Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina22 spune:
Lucia Mirela- numai bine, va doresc si sa va impliniti toate visele!!
Spuneai ca Liviu nu vrea sa mai auda de RO. Sunt convinsa de asta si stiu ca e suprinzator cat de repede se pot adapta.
Cristina C-asa simt si eu, ca va cunosc pe toate si pe toti piticii nostri de 2002-2003.Si daca nu as putea intra pe forum, si doar ca sa va citesc, cred ar fi ingrozitor. Ar insemna un altfel de viata.
Nico-pupici pe burtik!!Si ca o consolare, si la noi e o vreme de kk!!
Anina- sanatate printesei, sa treaca repede buba!!
Andrei va incepe scoala anul viitor, la 6,9 ani.Intr-adevar si eu aud de copii care incep scoala dupa 7 ani. Cei mai multi, de fapt.
Andrei coloreaza intr-una de ieri. Bineinteles o carte de colorat cu Hot Weels. Coloreaza si vorbeste singur.Adica nu chiar singur, ci cu cei trei prieteni imaginari:Babuin, Nevastuica si Jim.Inspirati din nustiuce desen animat.
Pup toate fetele!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
carmen spune:
Buna dragele mele,
Nu am mai scris de mult dar de citit citesc cam pe sfarsitul saptamanii.
Lucia ma bucur ca ti-ai vazut visul implinit, se cunoaste ca ai alt tonus iar pozele sunt superbe. Va doresc acomodare cat mai rapida si sa va mutati cat mai curand la casa voastra (intelg ca stati la niste rude acum). Va invidiez pentru caldura pe care o aveti acolo (ca si pe Sanzi de altfel)
Nicoletamult a fost putin a mai ramas. Macar pe ultima suta de metri sa stai si tu in pat la odihna ca stii ca dupa ce vine bb e distractia de alta natura.
Sanziana si eu ma uit uneori la Ana ca parca face buritca si nu as vrea dar ea spune ca ii place cu burta
in schimb Daria zica "nu mananc paine ca ma ingras"
Ana a avut o perioada lunga cand nu prea manca dar acum e OK si vad ca mananca bine.
Cum e vremea la voi? In Suceava de joi seara ploua non stop, e de groaza, ne plictisim de stat in casa si de desene nu au chef nici de puzzle nici de colorat
.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
crig72 spune:
Lucia ma bucur mult pentru voi!!!Mai ales pentru Liviu
Si ma bucur si mai mult ca ne-ai scris si noua cateva randuri.Nici eu nu sunt o harnicuta la scris ..recunosc doar la citit.e primul lucru care-l fac dupa ce ajung acasa.Abia astept sa ma uit si la poze!!Numai bine va doresc!
Alina inainte de toate la multi ani pentru Marie!Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!Noi anul trecut am schimbat gradinita.Cred ca cel mai greu mi-a fost mie ..Mariuca s-a adaptat imediat stiind ca a venit la o gradinita de "copii mari".Dar...am fost de curand la aniversarea unei fetite de la fosta gradinita.Seara ce credeti ca mi-a spus?vreau inapoi la gradinita mea!!Ufff ce rau mi-a parut pentru ea ..stiam ca le duce dorul.mai mereu imi spune hai mami in vizita la gradinita mea!!programul meu de la scoala nu-mi permite sa ajung dimineata la fosta ..asa ca pentru ea tot fosta gradi ramane gradinita ei..asta e.Problema mare e ca la toamna iar se va trezi fara colegii ei care vor merge in clasa intai si parca nu era suficient va avea si alte educatoare....cam greu dupa parerea mea dar n-avem incotro.la scoala nu va merge pentru ca pe 3sept. abia face 6 ani.
Despre lege pot sa spun doar ca abia la anul poate se va gandi careva la ea..vai de noi!!
Carmen la noi in sfarsit e frumos.dar nu ne avantajeaza ca nu avem voie afara.aseara de plictiseala am jucat un joc nou cu printese..a treia printesa a fost tati![]()
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Carmen, si la noi ploua mocaneste de joi. ![]()
Cristina_C, noroc, la noi, ca avem 2 tv-uri si 2 PC-uri si inca 2 fetite in casa si fiecare face ce vrea. ![]()
Cristina22, cum te mai simti, ai scapat de raceala ?
Si Cristina vorbeste cu papusile, jucariile de plus, in timp ce se joaca. Face diverse scenarii. In ultima vreme, tot de-a scoala se joaca. Poate si unde le vede pe verisoarele ei cum se pregatesc de scoala, cu teme si lectii si apoi vin cu teste si note pe ele. ![]()
crig, asteptam si poze cu cele 3 printese ! 
Probabil i-a placut tare mult Mariucai la gradinita veche, de cere sa mergeti pe acolo. Si oricum, dupa 2-3 ani, cat a fost ea, dincolo, e mai greu sa schimbi locul si colegii.
Khristin, Nicoleta, sunteti mai bine ?
Sinzi, voi pe unde umblati ?
Ruxij, dar voi ?
katty, stiu ca nu intra in weekend pe net. Cel putin n-am observat sa fie mesaje de la ea, in weekend.
O seara cat mai faina, in continuare, fetelor !
Eu sunt cu ochii la "Megastar" ! A fost o seara faina, azi ! 

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Nicoleta spune:
Salut.
Ieri am mers la medic sa imi fac un test de non stres. e iesit foarte bine, a zis medicul. Nu contractii, activitatea cardiaca a lui bebe super ok, s-a miscat destul de mult... Numai ca dupa aceea am mers la cumparaturi si am ajuns acasa tarziu... si pe Stefan l-a cam intors raceala si pe mine la fel... am nasul curgator, tusesc putin si stranut... ma ustura gatul, dar ma tratez. El e mai bine. Dar macar acum am cam terminat cumparaturile... sper sa ma odihnesc mai mult.
Si ploua...
De maine poate se mai indreapta vremea.
In seara asta termin si eu bagajul pentru spital, sper...
Nicoleta
38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 14 de zile
Nicoleta spune:
Salut.
Ieri am mers la medic sa imi fac un test de non stres. e iesit foarte bine, a zis medicul. Nu contractii, activitatea cardiaca a lui bebe super ok, s-a miscat destul de mult... Numai ca dupa aceea am mers la cumparaturi si am ajuns acasa tarziu... si pe Stefan l-a cam intors raceala si pe mine la fel... am nasul curgator, tusesc putin si stranut... ma ustura gatul, dar ma tratez. El e mai bine. Dar macar acum am cam terminat cumparaturile... sper sa ma odihnesc mai mult.
Si ploua...
De maine poate se mai indreapta vremea.
In seara asta termin si eu bagajul pentru spital, sper...
Duminica faina va doresc.
Nicoleta
38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 14 de zile
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 46 ! 
Moderatorii pot sa inchida acest subiect ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"