Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Chiar daca era tanara Florys cred ca a luptat pana in ultima clipa. Ii era frica inainte sa intre in autotransplant , ii era frica ca nu va rezista si tot timpul zicea ca are 2 copii acasa la care sa se intoarca. Isi facea griji si pentru locul de munca ca nu mai avea multe zile in care sa lipseasca. Dar cel mai mult se temea pt copii.
Imi pare rau , nu pot sa explic. Daca este un Dumnezeu acolo sus atunci este nedrept.
Zilele astea asa au fost ca sa ma distruga psihic. Mai intai o fetita cu care am facut multe cure , apoi am aflat de Stefania scumpa a lu' roxa_r si acum aflu si de Florys. Nu este corect , ca sa nu mai zic de faptul ca si noi avem ditamai iataganul deasupra capului
... nu am cuvinte , abia mai pot sa respir

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aida iubita, totul va fi bine...trebuie!!!! Puterea gandirii pozitive este mai presus de orice!!!!

Nicoleta, La multi ani!!!!!!! Ah...am si uitat ca maine e ziua pacaleli!!!!

Katty, eu tot astept poze noi!!!

Chiar fetele..nu mai pune nimeni poze???

Io am tras o dushka de tuica (de la Crig) si am o viteza la scris!!! haha!!!!
Am fost si la piscina azi si am inotat cu David si Radu...acum stam cuminiti...unul ci vin altul cu tuica!!! ahhaa...ce familie...(DAvid doarme....el doar lapte ne-omonegizat a servit!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Aida, fa-ti curaj, trebuie sa fie bine, sa va ajute Dumnezeu!

Sanzi, ce frumos o fi la voi cu piscina in fiecare zi! Ne-a venit si noua o hartie de la scoala in legatura cu echipe de inot. Vreau sa il inscriu si eu pe fi-miu cu orice pret, dar scrie acolo ca parintii trebuie sa ajute ca voluntari ori eu dc. stau prost cu ceva, aia e timpul. Totusi incerc sa il inscriu.

Acu' mai coc niste pacaleli pt. familie/parinti/sotz.
Va pup,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, care a fost pacalit??

Eu, dis de dimineata m-am hotarat sa pacalesc copilul. Asaaa. La trezire ii spun:trezirea, azi e sambata, stam acasa. Si Andrei imi raspunde sec: STIU!!

Aida-am tras cu ochiul la chef. Frumos si multa distractie!

Ruxi-sa nu uiti sa ne zici de pacalelile tale!!

Sanzi-mahmura??

Anina-daca tot te-ai mirat pe vremea buna de la noi, acuma sa stii ca s-a posomorat. E noros, parca sta sa ploua!

Crig-nici eu nu pot urmari emisiunea decat franturi din ea, adik dansurile, apoi iarasi mut pe alte meleaguri. Pupam dansatoarea!!

Numai bine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Aida, mult curaj ! TREBUIE sa fie bine, ai sa vezi. Am vazut pozele de la Party, tare mult as fi vrut sa fim si noi alaturi de voi !

Nicoleta, sanatate multa si La multi ani ! Casa de piatra in continuare, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4.

Va pup pe toate, v-am mai citit, dar tot n-apuc sa scriu. Noi sintem bine, lui Bogdan ii mai curge nasul un pic, dar merge la gradi. Si ne straduim sa invatam Zdreanta.
As vrea sa va intreb, ce alte poezii (romanesti) stiu bebeii vostrii, ca am hotarit sa iau problema in mina, fiindca la gradi nu prea invata poezii. Invata putine si doar in engleza.

Noi avem liber zilele astea, sper sa reusesc sa ma odihnesc un pic, ca am cam obosit in ultimul timp. Deh, virsta

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si pitici
Aida si ;

Noi am fost in ploaie si am vazut si o bucata mica-mica de simulare pt nenea presedintele SUA inclusiv"aionu'"(elicopter).

Bodo nu mai vroia in casa ci la nio-nio,si de intrat am intrat cu cate un kg in plus pe fiecare picior(de noroi)Dar copilul e fericit si e tot ce conteaza.

Si noi suntem liberi de la gradi azidin cauza simularii si maine din cauza de vizita.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Aida si Emma. Virtual - dar mi-as dori s-o pot face si in realitate. Ma rog pentru voi sa fie totul bine. Emmei ii sta super in costumul de pisicuta de la petrecere si se vede ca s-a distrat grozav!

