Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

si noi tot 18 in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt cam desumflata...de fapt deprimata...
Am fost azi la dentist...imi cazuse o plomba si credeam ca am nevoie de o coroana...si de fapt trebuie sa imi scoata maseaua...plus maseua de minte care cica are o carie mare si nu are rost sa imi curete canalul ca sa o plombeze...plus inca o carie mare si vreo 4 mici!!!!!!
Asta vara cand am fost in Ro la dentist imi ramasera maseaua asta cu plomba cazuta de rezolvat si inca 2 mici carii!!!!

Optez pt sedation si sper sa mi le faca pe toate odata!!!! Toate cariile, extractiile, cleaning!!!!! Dureaza juma de zi, dar cica nu o sa imi aduc aminte nimic...
Implantul de masea il las pt alta data!!!
Uf...ce suparata sunt....

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, nu te supara, lasa ca trece. E bine ca mergi la dentist si rezolvi, altfel e mai rau.

Si eu sunt putin suparata. Azi in autobuz un coleg chiar de la el din clasa i-a luat lui fi-miu caciula si au aruncat-o de la unii la altii si au ras de el. Stiti ca copilul meu e mai bleg, nu stie sa se apere, dar ma are pe mine si eu nu sunt bleaga, mama dracului ii ia saa vezi ce bully sunt eu!! Nu vreau sa devina un obicei chestia asta cu bullyingul. Ii voi scrie invatatoarei sa discute cu copilul acela si vineri cand ma intorc acasa voi vorbi cu soferul de autobuz. Daca l-as prinde pe ala care imi supara copilul l-as capaci cu mana mea, fie ca sunt in America, fie ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ruxi-mi s-a innegrit in fata ochilor. Exact de asta mi-e teama si mie, mai ales ca nici Andrei nu e un bataios.
Si io simt ca l-as capaci fara simt de raspundere.

Sanzi- tinem pumnii sa treaca iute-iute!! Ce fel de anestezie iti face?

Ia stati sa socot de cati ani is si io cu omu' meu... dintotdeauna, cred, adica de 15 ani, din care 8 de casatorie.

Katty-gata esti pe locu'1!! Multi inainte cu sanatate!!!

Anina-pfuuuu, da' ce de copiii in casa voastra!!! Cum birui, totusi??

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi suntem impreuna de 11 ani, ca daca am fi de 18... ar insemna ca eu aveam 12 ani la prima intalnire, dar nu aveam decat 19 :).

Sinzi, m-a distrat incurajarea ta, eu am prima infectie urinara cinfirmata din viata mea... asa ca sper sa nu ajung sa ii fac vreo operatie lui Matei din cauza acestei minunatii... Doamne fereste!
Si nu te supara cu dintii, asta e! Trece!

Am net acum, voi intra sper mai des.

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=26

o poza cu noi, la concurs....

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=18

si a doua poza...

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

Si noua semnatura...

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, dragi mamici !
katty, bravo, felicitari si la cati mai multi ani impreuna ! Si noi implinim 18 ani de iubire, in octombrie, dar numai 17 ani de cand am inceput sa iesim impreuna.
Uite, ca mai e si crig cu 18 ani !
Sinzi, sanatosi sa fie(dintii si maselele) si sa te tina cat mai mult, fara alte reparatii !
ruxij, dintotdeauna mi-au displacut glumele astea intre copii. Sunt curioasa care e reactia invatatoarei, a soferului de autobuz.
cristina22, Nicoleta, aveti mai putini ani, dar probabil toate suntem de pe la 18 ani cu ai nostri consorti !
cristina22, asta-i secretul tineretii mele, cati mai multi copii !
Nicoleta, bine ai venit in retea, sa zic asa !
Pozele cu Stefan le-am vazut de la inceput. Frumos Fat-Frumosul si interesanta ideea lui Stefan, de a seca izvorul cu sticla aceea.
Mai ai 16 zile, Doamne, ce repede trec zilele !
Ati terminat cu pregatirile pentru bb ?
khristin, tu ce faci, cum te simti ?
Mai ninge la voi ?
Gata, ma retrag, sa ma ocup de Kiki, ca e cam agitata !
S-a ales cu o rino-faringita si otita medie, ca a acuzat durere in una din urechiuse. Pe vremea rece de aici, a mai lasat caciulitza acasa, cand a iesit cu fetele, ca se ia dupa ele. Si uite asa, n-a fost racita toata iarna, cum e acum.
Noapte buna, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Salut.

Acum, ca tot am net la botu calului... intru mai des.

Ruxij, si pe mine ma incearca multe sentimente naspa cand il vad pe stefan ca sufera... el este destul de infipt, insa cel mai mic baiat din grupa ca varsta... nu-mi place insa sa il vad suferind penru nimicuri cum ar fi varsta... ca x sau Y nu se joaca si cu el ca e prea mic... de-astea de-ale copiilor. Sper ca in curand sa nu mai fie atat de important ca are cu cateva luni mai putindecat fiecare dintre ceilalti de la gradi...

Nina, noi am implinit 11 ani in decembrie, de cand am iesit impreuna pentru prima data... era un geeeeer!

Chiar, ce o fi mai facand Khristin?

O seara buna.

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput