Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce liniste e pe aici!!!!
Nicoleta, nu am vrut sa te speri!!! Daca ai nascut unul de 3.800kg inseamna ca mai incape unul la fel!!!!
O sa fie bine, nu iti fa griji...oricum cand il vezi si il tii in brate, uiti si daca a avut 6kg!!!!

Eu azi am fost sa imi iau lentile de contact...mi-am facut si control oftalmologic si spre surprinderea mea am aceleasi dioptrii ca acum 7 ani, tot -0.50 la ambii ochii...deci nu cine stie ce!!!! S-a chinuit ceva dr sa imi puna lentilele in ochi...caci nu e o priveliste placuta un deget care vrea sa iti intre in ochi!! hihi...Sa vedem cum le dau jos diseara si le pun maine dimineata la loc!!!!!

Am pus ceva poze noi:
http://community.webshots.com/album/562820893pmXNFP

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

sanzi-m-ai binedispus dis de dimineataE suuuuper poza cu Davis-alien http://good-times.webshots.com/photo/2811612590087737923gzUieQ

va mai pun si io poze de la intalnirea dc din Oradea noastra.
Asta cu balonu' alb sunt io http://good-times.webshots.com/photo/2257180420102991682SBgoWM

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, 6 kg? sper sa nu!! M-am distrat si eu cu pozele voastre!

Cristina, ce bine arati! Ce fain ca voi va intalniti, la noi si subiectul cu brasovence e pe moarte...

La noi... a nins mult aseara, erau 10 cm de zapada pe masina de dimineata, Stefan ma linistea aseara ca lasa, vine si primavara, incet-incet.

Pe mine m-a lovit o oboseala...

Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-esti dragutza!

No, si la noi s-a'ntors iarna. Dimineata erau -2 grade.
Eu chiar am crezut ca am scapat de ea!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Buna ziua dragutele !

M-am bine dispus citind ce ati scris si m-am delectat cu pozele Cristinei si Sinzianei. Ce fete dragute si subtirele sinteti. Eu nu mai reusesc sa slabesc, sau daca dau ceva jos pun imediat inapoi. Mi-am luat si o banda, dar din pacate nu prea apuc s-o folosesc din lipsa de timp, dar nu voi renunta !
Mi-au placut si copilasii si Alien-ii , f dragut. Eu nu prea am timp de intilniri, ma bucur ca am reusit sa-l duc pe Bogdan la teatru de papusi, la Cenusareasa. Nu a fost ceva nemaipomenit, mai ales ca spectacolul a inceput cu un pirtz pe scena si pe la mijlocul spectacolului un personaj a dracuit, ceea ce nu mi se pare prea educativ pt. un copil, dar per total a fost bine.
Miine Bogdan pleaca in excursie la Curtea de Arges si am ceva emotii ca se anunta vreme rece. Dar sper sa fie bine. Chiar si el e incintat. Data trecuta am dus munca de lamurire mult timp ca sa plece.
Eu sint catolica, asa ca se apropie Pastele la noi, doar ca eu nu fac oua decit la Pastele ortodox (si sotul si Bogdan sint ortodocsi). Dar mergem la mama si sarbatorim acolo si bineinteles primim si pt. acasa. Imi plac f. mult sarbatorile si ma bucur ca nu sint in aceeasi zi, cum au fost anul trecut.

