on the floor... in living room??? Mergea alene , n-avea el treaba... isi facea plimbarea de dupa-amiaza. Mi-a stat inima in loc si.... abia dupa vreo 30 de secunde, am luat un pahar si l-am acoperit. Am stat asa vreo 3 ore, pana a venit sotul si l-a luat.

Acum, planul este sa izolez, etansez casa cat de mult pot, peste tot.

Merg sa citesc din urma.
Pupici.

Avem ceva pozici noi la semnatura...cu bebe Andrew.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lai

Noi avem acum pe o raza de cateva blocuri Jons (un lant de magazine al unor armeni, cred ca doar in sudul Californiei il au), Ralphs (e in 'tagma' cu Safeway & co.) si Trader Joe's. Cel mai mult mergem la Jons; pt. vin si inghetata la Ralphs ; si pentru mancare semi-preparata la Trader Joe's. Cateodata mai mergem si la Whole Foods, dar mai rar; si eventual mai dam o tura pe la rusi (dar Jons are destul de multe produse 'etnice' est-europene). Intr-o vreme cumparam diverse si de la Costco, dar luam mult de-odata si nu se consuma si pana la urma pentru noi doi nu prea merita.

Ofertele sunt ale consortului (io nu terminai inca) si sunt asemanatoare. Pt. o vreme Houston a fost singura 'pe masa' si am reusit sa ma auto-conving ca e cel mai bun loc de pe fata pamantului acu' de cand aparu si Oregon nu mai sunt atat de sigura - parca totusi Oregon e mai pe sufletul meu.. chestia care ma roade pe mine cel mai tare e unde or fi sanse mai mari sa-mi gasesc si eu ceva rezonabil dupa ce termin..

Lai

pai tu stii cel mai bine, nu? ce universitati sunt in fiecare dintre zone.
si pe sufletul meu ar fi oregon-ul. de altfel pe sufletul meu este in acest moment orice nu este california. mi se pare cel mai nerentabil loc ptr un emigrant.

apropos de lentile, fi-miu tocmai mi-a busit o pereche de ochelari. ca sa-mi fac alta acum imi trebuie prescription? merg la medic? sau, asa ca-n ioropa, se face gratis, de catre tehnicienii magazinului, la locul de unde cumperi ochelarii?

cele care ati dat examen ptr DL, recent, si poate in zona mea: v-a pus sa faceti si parcare? sau ce anume "manevra speciala" v-a pus sa faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mie clima din Socal (adica Sudul Californiei) mi se pare atit de aproape de perfectiune, incit nu stiu daca m-as muta vreodata de aici. De diversitate si oportunitati nu mai vorbesc. Iar poluarea nici nu se compara cu cea din Phoenix, de ex. (ca tot o vazui si traii pe proprii-mi plamini citeva zile) sau cu cea din... Bucuresti E drept ca din zona in care stam acum m-as cam muta in SD, recunosc ca mi-a (ne-a) placut mult. Dar sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, cred ca Texas ti-e mai bun.

Andrada, sorry... Mi se intimpla si mie, acum am scapat. Desi ma blochez si in fata copiilor citeodata. Too smart for me!

Ruxij, eu tot la Kroger (Safeway e si asta). E aproape. Mai am un Tom Thumb, dar ala-l calc mai rar. La Costco am renuntat pina la urma, nu pot sa deal cu cantitatile alea, desi sintem patru. Prefer varietate. Am in schimb Target si Walmart din alea mari, care au si alimente. La Target cumpar mai rar, dar Walmart e surprinzator de bun. Legumele si fructele sint proaspete si la preturi decente, nici carnea nu-i de lepadat. Si e bun pentru basics. Sprouts si Whole Foods sint mai departe, dar de acum pot sa conduc si singura pina acolo. Prefer sa merg la Sprouts. As vrea si eu la Trader Joe, dar aici n-avem.
Andrada, mai spune-mi ce sa cumpar de la asiatici (si ce sa fac cu ele!).
Si vreau si eu sa stiu: care-i povestea cu laptele neomogenizat? Ca eu cumpar organic!
Honey, mi-a stat si mie inima in loc cind am citit de scorpion! Eu nu m-am intilnit cu niciunul, dar am vazut la news ca in cartierele noi de la nordul nostru intrau frecvent in casa (vara trecuta). Eu mai gasesc vara cite un gecko. Stiu ca sint nevinovati, dar tot nu-i vreau in casa.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele am avut interviul ptr cetatenie. A fost ok, pe 30 aprilie o sa am si patalamaua ca mi s cetatean american ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Corinadana!
Ramona...Walmart cu alimente...noi nu avem asa ceva pe aici, adica avem Walmart dar nu are alimente. In schimb avem un Ross (mai pe sufletul meu asa, ca eu pot sa stau fara mancare, dar fara sa imi cumpar o rochie pe saptamana nu), asa...la Ross se gasesc haine de firma (cu F mare), mi-am luat super rochii Calvin Klein cu 35 de dolari, sau genti Nine West, pantofi, sunt cam cu un sezon mai vechi, si au si multe porcarii, dar merita scotocit.
Noi facem cumparaturile de la Publix, Sam'sClub (un fel Costco), Ward's (legume proaspete, carne organica), Asian Store (pt miso soup si vinete ieftine) si Russian Store (pt alimente romanesti). Foarte rar ma mai duc si la Farmer's Market.

Si acum cateva bancuri:
"Sotul vine capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta:
- Faa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?!
Nevasta face si ea spume:
- Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!!
Sotul:
- Da, ca asa sunteti toate!
Nevasta:
- Ba nu!
Sotul:
- Atunci zi-mi CEVA PROFUND.....ceva care sa ma bucure si sa ma
intristeze in acelasi Timp!
Nevasta, dupa ce se gandeste putin: - Bine ...o ai mai mare ca a lu' frate-tu!

Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un moment apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine cu taurul dupa ele, se opreste una si spune:
- Mai bine fac un vitel decit un infarct.

Cum se definesc sentimentele contradictorii?
- Daca iti vezi soacra in masina ta cea noua stand sa cada intr-o prapastie... "

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

California e cel mai frumos stat dupa parerea mea, eu acolo as vrea sa traiesc. Dar prea scump pentru buzunarele unui nou venit, cu familie si copii. Asa ca ma multumesc with the snow and the rain lol

Eu daca as fi in locul lui lai m-as duce in Houston fara ezitare, da' e chestie de preferinta, asa ca nu pot sa dau sfaturi, nu vreau sa ma injure dupa daca nu le place. Oricum, io zic ca Texas kicks ass!

Bai am primit o chestie de la IRS, cica pe langa return ne mai dau cate 1200 de familie plus 300 de copil. Asta dc. nu avem income peste 150 mii de familie. Noi nu depasim 150 mii. Dc. depasesti cica tot iti dau ceva, dar mai putin. Ura! Ati primit si voi?

Mergi la inceput