Nicoleta, o sa-si faca efectul tratamentul in timp util, nu te speria, si eu am luat antibiotic (pe cale orala insa) in trimestrul 2 din cauza unei infectii . O aveam de mai de mult dar n-am aflat de ea decat la analizele de la inceputul sarcinii, insa mi-a fost frica sa iau imediat antibiotic ( desi doctorul a zis ca e safe), dar am citit eu tot felul de bazaconii pe internet asa ca am asteptat sa trec in trimestrul 2 ca sa mai inainteze sarcina. Ce stres am avut atunci...dar a trecut. Lasa c-o sa se nasca Matei sanatos si voinic, nu mai e mult pana vine pe lume. Tot mai joaca fotbal in burtica sau nu mai are loc?
8 ani, wow! Exact ca noi. Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

Ruxij, si ei te pacalesc pe tine?
La inot vreau sa-l duc si eu pe Robert cand venim din vacanta din mai dar el trebuie s-o ia de la zero, a facut un curs pregatitor - nu cursul propriu zis- pe la 3 ani si jumatate cand inca ii era frica de apa nu vroia sa bage capul sub apa, insa de atunci a mai prins curaj , de fapt s-a schimbat foarte mult de atunci. Sa vad ce spune antrenoarea, poate o sa inceapa direct cursul de inot. De obicei e sambata sau duminica, dar as cauta unul vinerea, atunci ne-ar conveni. Sotul aproape l-a invatat asta vara la mare, dar nu prea vroia sa incerce fara vesta.

Robert a mancat ieri prima data anul asta inghetata, s-a mai incalzit putin si s-a deschis gelateria din cartier si, desigur, au plantat italienii o inghetata uriasa la intrare ca sa atraga clinentii.
La gradinita e iar scarlatina, ma lasa rece ca m-am obisnuit deja cu anuntul asta care apare la cateva saptamani.
Saptamana viitoare vine un fotograf profesionist la gradinita, pozeaza copiii - in grup si singuri, pozele de anul trecut au fost foarte reusite, pacat ca n-am cum sa le pun aici -poate doar daca le scanez O sa mai pun poze de la plimbarile din weekend, numai sa le facem. Dupa Legoland n-am mai facut. De 1 mai am vrea sa mergem pe insula Mainau, la Bodensee, in sudul Germaniei Noi am mai fost inainte de Robert si parca am ajuns intr-un paradis al florilor, asa de frumos este.
Am luat si biletele pentru Mallorca!! De pe 6 pana pe 16 august, in Can Picafort langa Alcudia. Ati fost sau stiti pe cineva care a fost?

Va doresc o saptamana linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Katty, eu tot astept poze noi!!!

Sinzi, nu am mai luat in ultima vreme aparatul cu noi, si nici nu am fost in cine stie ce locuri spectaculoase. Dar a venit vremea buna, desi nu e chiar asa momentan, si o sa iesim mai des pe afara, si o sa remediez "problema"!Promit! Eu sunt incantata ca vine sezonul 2 al serialului Dr. House si ma pregatesc sufleteste ptr. saptamana viitoare! Abia astept!
Ziceai ieri ca sa-i zic lui Andrei ca David merge cu placere la inot, e o idee buna, si impreuna cu pozele, poate ii dau un impuls.
Ana e bine, invata prostii de la un nou prieten de-al ei (care e de-o seama cu Andrei), si l-a scos din sarite pe tatal ei!! Intr-o seara eram la ei si a scos o "perla" pe gura de a ramas omul cu gura cascata, si intai a avut tentatia sa zica ca Andrei a invatat-o, si dupa ce s-a zburlit cumnata-miu la Andrei, a recunoscut ca Alex a invatat-o de fapt!!
Nicoleta, tinem pumnii sa fie totul bine! La Multi ani fericiti si buni si in continuare alaturi de sotul tau si de puiuti! Sanatate multa si lui Stefan, sper sa-i treaca repede tusea!
Cristina22, eu nu am fost "inca" pacalita... poate mai dupa-amiaza! In schimb am primit cateva stiri rele, de la cateva cunostinte! Din pacate nu sunt pacaleli!
Karina, ce fericire ca aveti liber. La noi nu s-a anuntat nimic. Andrei stie o multime de poezii si cantecele si toata ziua le zice prin casa, multe nu le stim, dar el le turuie, cateodata la nesfarsit!
Aida, gandurile pozitive fac 50% din terapie! Nu te mai gandi la ce e rau! Va pup pe tine si pe Emma!
Cristina_C, ce vacanta frumoasa preconizati, Mallorca, uau! Noi n-am fost, poate doar cu gandul! Si la Andrei la gradi mai vine din cand in cand cate un fotograf si face niste poze A4 super-frumoase si de calitate!

M-am intins cam mult, pup toate fetele!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Aida, atata lume va este alaturi, atatea ganduri pozitive in jurul vostru, atatea rugaciuni pentru Emma, va fi bine, trebuie sa fie bine !
Sinzi, vin eu, cu poze ! Sper sa va placa !
Nicoleta, va fi bine, ai sa vezi !
Felicitari si la cati mai multi ani fericiti, impreuna !
Si noi, tot 8 am implinit, in noiembrie 2007 !
O zi cat mai faina in continuare, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Foarte frumoase pozele, Nina! Si cele cu pisicul, si cele cu turbanul si cele cu verisoara! A cui a fost ziua de ati avut asa tort frumusel si apetisant???
Tocmai am in stanga la "Sa ne cunoastem" poza asta cu :
Cristina

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf

Mergi la inceput