Nicoleta, ai sa vezi ca totul va fi bine si totul va disparea ca prin farmec cind iti veim vedea puiul. sa stii ca te invidiez taaare
Referitor la subiectul cu nr. de pantofi. Bogdan are 29-30. Are picior mic, comparativ cu cei de aceeasi virsta dintre cunostinte. Din pacate are cu cine sa semene (eu am 35, sotul 39-40)
Katty, te rog sa nu-ti pui asemenea intrebari.
Chiar daca nu prea apar eu pe forum, tot as observa ca lipsesti si as incerca sa dau de tine. Nu vei fi uitata, fii sigura, doar ne esti draga si sintem aici un "cuibulet" de mamici care ne sustinem sau pur si simplu doar ne povestim "pataniile" picilor.
Crig72 si noi sintem fani ai lui Itsybisty (cred ca asta-i postul preferat al Mariucai, nu?). In fiecare seara ascultam calatoriile lui Itsy si a lui Bitsy, iar cind merge in masina, nu se poate sa ascultam alt post. Avem si un CD cu cintecele difuzate pe acest post, Bogdan a fost intr-o zi la o intilnire cu "Mastera cea Rea" si cu Piticul. E f. distractiv, daca aveti posibilitatea, sa dati pe acel post (nu e reclama, chiar ne place).
Nina, ce mai face Cristinica ? inca ma rog pt. un tratament minune
De Dodo-Pui stiti ceva ?
Va pup inca o data pe toate si pe toti puiutii.

Edit: cu mesajul asta, am mai primit o steluta, am scris deja 3000 de mesaje.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna.
Sinzi, ti-am admirat si eu pozele! Esti foarteeeee slaba, cum a zis si Karina!! Vreau si io!
Cristina, multumim de noile poze, am remarcat ce frumos s-au imprietenit Giulia si Andrei!!
Karina, merci de cuvinte, chiar ma intrebam ce am scris acolo, dar daca se intampla (Doamne Fereste) ceva in tine mi-e baza sa afle fetele!!!
Frumos ca serbati Pastele de doua ori anul asta!! Sper sa aveti o sarbatoare minunata! Am si eu CD-ul cu melodii de la Itsy-Bitsy de la tine .
Ref. la Gabi (Dodo), iti copiez ce ne-a scris ieri la Leoaice:
" Buna tuturor,
eu(noi)suntem tot "acasa".L-a vazut d-ul dr si azi nu se putea pronunta daca si ochiul drept trebuie operat ,daca e un inceput de cataracta...daca..Din cauza acestor necunoscute ne-a programat joi la 13.30 la cabinetul particular(din spre piata Alba iulia)sa poata privi mai bine(ii se administreaza picaturi pt dilatare pana atunci).

Sincer pe deoparte ma bucur pentru ca asta inseamna ca un ochii este bine(sau mai bine)si stiu ca-i f important.Pe de alta parte mi-ar fi placut ca totul sa se termine si sa mergem acasa.

Stiu ca operatia se va face sub anestezie generala,inainte de aceasta va trebuii sa ia niste pastile si picaturii..."
Speram ca totul va fi bine, adica nu e asa rau cum se credea!!!
Maine mergem la ea! Sau cel putin asa am vorbit cateva fete!
Nicoleta, cred ca e timpul sa te odihnesti!!!
Mai sunt fete care sarbatoresc Pastele Catolic???

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Karina, eu nici nu ma mai gandesc la ingrasat... am timp sa slabesc, sper... cu 2 copii, e mai usor, sper, sa slabesc. Poate reusesc sa alaptez mai mult decat la Stefan (3 saptamani...)... si sa fiu calmaaaaa... Cat despre invidiat, gandeste-te c va fi si destul de greu. In momentele alea nu ma va invidia nimeni ;).

La noi e soare si frumos acum, banuiesc eu ca nu e prea cald... Mi-am propus ca de luni sa intru in concediu, sper sa imi si reuseasca. Adica sa ma decid, ca seful meu nu ar fi avut nimic de obiectat in privinta asta nici mai devreme.

Dar acum gata, am obosit, zilele astea va fi pe scurt...si de luni dorm cat vrea!!! In week.end vor baietii mei sa incerce... piscina cu degetul. Sa vedem, poate nu va raci piciul, cu vremea asta schimbatoare...

Mergi la inceput

Cat despre ItsyBitsy, si Stefan l-a ascultat de cate ori am mers in Bucuresti (sau am trecut prin Bucuresti), la noi nu se prinde...

Karina, esti curajoasa sa il lasi in excursie, eu m-as teme (sunt mai fricoasa), dar va trebui sa imi infranez teama asta.

Katty, nu te mai gandi la din-astea. Trebuie sa fim optimisti (tocmai eu vorbeam, ca mi-am amintit zilele trecute de o mamica de pe site care a murit la nastere... si ma apucase teama. Doamne-fereste de asa evenimente!). Andrei ce mai face?

La noi bate un vaaaaant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Si la noi e un friiiiig....si bate un vant rece. A si fulguit pe aici. Tare capricioasa e vremea asta !
Sinzi, ma bucur ca Radu i-a luat locul si s-a incheiat cum nu se putea mai frumos povestea cu amicul de gym si cafea !
Am vazut pozele mai noi cu voi. Sunteti o pereche frumoasa si fericita ! Foarte haioasa e poza autoportret a lui David !
Nu stiam ca ti-ai mai luat un job. Pe langa un avocat ? Bravo ! Sanatate si putere, sa faci fata !
Cristina22, multumesc pentru poze ! Foarte frumoasa casa si camera lui Andrei !
Dupa mobila albastra umbla si Cristinuca. Acum, are peretii galbeni in camera, dar la noul apartament ii vrea albastri.
Sunt sigura ca Andrei e foarte mandru de mami a lui ! Si Giulia ce frumusica e ! Si l-am vazut si pe Marius, acolo !
Fain, ca aveti cu cine organiza astfel de intalniri !
Nicoleta, candva, poate vom reusi sa ne intalnim si noi, mamicile de 2002, in Poiana Brasov, ca tot e un loc frumos si cautat !
Eu, una, nici nu stiu daca mai sunt membrii din Ciuc pe aici, ca n-am dat niciodata peste postarile lor.
katty, ce mai face Andrei ?
karina, ma bucur ca sunteti bine ! Si multumesc pentru gandurile tale bune !
Cristinuca e bine, ocupata cu noua prietena ei, hamsteritza Lili, cand nu e afara cu rolele sau cu bicicleta.
Apropos, de , de ieri, merge singura pe 2 roti !
Tot ieri, a facut un colier pt. Lili si se incapatana sa i-l tot puna la gat, de cate ori Lili si-l dadea jos cu labutzele. Am sa revin maine cu poze, sa vedeti !
Cam astea ar fi noutatile la noi.
ruxij, cand plecati la San Francisco ? Distractie placuta !
khristin, ce faci, cum esti ? Yasmine ce face ?
O zi cat mai faina in continuare, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si la noi a sureiat vantul toata noaptea...nici nu m-am putut odihini cum trebuie!!!! Mai ales ca stam pe malul oceanului...cand bate vantul zdrangane geamurile (avem 2 pereti numai de geamuri) groaznic!!!!

Katty, nu te gandi la ce ar putea sa se intample...important este ca acum suntem langa cei dragi si suntem fericiti!!!!
Chiar...ce mai spune Andrei? Dar Ana??? Poze noi nu ati mai facut???
Mai sa stii ca nu sunt chiar asa de slaba...mai am inca 5kg pe care vreau sa le dau jos...deocamdata insa sunt in stand-by pentru ca David e in vacanta si nu pot deloc sa ma ocup si de mine!!!! Si mananc o data cu el...

Karina, si eu ma gandeam sa imi cumpar o banda in casa...am o prietena care merge pe plaja in fiecare dimineata cate o ora si ma tot invita cu ea...dar pe mine mersul in nisip ma termina si nu prea imi place!!! Plaja este facuta sa stai cu burta la soare nu sa alergi
Noi nu am mai fost la teatru de mult...mergeam si noi anul trecut...anul asta parca nu mai am asa mult timp...nu stiu ce s-a intamplat!!!!

Cristina, da...si pe mine m-a amuzat poza!!! De la un timp isi face atatea poze...incarca cardul aparatului cu mare usurinta!!!!
Si la noi s-a facut racoare, desi anuntau temp record sapt asta de 35C!!!!! Acum cred ca sunt vreo 28C...iar aseara a fost chiar frig...si piscina unde face David inot este in aer liber... a iesit vanat de acolo!!!!!

Nicoleta, pentru decizia de a intra in concediu!!!! haha!!!!
Incepeti inotul de luni? Sau doar balaceala in piscina???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput